Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מריץ את חברה שלי שלוש פעמים בשבוע, פעמיים מסביב לשכונה ופעם אחת בתוך הגלגל אוגרים הגדול שלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך הגענו מהצעת נישואין להרצות? :)

חברים, תתעודדו לאלו שעם הראש למטה תחפשו את הדבר החיובי בחיי הנישואין (זהו הולכים לאכול אותי עם המשפט הזה..) :)

פורסם
אני מריץ את חברה שלי שלוש פעמים בשבוע, פעמיים מסביב לשכונה ופעם אחת בתוך הגלגל אוגרים הגדול שלה.

יופי, ככה אחרי החתונה היא תהיה מספיק בכושר לרדוף אחריך עם מחבת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בהתחשב בכך שכל חברי הנשואים מתלוננים על כך שתדירות הסקס שלהם לא רחוקה מהדירות החלפת המסנן בפילטר בריטה, מה טוב בזה?

לשמחתי חיי המין שלי סבבה לגמרי אבל סטטיסטית אצל רוב הזוגות התדירות (והאיכות?) יורדת, מה גם שחיי המין בתור רווק לא רעים בכלל מבחינת כמות\איכות\מגוון.

מה שמזכיר לי טיפ חשוב מאוד לפותח השרשור בעניין הזה- "מה שחברה שלך לא מוכנה לעשות היום במיטה, אל תצפה שהיא תתחיל לעשות אחרי החתונה".

במילים אחרונות, פרק הזמן שיעמוד לרשותך עד החתונה זה הצ'אנס היחיד שלך להלחם בחסמים המיניים של בת הזוג.

אחרי החתונה- או שיכאב לה הראש או שירדוף אחריך כפכף.

:)

כל אחד והבחירות שלו בחיים ,אישה כמו אוטו צריך להעביר הרצה.

אני זוכר שכבר היינו בדיון דומה בשנה האחרונה על חיי מין של זוגות נשואים לא? :-)

איך הגענו מהצעת נישואין להרצות? :)

חברים, תתעודדו לאלו שעם הראש למטה תחפשו את הדבר החיובי בחיי הנישואין (זהו הולכים לאכול אותי עם המשפט הזה..) :)

חיי נישואים הם מצויינים שיש בני זוג שמבינים אחד את השני ומחליטים להיתמסד מתוך השלמה מלאה שזה מה שהם רוצים ולא שני בני זוג שמתחתנים כי צריך או כי לוחצים או כל סיבה טיפשית אחרת...

פורסם

האמת שלא...

בדיוק מסתיים שבוע ללא רחצה בים... מכין את עצמי מעכשיו ללילה :twisted:

אם אתם קוראים בחדשות על רעידת אדמה באזור ראשון לציון בשעות הלילה, לא לדאוג.. זה אני.

• תוכן חדש...