Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי שום רכב לא עלה באש.

מקסימום חרכתי רפידות בלם בירידות של אשתאול...

בדומה לקקטוס, לפיאט היה לוח שעונים דיגיטאלי, רק שהספרות הורכבו מסט של 7 נורות, בעוד בקקטוס התקדמו ל-12 (אני אספור).

אני אוסיף לזה פרק בסקירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אצלי שום רכב לא עלה באש.

מקסימום חרכתי רפידות בלם בירידות של אשתאול...

זה הכל? התכתי טסה פעם בטיול נהיגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדומה לקקטוס, לפיאט היה לוח שעונים דיגיטאלי, רק שהספרות הורכבו מסט של 7 נורות, בעוד בקקטוס התקדמו ל-12 (אני אספור).

אני אוסיף לזה פרק בסקירה.

מצפה בנשימה עצורה:sissies:

:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וקלות המשקל שלו בטח תורמת לצריכת הדלק באותה מידה כמו כיבוי אורות דרך בנהיגה ביום.

כואבת לי הבטן.

את העיקר שכחת - האם רוכבי אופניים תוקעים מבטי זימה בפנסי הרכב הקדמיים, המאירים חזק יותר מאשר פנסי הרכב האחוריים, ומנסים לשדל אותך לקרבות רחוב ומירוצי רמזורים?

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
זה הכל? התכתי טסה פעם בטיול נהיגה.

פעם, בסיוע בטונדה בשוליים, הפכתי בקקס למידקס...

פורסם
כואבת לי הבטן.

את העיקר שכחת - האם רוכבי אופניים תוקעים מבטי זימה בפנסי הרכב הקדמיים, המאירים חזק יותר מאשר פנסי הרכב האחוריים, ומנסים לשדל אותך לקרבות רחוב ומירוצי רמזורים?

Sent from my C6833 using Tapatalk

נקודה כאובה.

את עיקר המבטים אני מקבל מנשים בגיל העמידה פלוס, שחלקן נוסעות במכוניות שוות ומהירות בהרבה (אני גר בצפון תל אביב, שהיא העיר העברית הראשונה). זה שהן לוקחות אותי ברמזור זה משפיל דיו, כי אני בהרצה, ולא יכול לתת דרור לכל שלושת הצילנדרים של מנוע הטורבו הטרטרני. אבל זה שהן מתייחסות אלי כאובייקט מיני גרידא, זה פוגע בזרזיר נפשי. כאילו זה שאני נוהג ברכב זול וחסכוני אומר שאתמסר לכל קשישה במרצדס!

תשאל איך אני יודע שזה מה שהן רואות?!

מהאופן בו הן מסתכלות ישר קדימה ברמזור ועושות מאמץ מעושה לא להתבונן במבטים החודרניים שאני שולח לעברן מהקקטוס המבהיקה שלי.

פורסם (נערך)
המגש האחורי של הקקטוס מרגיש טיפה קל ולא משמעותי, עד שביר, אבל הקליפסים שלו נתפסים במסגרת הפלסטיק המקיפה את תא המטען בתחושת הידוק חיובית ובטוחה, וקלות המשקל שלו בטח תורמת לצריכת הדלק באותה מידה כמו כיבוי אורות דרך בנהיגה ביום.

לא לשכוח, חיפוייפלסטיק על הדלתות חוסכים ווקס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Symplify, then add lightness

אמר גאון מעבר לתעלה

והנה גם הקקטוס עם המנוע האימתני מאמצים את גישתו של קולין צ'מפמן בעליה של לוטוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

התבלבלתי לגמרי. כתבת מתישהו לאחרונה בשרשור על DSG (או שאני הוזה) שאתה מתענג לאחרונה מנהיגה בידנית כמו חזיר שמתפלש בחרא.

התכוונת לקקטוס?

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הסיבה שאתה אף פעם לא מפרסם סקירות אלא רק טיזרים היא כי אתה עובד 25 שעות ביום ו-366 ימים בשנה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

^אתה סתם מלכלך.

כלומר, אני תמיד גם עובד וגם הורה, גם בחוץ וגם בבית, אבל אני תמיד מוצא זמן לכתוב בין אימיילים, לחומר שיווקי, להתדיינות לילית עם מהנדסים מסין (יש את המהנדס ויש איזו "סוזן", ששמה האמיתי קי-צ'ו-הו, והיא יודעת אנגלית ולא הנדסה, לכן נדמה לך שאתה מתקשר עם גוגל טרנסלייט, ברצף של אימיילים הזויים... לא משנה).

בקיצור, יש סקירות שלי של Audi TT, פורד אקספלורר ולאון קופרה במגזין.

