Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבר כל השילוטים האלה והנרות האלה זה נטו בשביל שבחורה תגרוף לייקים בפייסבוק. בחורה שבטוחה בעצמה ואוהבת אותך באמת תרצה שתציע לה בשקט ברגע אינטימי בלי שכל העולם יצעק קולולו ברקע. ממליץ לך להימנע מכל החשיפה הזאת, זה לא בריא ותמצא את עצמך כל פעם בתחרות עם אנשים אחרים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הצעתי במסעדה קטנה, ההורים שלי, ההורים שלה, אחותי , אח שלה, וכמה חברות שלה .

כל הטרראם הזה סתם מעיק, לא רומנטי, ולא אינטימי.

פורסם

בתור אחד שהיה שם לא מזמן (מתחתנים באוגוסט), איכשהו הנסיונות לארוחה רומנטית וטיול תמיד התפקששו. שנינו ידענו שזה אמור לקרות אבל אני מניח שהציפייה ביחד עם המבוכה פשוט גרמו לזה לא לקרות.

בסוף, איך שסיימתי לשטוף כלים :lol:, נכנסתי לחדר, הבאתי את הטבעת והצעתי לה בסלון. תאמין לי, היא התרגשה כל כך שקשה לי לדמיין איך ההתרגשות הייתה יכולה להיות גדולה יותר אם התפאורה היתה שונה.

בכל מקרה, אני מסכים עם קודמיי, עזוב אותך שלטים ועניינים. פשוט תדאג שהאוירה תהיה נעימה (מה שעובד לכם) ותציע.

מזל טוב בהצלחה!

פורסם

אני הצעתי בסובארו פשע DL,

אין רכב יותר רומנטי מזה, הצליל של הבוקסר ברקע... אחחח היו ימים.

בלילה כבר היינו בטיול שורשים ברומניה כאות תודה :)

התכנון המקורי היה להציע בבית הסבא ברומניה... אבל החלטתי לא לסחוב את הטבעת כל הטיול אז סגרתי עניין בסובארו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מסכנה אישתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דווקא אני חושב שאם הולכים משהו רגיל כמו מסעדה למשל דווקא אז תהיה הפתעה גדולה יותר כי לא יהיה חשד,אם מתחילים גונדולות ומשהו "חריג" נקרא לזה אולי היא תחשוד.

אני למשל כשהייתי בקבע הייתה לי הנחה גדולה בחמת גדר VIP,ושם בערב היה שקט,אווירה נעימה עם מוסיקה גם לא שכרנו צימר רק לנסוע לכמה שעות והיא הייתה מופתעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מחקרי אינטרנט עלומי שם אומרים שככל שההשקעה באירועים האלה גדולה יותר, הסיכוי שהנישואין יתפרקו במהירות אחרי גדול יותר.

אל תגזים, בלי קהל שלטים זיקוקים ו42 לדים. אתה מציע לבחורה נישואין, לא עושה טיזר למופע קירקס.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי השילוב של הקישוט לא בשביל פייסבוק ולייקים אלא זה יותר לאווירה, עוד פעם כל אחד וטעמו..כמובן שאני לא הולך להגזים עם זיקוקים וכל השטויות האלו.

משכיר חדר VIP במסעדה עם שילוט והמשפחה שתחכה לנו.. והופה!

בקצב הזה אני אופתע יותר ממנה :)

פורסם

וואלה יש לי רעיון.

טיסן עם מצלמה אתה אומר לגברת בואי נצלם עם הטיסן , רושם מבעוד מועד את ההצעה (XXX התינשאי לי ) , ואז מעיפים את השאר אני משאיר לך.

כמובן מצלם מעוד זוויות ממצלמה שתהייה עליך.

פורסם

זה נורא חמוד שכולם תומכים ומפרגנים ומציעים. אבל אתה צריך להתכונן דבר אחר. כמו שאמר פעם איזה מישהו באינטרנט (או בסרט. או בשיר), אתה יכול לצפות לטוב ביותר, אבל חייב להתכונן לרע ביותר.

תכנן את ההצעה כשאתה יוצא מתוך נקודת הנחה שהיא עלולה להגיד לא. איך המשפחה שלך/שלה יגיבו?

תעשה את זה רגוע ושקט, רק שניכם ביחד. אל תרים הפקה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אפשר לגייס את זה שחיפש מקום לעשות קריוקי, למקרה שהיא תגיד לא, אפשר לפתוח בשירה נוראית, ועד שכולם יבינו מה קורה אתה הולך עם חברים לשתות בירה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין דבר כזה שליליים. כפי שאמר מישהו חכם אחר באינטרנט (או בסרט. או בשיר) - אין דבר כזה אופטימיסטים ופסימיסטים, יש ריאליסטים ואידיוטים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בנושא לא קשור, החתימה של SPIRE הבהירה לי משהו.

כמו שאומרים שכל חולה הגה חייב להיות הבעלים של אלפא רומיאו לפחות פעם אחת בחיים כל גם כל חבר פורום מכובד חייב לצטט את אושריקו לפחות פעם אחת בחתימה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...