Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גורמה צרפתי בכבישי ישראל – סיטרואן קקטוס טסה באוטוסטרדה (סקירה רצינית בעמוד 5)

falou
שימו לב! השרשור הזה בן 2394 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני חצי ארגנטינאי וחצי ישראלי. טוב פולני (מתוך ויקיפדיה: נעמי פולני נולדה ב-4 באוגוסט 1927) היא זמרת, רקדנית, שחקנית, מפיקה מוזיקלית, כוריאוגרפית ובמאית ישראלית. מזוהה בעיקר כבמאית הלהקות הצבאיותבראשית דרכן, וכמייסדת ובמאית להקת "התרנגולים" ו"החמציצים".).

השילוב הקטלני הזה גרם לי לעשות המון רגשות אשם לאנשי המכירות של לובינסקי, מחד, תוך כדי שאני צולה אותם טוב טוב, עד שהייתי סופסוף מוכן לסגור עסקה, מאידך. השילוב הקטלני הזה הביא אותי לקבלת מנשא אופניים לגג כתוספת לרכב. האם האופניים יעופו מהגג?

יש הזמנה או אין

הכל התחיל בבוקרו של יום א' קריר, לקראת סוף החורף, עת ניחשה אותי הדלת האוטומטית באולם התצוגה של לובינסקי ברחוב תובל בת"א, אליו נכנסתי, כדברי המשורר מאיר אריאל ז"ל, עם הרבה טקס בישבן. הגעתי לשם בהליכה ממקום עבודתי שמעבר לאיילון (הכביש המהיר המקשר את הרצליה לערי הלווין הדרומיות של תל אביב). איש המכירות החביב, בחור בשם משה, שר בשבחי הסיטרואן קקטוס, אבל לא ינוקא אנוכי ולא פתי לדברי החנופה של אנשי מכירות חלקלקים. אני כבר ידעתי מה אני רוצה. נסיעת מבחן

כאן החלה סאגה בלתי נגמרת של לשבת ליד השולחן שלו, לקבל כוס מים, לפתוח יומנים, לראות מתי הוא פנוי, מתי אני פנוי, מתי הרכב פנוי, לפתוח את היומן של גוגל, לפתוח פגישה, להכניס יום, שעה, כותרת, תזכורת של שעה לפני, תזכורת של שעתיים לפני, תזכורת של יום לפני, ולסיום, לעשות "save"

איש המכירות הוכיח את עצמו כבחור יסודי, רציני, חרוץ ויסודי (כבר אמרתי), שזכר לפנות אליי ביום נסיעת המבחן ולהזכיר לי לגיע לסוכנות. אני, בהיותי יסודי, רציני, חרוץ ושוב, גם יסודי, גם כן, זכרתי (אם תלכו לאחור תראו ששמתי שלוש תזכורות, ככה שאי אפשר היה לשכוח). כשהגעתי לסוכנות, שברחוב תובל אשר בתל אביב יפו, נגשנו ישר לעניין ולרכב. בנהיגת המבחן התרשמתי מהריפוד דמוי הבד מהסבנטיז, איתו בה האוטו. הבד הזה העלה בי זכרונות נוגים מבית סבא וסבתא, והשאיר אצלי תחושה חמה ומנחמת. הוא קצת דמוי טוויד, בגווני חום, מחוספס ואוחז מחד, אבל נעים דיו, מאידך. הוא נותן לרכב אווירה של בית ישן. נותר רק לתהות כמה הוא רחיץ. אחר כך נהגתי באוטו.

כאן המקום לציין כי חסרונו העיקרי של הקקטוס נובע מהחסרון של מושב אחורי מתפצל. מהו מושב אחורי מתפצל, תשאלו? בצדק תשאלו. ואני גם אענה, ולא במידה של חסד, כי בצדק שאלתם. מושב אחורי מתפצל הינו פריט אבזור שהינו כמעט סטנדנרט ברב הרכבים שיש להם דלת חמישית, אבל נעדר בקקטוס (מתוך וויקיפדיה: סטנדרט הוא לחן בעל חשיבות רבה בעולם הג'אז. חשיבותם של סטנדרטים מתבטאת בהיותם מפורסמים ביותר בקרב קהל הג'אז והאמנים, ובכך שבוצעו והוקלטו פעמים רבות על ידי אמני ג'אז שונים. לא כל הסטנדרטים נוצרו במוזיקת הג'אז במקורם, ולא כל לחן ג'אז שמבוצע תכופות הוא סטנדרט. קטע ידוע נחשב לסטנדרט ג'אז רק כאשר חוזרים ומבצעים אותו אמני ג'אז.).

