Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

GOLF GTI בת חודשיים בנצרת עילית.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

1. המורה משתמש ברכב הלימוד כרכב הפרטי שלו, יכול להיות שהוא רוצה קצת פלפל כשהוא נוהג ברכב בעצמו.

2. רכבים מיוחדים מושכים לקוחות. אין מה לעשות, בתור ילדים בני 17 כולנו היינו מעדיפים ללמוד נהיגה על מגאן RS ולא על אוקטביה דיזל, גם אם זה לא משנה ללימודים עצמם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אולי זה מפתה תלמידים, אולי המורה משתמש לצרכים שלו, אבל, הוא מבלה במכונית שעות אינספור. מורה הגיוני יחפש מכונית הכי נוחה שאפשר, אחרת הוא ישב בסוף על גלגל מתנפח או יצטרך כירופרקט צמוד.

קקטוס בהרבה יותר הגיונית מ RS.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באיזור ראשל״צ-נס ציונה יש מורה לנהיגה בשירוקו 122 ידנית, ראיתי גם קקטוס.

להערכתי זה גימיק למשוך לקוחות וזה בסדר. גם יבואני הרכב מעניקים הנחה קטנה מעבר למקובל למורים לנהיגה כאמצעי לקדם את הדגם. יחד עם זאת, להערכתי מורה לנהיגה צריך לבחור בדגם רכב שבו התלמיד ירגיש הכי טוב והכי בשליטה. באנגליה, למשל, מרבית המורים משתמשים בווקסהול קורסה. (אופל בשבילכם).

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני מסכים אתכם, גם לי הRS נשמעת לא נוחה בעליל ללימודי נהיגה והיא כבר דוגמה מוגזמת.

אני למדתי נהיגה על שירוקו, וחוץ מהעניין של להחליף נהגים שנהיה קצת יותר מסובך בגלל תצורת שלוש הדלתות, הרכב זכור לי כנוח.

יש רכבים שגם מושכים לקוחות וגם נוחים ללימוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לדעתי לשלם אקסטרה ללימוד נהיגה ברכב "מיוחד" מיותר לגמרי. אכן יש מורים לנהיגה שמשתמשים ברכב מיוחד כדי למשוך תלמידים.

אינני סבור שיש ערך מוסף ללימוד ברכב כזה חוץ מהפוזה הנלווית לכך, להפך מי שלומד על רכב מיוחד וא"כ נאלץ להסתפק ביונדאי גטס בסיסית - יתבאס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק אני חשבתי שאין הבדל במחירים בין מורי הנהיגה?

חשבתי שמשרד התחבורה קובע את התעריף לשעור כמו שהוא קובע את התעריף לתאוריה ולטסט. וגם את עלות המוניות והאוטובוסים.

פורסם

המחיר לשיעור נהיגה משתנה בין מורה למורה ומאיזור לאיזור.

הבת שלי החלה ללמוד בפתח-תקווה ב-120 ש"ח לשיעור (וולוו V70 דיזל) והמשיכה בקריית גת ב-80 ש"ח לשיעור (סיאט טולדו דיזל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה צריך להיות אכפת לתלמיד על איזה רכב ללמוד נהיגה?

כל עוד המורה יגרום לי לעבור טסט במהירות, רצוי בפעם הראשונה, מצידי שזה יהיה בכזה:

i596750.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מחזק את FAT BASTARD,

בזמנו בחרתי את המורה שלי לפי הוותק והמלצות לא לפי הרכב שלו.

במקרה יש לו קורדובה 2008 TDI - ללמידה על רכב ידני.

סובארו אימפרזה ניו אייג' - ללמידה על רכב אוטומט.

רועי

• תוכן חדש...