Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הסקירה חן!

הנעה אחורית, מי מתנדב להכין אחת לדריפטים?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב, יש 110 אחת בארץ, מכונית מכוערת להפליא.

הרכב עומד למכירה כבר כמה שנים טובות בקריות. על הפתק בחלון רשום "אוטו בלי מזגן! למבינים בלבד".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מבין!

זאת סאונה שחיברו לה גלגלים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא הסמארה היתה מכונית נאה יחסית, לפחות עבור זמנה, ונהנתה ממיכללי הנעה טובים, בייחוד בדגם ה 1.5.

אני זוכר שהיה לה מנוע טוב וגיר נעים.

כל השאר סבל מחוסר הניסיון של מהנדסי לאדה, החל מהנדסת האנוש האיומה וכלה בהתנהגות הכביש הרעועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עד היום, הסמארות המוקדמות, אלו שמכלולי השילדה שלהן זכו לטיפול של פורשה נחשבות שם אצל מביני דבר למכוניות עם ניהוג טוב יחסית לסדרות שבאו אחריהן.

כשבשנת 84 או 85 ראיתי את הסמארה (שם הדגם המקורי היה ספוטניק, שינו לסמארה מאוחר יותר) הראשונה ברחוב, הייתי בשוק. היא נראתה כל כל מודרנית ועתידנית ביחס לכל מה שנסע על הכבישים באותה תקופה... הייתי ילד שרוף על מכוניות לגמרי והאוטו הזה עשה עלי רושם מאוד חזק. המודלים הראשונים כמו שרשמתי היו כולם 3 דלתות, החלק האחורי של הרכב היה יותר גבוה מהקידמי וזה היה נראה (דמיון של הילד וזה...) כמו מינימום ספורט קאר מהסרטים [emoji3]

c3c4582607533ef9db44436b7722460c.jpg

פורסם
זוכר איך כמעט קניתי לאדה ניבה 92' בשנת 94'.

הלכתי לראות אותה באזור, המכונית היתה מהדגם המפואר (GL) בצבע אדום עם חישוקים נאים וסטיקרים לרוב.

היה לה מעין הגה כוח, שלא היה אלא מנגנון גלגלי שיניים שהאריך את יחס העברה של ההגה.

המחיר הנמוך והמפרט העשיר יחסית שכלל לוח מחוונים מלא, הגה ספורט קטן ומזגן טוב, כמו גם יכולת השטח המצויינת, גרמו לי לרצות אחת כזו.

עשיתי סיבוב, האוטו לא רע בעיר, עם נוחות נסיעה מפתיעה לטובה, בוודאי ביחס לסוזוקי סמוראי.

סגרנו מחיר, וביקשתי ממנו לנסוע לחבר בעל מוסך "שיעיף מבט".

יצאתי לדרך חולון, ואת הרעש הנורא שבקע ממערכת התמסורת לא אשכח כל ימיי.. וכשאני מתכוון לרעש, אז זה רעש !

עשינו פניית פרסה ונפרדנו כידידים.

ציינת שהיא היתה אדומה. אם אני זוכר נכון הביאו רק שני צבעים - אדום ולבן או שאני טועה?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
^

אם קרמבו העלה את עניין המירוצים, סוף סוף מצאתי מקום להעלות את הסרטון שלהלן- תחזיקו מעמד עד הסוף, זה ישתלם לכם:

http://www.youtube.com/watch?v=G3DsQJJ1nwU

7:01 Baszd meg

צחקתי הרבה

אישטנם

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

• תוכן חדש...