אנצל את הגרבג' טיים הארוך שסידרה לי OKC כדי להמשיך את הסקירה הממוקדת שלי. כרגע הם העלו את אחראי ניקיון השירותים להעביר את הרבע האחרון בתור סנטר. הוא נראה כמו פרוספקט מעניין למכבי ת"א.

טוב, ברבע שעה אני סוגר עניין...

ספסל אחורי

כאמור בפתיחה המתומצתת, העדר הפיצול של הספסל האחורי (שליש-שני שליש, כנהוג) העכיר את חווית הקנייה של הרכב, שאחרת התאים לי בטירוף, כמו שאקליפטוס מתאים לקואלה. לא סתם בחרתי במטאפורה האיכותית של הקואלה (תמיד הייתי חזק במטאפורות, אליבא דהמורה ללשון מכיתה ט, ובלשון, אליבא דיחברה שלי מהתיכון). מי שבא לעזרתי זו היבשת בה המים יורדים בכיור בכיוון הפוך מבחצי הכדור הצפוני, ושכנתה, מושבת המאורים המהוללת – ניו זילנד. מסתבר שבמקום בו אנשים תלויים הפוך, העובדה שיש רק מקום לשני עוגני ISOFIX הופך את הרכב למורשה להסיע רק 2 נוסעים מאחור (ארבעה בסה"כ. כי 2+2=4. והנה גם שילבתי את המורה למתמטיקה). כדי לאפשר לקקטוס להסיע שלושה נוסעים מאחור, שינו את כ-ל קווי הייצור של הקקטוס טורבו, החל מנובמבר 2015, לכלול את מה שהיה לפני כן תוספת בתשלום (שלא הציעו בארץ), של... מושב מתפצל, כזה שיאפשר שלושה עוגני ISOFIX. כל הכבוד לאוסטרלים ולקיווים, ולתקנות בטיחות הרכב המחמירות ביקום שלהם.

אני לא יודע לגבי הגירסא האטמוספרית, כי היא לא נמכרת באוסטרליה, אני חושב.

צבע

טראח!

כאפה מצלצלת ירדה עלי ברמזור.

"מה נסגר?!" אני פונה למתבגרת הצעירה (שלא תתקדם לבגרות ככה) שכרגע נגנה לי על העורף.

"אוטו צהוב."

"שו?!"

"אוטו צהוב. יש משחק כזה אצל ילדים. מי שרואה ראשון אוטו צהוב, מוריד מכה לחבר שלו".

הבנתי.

האמת, משחק מאוד מספק.

בייחוד ברגע בו אתה שותל את הנקמה שלך בין הצלעות לסרעפת של הצעירה הלא מצפה. קדמן והמועצה לשלום הילד לא היו רואים את הדינמיקה הזו בעין יפה. גם אור ירוק לא היו מעודדים חילופי מהלומות נוסעת-נהג בכביש המהיר, אבל אין מה להגיד, החיים יותר מעניינים ככה.

ככה שהיה די ברור שכשספרתי על שילוב הצבעים הסולידי בו הזמנתי את הקקטוס זכיתי למבטי בוז נוקבים.

"אפור...?!"

"אפור עם Air Bumps בצבע שוקולד".

"קקי. זה לא שוקולד, זה קקי".

יש בזה משהו.

ניכר שאיש המכירות של לובינסקי רצה להוריד לי את הראש כששיניתי את ההזמנה, אבל היי, הלקוח תמיד צודק, בטח כשהוא יכול לפתוח שרשור "שירות מזעזע בלובינסקי, מתעללים בילדה רכה ולא נותנים לה את הרכב בצבע שהיא רוצה".

בכלל, בהתחשב בזה שאכלתי להם את הראש עם אופציות הקנייה/מימון, עד שסגרו איתי את המכירה (חשבתי לתת לכם פירוט עם לו"ז מפורטים, על הדקה של כל אימייל, כולל ריביות וסקירה של השירות בבנק, אבל חסכתי את זה מעצמי), הם הצליחו לשמור על חיוך של זבנית סופרמרקט קליפורנית מצוייה, וסבלנות בלתי נגמרת.

פאק-איט!

הזמנתי בצהוב.

"כל הקטע הוא שילדים יתחילו להרביץ אחד לשני ליד האוטו", הסבירה המתגדלת.

אכן כן.

הרגע בו שתי ילדות בנות כ-8 בדרך לבלט מתחילות לכפכף זו את זו ליד הרכב החונה, הוא ביזארי ומספק בו זמנית. יש לך אימפקט על הסביבה. אתה עושה הבדל. אתה נחשב. אתה מישהו. אומנם לא מחפשים אותך לרייסים מסוכנים על הכביש, אבל גם עידוד אלימות בין ילדים זה מספיק כדי לנפח קצת את האגו.

בפעם הבאה, משהו באמת משמעותי על איך הרכב נוסע.

מבטיח.

שומע ניקו?!

מבטיח!

• תוכן חדש...