Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, דמעות זולגות מעיני למקרא הדברים המרגשים שכתבת. האם מדובר בדמעות אושר, צחוק, צער או סתם דמעות תנין ( לא חנין - תנין) - את זה אני מניח לקורא הנבון להסיק בעצמו.

וודאי תשאלו - מה יעשה הקורא הלא נבון ועל כך אענה, שישאל את חברי הפורום הנבונים.

ואז תקשו ותשאלו - מה יעשה חבר הפורום הלא נבון שאין לו חברים שיעזרו לו? והתשובה הברורה היא 'אוויל יחריש לחכם יחשב'.

וכאן מתעוררת לה שאלה חשובה - האם שקלת למכור את הטקסט כדי שיצולם לסדרת טלוויזיה?

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תיקון טעות.

יש רק שני התקני איזו-פיקס מאחור, גם באוסטרליה וניו זילאנד.

המקור לדרישה הוא אוסטרליה וקשור לתקן המקומי. מותר להתקין שם כסאות ילדים מאחור רק אם הכסא מפוצל.

הנה ממגזין רכב אוסטראלי-

For one, in France, having a single-piece folding rear seat backrest doesn’t hinder a car’s engineering relationship with fitting child seats. In Australia it does. Which is why Citroen Australia made the decision to hold out for its source company to engineer the important change for the 2016 car – an inclusion made specifically because of our land’s strict Australian Design Rules (ADRs).

Hence the new 60:40 split-fold rear seats, which aren’t due to find their way into Cactuses until November production, and hence the delay.

http://www.caradvice.com.au/385803/2016-citroen-c4-cactus-review-2/

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

קודם כל, קוראינו באוסטרליה בטוח מודים לך.

כאן כתוב אחרת:

The fix required Citroen to drop the car’s one-piece rear seat in favour of a 60:40 split-fold seat with additional bracing in the centre position and all the hardware, including the top tether, to hold an ISOFIX safety seat in place. From November production, which is the commencement for Australian-specification cars, all Cactus production will feature the new rear-seating arrangement.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קרטינג

אתה מביא לנו בכלל סקירה של איזה דויד

סתם עולה חדש

איך אחרת כשבשניהם כתוב נובמבר עם N גדולה.

דורקי

תגובה הולמת לסקירה מעולה

לגבי הצבע זה צבע קקיטוס

נמתין בנשימה עצורה לשלב של ההתנעה

אני מהמר שיש מפתח קפיצי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
קודם כל, קוראינו באוסטרליה בטוח מודים לך.

כאן כתוב אחרת:

The fix required Citroen to drop the car’s one-piece rear seat in favour of a 60:40 split-fold seat with additional bracing in the centre position and all the hardware, including the top tether, to hold an ISOFIX safety seat in place. From November production, which is the commencement for Australian-specification cars, all Cactus production will feature the new rear-seating arrangement.

הדווח הזה לא תואם את המפרט הטכני של הקקטוס באתר סיטרואן באוסטרליה. בפועל, גם לא באירופה ולא אצלנו.

הדווח העיתונאי לא תמיד מדוייק. כך למשל כתבים בארץ ובחו״ל דיווחו על רצועות עור בדלתות ועל תא הכפפות כשלמעשה זה PU איכותי. דיווחו על מירור-לינק שלא קיים, גם דיווחו על אייר-באמפים (גומי רך עם כיסי אוויר) מלפנים ומאחור כשלמעשה הם קיימים רק בצדדים.

המפרט האוסטראלי

http://www.citroen.com.au/wp-content/uploads/2016/02/C4-Cactus-Specifications.pdf

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בגלל שהכלבה שלי מגזע רועה אוסטרלי, מאוד חשוב לי לרדת לעומק העניין ולהבין איזו גירסה היא נכונה.

הרי יכול להיות שגם אתר סיטרואן באוסטרליה טועה, ואז נצטרך לערב את הממשל הפדרלי האוסטרלי, ולבדוק מה נכון.

עד אז אני יימנע מהסעה של תינוקות אוסטרלים ברכב, כדי שלא יפרו את החוק הלאומי שלהם, גם לא בחו"ל.

:wink:

פורסם

משעשע...

תמונה של הנבלה בצהוב, ליד קואלה... רק לקנה מידה! לא מגיע לנו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבת שלי ממש אוהבת את הראשון של Coldplay (את הבאים בתור, לא).

אני אוהב את הצהוב.

בכלל, אני חושב שדווקא הצבעים החזקים יותר, מבליטים את המוזרות של הרכב.

אבל בתכל'ס, לא כזה משנה לי. זה רכב שימושי, לא חישקוני.

פורסם

אתם אהבלים כולכם או מה?

התקן באוסטרליה מחייב כסא אחורי מתפצל בשביל שתוכלו להעמיס את החברה, את החברה הזורמת שלה וגלשן גלים לונג בורד.

כאילו דא!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבת שלי ממש אוהבת את הראשון של Coldplay (את הבאים בתור, לא).

הבת שלי (6) מבקשת שאשים Royal Blood כל הזמן :roll:

זה רכב שימושי, לא חישקוני.

צחוק בצד, הקקטוס לדעתי רכב מאד אמוציונאלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הבת שלי (6) מבקשת שאשים Royal Blood כל הזמן :roll:

חינוך טוב!

שלי (13) מתחילה לנוע לכיוון Fusion Jazz.

עוד מעט כבר לא יהיה לי מה לתרום...

צחוק בצד, הקקטוס לדעתי רכב מאד אמוציונאלי.

האמת היא - שכן.

זה הרכב הראשון מאז הטווינגו שאני נהנה לנהוג בו, שהוא לא ספורטיבי בעליל. כמו הטווינגו, פשוט כיף להתנייד בו.

• תוכן חדש...