כשהמושב האחורי מתפצל, פירושו הוא שלא רק ניתן להשכיב את משענת המושב כולה, שביחד עם הוצאת המגש האחורי המכסה את תא המטען מתוך הרכב, יוצר חלל הטענה אחיד וגדול באחורי הרכב, אלא ניתן להשכיב רק מושב אחד (לרב זה שמאחורי הנהג) או שני מושבים (המרכזי והשמאלי). כאן אולי המקום לציין שהמגש האחורי של הקקטוס מרגיש טיפה קל ולא משמעותי, עד שביר, אבל הקליפסים שלו נתפסים במסגרת הפלסטיק המקיפה את תא המטען בתחושת הידוק חיובית ובטוחה, וקלות המשקל שלו בטח תורמת לצריכת הדלק באותה מידה כמו כיבוי אורות דרך בנהיגה ביום.

היכולת להשכיב רק אחד או שניים מהמושבים האחוריים מאפשרת הגדלה מסויימת של חלל ההטענה, במימד האורך, תוך שמירה על היכולת להסיע נוסע מאחור או שניים. בגלל שאני לפעמים מוצא עצמי מסיע את חיות הממחמד שלי בתא המטען של הרכב, חביבה אצלי היכולת לפתוח להם צוהר לתא הנוסעים, וגישה נוחה של הנוסע מאחור אליהם. כמובן שגם היכולת להטעין מטענים עם מימד אורך משמעותי עולה. מצורפת תמונה מייצגת.

בהמשך.

הספסל האחורי וישועת תקנות הבטיחות של ניו זילנד

מכוניות צהובות ואלימות ילדים

מנשא גג לאופניים וחניונים תת קרקעיים

PA110601.jpg

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אני מבין שאחרי ההצלחה שלך ושל החתול השחור לשגל לנו בשכל במשך 20 עמודים על סקירה של 208GTI שאפילו לא ראתה אור יום בסוף, שכללת את זה לדרגת אומנות הקליקבייט וגרמת לי להכנס לסקירה של קקטוס שמדברת על סוכנות ומושבים מתפצלים.

אז נכון שנהניתי לראות תמונה של הילדה והכלבים, לא אשקר. תכלס גם הכתיבה שעשעה אותי.

אבל תן כבר סקירה של הרכב יינעל העולם, וכמו שנאמר ע"י חז"ל PICS OR IT DIDN'T HAPPEN(!)

הא, ותתחדש וזה. אחלה בחירה. הרכב הראשון שהייתי בודק אם הייתי רוכש היום רכב יד0 לבית.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי תכתובת מוכחת של לפחות חצי שנה עם לורן פביוס, מנואל ולאס וז'אן כריסטוף-קומר, אתה בכלל לא בליגה.

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש שמח שסוף סוף התחלת לבחון מכוניות עממיות. מניח שהסקירה המלאה תפורסם בטורבו מגזין?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:roflmao:

אל תשאיר אותנו במתח לאורך זמן רב.

אשמח לדעת מה דעתך על צבירי הפנסים הקדמיים, כמי שאני מניח שהשתמש בפנסים בחשכה מוחלטת וגם לאור ירח חלקי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המילה גורמה ותמונה של כלב יותר מעלה לי אסוציאציות עם יונדאי :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סקירה יפה, מרגשת וקולעת, אותי היא בירווזה.

ניכר גם כשרון כתיבה אקלקטי שעדיין לא התעלה והבשיל לסגנון כתיבה ייחודי ומקורי משל הכותב.

הנסיןן לחקות את הענק שהביס את הצורר מוולפסבורג, או את המנכ'ל הידוע - מקומם.

אצלי זה גרם לכותב לאבד כמה נקודות, אם כי ברי לי שבעתיד הוא יתעלה על עצמו וינפק סגנון כתיבה רעננה ומקורי משל עצמו.

זה כותב כשרוני ורענן שיש לטפח.

לסיכום - מרגש ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא היה לי שמץ קלוש שהיכולת לפרק רק מושב בודד מאחורי הנהג או זוג מאחורי נוסע היא משהו מהותי עבור מישהו.

השתמשתי בזה בדיוק פעם אחת בחיי והאמת שבאותו הרגע זה היה LIFE SAVER עבורי.

נשמח לעוד תמונות של בעלי החיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2394 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...