Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בדיוק כמו הנהגי מוניות עם ה- S-CLASS שמצפים ליותר לקוחות בגלל הרכב המפואר.

לא מדויק, יש מספיק חברות שעושות שימוש בשירותי מוניות, למשל כשמגיע אורח חשוב מחו"ל, לרוב יהיה להם טלפון של נהג מונית עם רכב ייצוגי לביצוע המשימה.

לגבי שיעורי נהיגה, בחולון היה בית ספר לימוד נהיגה שבזמנו, לפני כ-17 שנה, צי הרכבים שלו כלל בין היתר אימפרזה GT, אודי TT וסדרה 3.

כל הצעירים בגיל הרלוונטי רצו ללמוד שם מטעמים מובנים (רכבים מגניבים, רצון להרשים, המון הורמונים, הרבה פחות תאי מוח פעילים).

כמבוגרים אנחנו יודעים שזה מיותר ושווה ערך לבילוי לילי עם כוכבת פורנו שאתה יכול לעשות איתה הכל חוץ מלגעת בה.

אני למדתי נהיגה על פאר היצירה, דייהו סופר רייסר חבוטה, חרא אוטו אבל עשה את העבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

העניין הוא שהמונה של ה S-CLASS והמונה של האוקטביה יתנו בסוף הנסיעה בדיוק את אותו מחיר.

ומי כמוך עידן, יודע שבסין (לא הונק קונג) יש מספר גדלים של מוניות מדהייטסו סיריון ועד A8 כשכל אחת עם מונה שונה מהאחרת.

ובהודו למשל, אם תבקש מנהג המונית להפעיל מזגן, המחיר עולה :-)

גם בקוריאה יש 2 סוגי מוניות, אלו שהנהג עם כפפות לבנות (סמל ל-20 שנות נסיון) עולות יותר ממונית עם נהג פחות מנוסה.

גם באינדונזיה יש כמה רמות, מ BLUEBIRD דרך SILVERBIRD וה - GOLDBIRD ועד ל- VIP

בסינגפור גם יש 2 סוגים - הטויוטה CROWN במחיר אחד, והמרצדסים במחיר אחר.

והריקשות בסרי לנקה עם המונה המכני שלא התעדכן 30 שנה... כל חודש יש נוסחה חדשה במה להכפיל את התוצאה במונה כדי לקבל מחיר עדכני.

פורסם

נכון, המונה זהה בישראל ללא קשר לדגם המונית אבל כאמור בעלי מוניות היוקרה לא פעם מקבלים מחברות נסיעות שבעל מונית "עממית" לא יקבל, באורח פלא לא מעט מהנסיעות הנ"ל מבוצעות ללא מונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
העניין הוא שהמונה של ה S-CLASS והמונה של האוקטביה יתנו בסוף הנסיעה בדיוק את אותו מחיר.

טוב שכך.

אני לא רוצה לקבל הוצאה נוספת לא צפויה, אם הזמנתי מונית, ובמקום S קלאס חבוטה, קיבלתי סקודה פאביה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני למדתי על פאסט, רכב גדול יחסית ואני חושב שהעיקר ברכב לימוד הוא לתת ביטחון לתלמיד, לכן העיקר הוא ההתאמה בין התלמיד לאוטו וכמובן למורה.

במקרה שלי פתיחות עם נהגי מונית ונסיעה עם רכב ברחובות צרים נתנה לי את הביטחון שיש לי בנהיגה בהתחלה.

פורסם
זה בדיוק כמו הנהגי מוניות עם ה- S-CLASS שמצפים ליותר לקוחות בגלל הרכב המפואר.

הם לא עובים בתחנות או GET TAXI. ספק אם יעצור לך ברחוב. אלה מוניות שנרכשות במחיר מונית כדי לשמש רכב צמוד לכרישים.

פורסם
5 הילוכים בידית, רגילים.

ההעברה בהגה היתה בטנדר 404 ו' 504.

ממש לא. ההעברה בהגה הופיע גם בדגמים רגילים של ה504 (לא טנדר).

אגב, באירופה לא הוצע גיר 5 הילוכים בכלל, (מלבד בטנדרים בשנים המאוחרות יותר) רק 4 הילוכים ידני ו3 אוטומטי ZF.

פורסם
ממש לא. ההעברה בהגה הופיע גם בדגמים רגילים של ה504 (לא טנדר).

אגב, באירופה לא הוצע גיר 5 הילוכים בכלל, (מלבד בטנדרים בשנים המאוחרות יותר) רק 4 הילוכים ידני ו3 אוטומטי ZF.

אכן. בתחילת הדרך לכל ה-504 הידניות היו הילוכים בהגה. מ-1974, כשיצא דגם L, הוא נותר האחרון עם הילוכים בהגה עד סיום היצור בצרפת, ב-1980. בדגמי GL ו-TI מ-1974 ואילך, הידית היתה ברצפה.

גם בדגמים שיובאו לכאן בשנות השמונים מאפריקה(GR/SR), הידית היתה ברצפה.

בטנדרים הידית היתה בהגה כמעט עד הסוף. בדגמי 1992-1993 היה גיר ברצפה עם 5 הילוכים.

ב-504 פרטיות מעולם לא היה גיר עם 5 הילוכים.

ב-504 האוטומטיות הידית היתה ברצפה מתחילת חיי הדגם.

ומי שרוצה להתעמק בנבכי ה-504, מוזמן לבקר באתר הבא: http://www.peugeot504.info/

כך שלורנס, או שלמדת על 405 או על 505.

ולנושא השרשור, אני למדתי על 316 מודל 78', E21, אך את הטסט עשיתי על סובארו לאונה 1.3DL מודל 85'. כבר כתלמיד נהיגה לא ניתן היה להתעלם מהיותה של הבימר חזקה ונעימה יותר לנהיגה, על אף שיצאה לשוק 10 שנים לפני הסובארו (E21 הושקה ב-1975).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגבי המוניות שהעלו פה.

בעלי מוניות מרצדס E הם בדרך כלל נהגים ותיקים בענף שלרוב עובדים עם קליינטים משלהם - עורכי דין, משרדים, תיירים שמגיעים בשליחויות עסקיות.

ה-S קלאס עובדים עם קליינטים "כבדים" יותר ולפעמים היא תשמש בחור עשיר שמעדיף לקנות מונית עם נהג - יוצא לו זול יותר מנהג פרטי ורכב במיסים מלאים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...