Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי להיכנס לזה, ומה שקפץ לי לראש זה הונאת פונזי.

עם זאת, מכיר באופן אישי מישהו שקיבל את הכסף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה היום ראיתי את המודעה הנ"ל ואחרי חיפוש ממש קצר הגעתי לשרשור הזה.

לא יודע למה, נישמע לי מוזר ואפילו הזוי שמישהו ירצה להשתמש בדיסק הקשיח שלי לאחסון ומי מבטיח לו גיבוי? מה קורה אם הדיסק הקשיח נופל?

מה התוכנה עושה בתוך המחשב שלי?

20160816_063855.jpg

פורסם

לא שאני בא להגן על הרבל לייף. אבל:

״מהלומה לביל אקמן: הרגולטור בארה"ב קבע כי הרבלייף איננה הונאת פירמידה״

http://www.themarker.com/wallstreet/1.3008237

אוסיף שבעבר שיצאתי עם בחורה (חטובה במיוחד) שהייתה משווקת את הסחורה שלהם בהצלחה רבה והיתה מרוויחה כ-30,000 ש״ח בחודש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
במקרה היום ראיתי את המודעה הנ"ל ואחרי חיפוש ממש קצר הגעתי לשרשור הזה.

לא יודע למה, נישמע לי מוזר ואפילו הזוי שמישהו ירצה להשתמש בדיסק הקשיח שלי לאחסון ומי מבטיח לו גיבוי? מה קורה אם הדיסק הקשיח נופל?

מה התוכנה עושה בתוך המחשב שלי?

[ATTACH=CONFIG]469227[/ATTACH]

התשובות הן: אף אחד, שום דבר וכלום.

לחברה הזאת אין מוצר, היא לא עושה כלום עם ההרדיסק שלך ובוודאי שאין לה לקוחות, כי למה שמישהו יעדיף לשלם פי מאה פר ג'יגהבייט במחשב שיושב בסביבה ביתית ולא מוגנת, על פני שרת מאובטח ומוגן מכאן ועד הודעה חדשה בהרבה פחות כסף?

אין שום ספק שזו הונאת פונזי קלאסית ושהחדשים משלמים את ההכנסות של הותיקים עד שאין יותר חדשים.

לקריאה נוספת:

http://behindmlm.com/mlm-reviews/kairos-technologies-review-cloud-services-ponzi-rois/

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למי שמשתמש בכך שאנשים בתור הונאת פונזי אכן הרוויחו כסף - אתה כנראה לא ממש מבין איך בנויה הונאת פונזי ...

אין שום מניעה שפלוני ירוויח כסף מהונאת פונזי, אדרבא: ללא פלוני(ם) שירוויחו כסף ההונאה לא תעבוד.

מה שבטוח זה שכלל ה'משתתפים' לא ירוויחו, ומכאן הייחוס למבנה ה'פירמידה'.

אם אין לך מוסר, ויש לך יכולת מכירה טובה - זו דרך לא רעה לעשות כסף. אתה רק צריך להשקיט את המצפון בטענות כמו 'אף אחד לא הצמיד למשתתפים אקדח לראש' וכו', ולהתעלם מהמקרים בהם אנשים עם בסיס כלכלי רעוע ותמימות (או חוסר תבונה) איבדו המון בגלל הבטחות שווא.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חבר שלי כבר כמה חודשים משתמש בזה,בנתיים הכסף נכנס,עשה קניות דרך כרטיס שלהם כשהיה באיטליה.

חבר של אבא שלי עם כמב מחשבים גם עושה כסף לא רע.

על כול אחד שמצרפים מקבלים עמלה נחמדה שבאמת משולמת.

גם אני חושב להיכנס לזה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חבר שלי כבר כמה חודשים משתמש בזה,בנתיים הכסף נכנס,עשה קניות דרך כרטיס שלהם כשהיה באיטליה.

חבר של אבא שלי עם כמב מחשבים גם עושה כסף לא רע.

על כול אחד שמצרפים מקבלים עמלה נחמדה שבאמת משולמת.

גם אני חושב להיכנס לזה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

ללא ספק מדובר בהונאה, תקרא היטב את מה שכתבו בשרשור. חבל על הכסף שלך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מזכיר לי את ימי הילדות שבהם שמעתי סאבלימינל והיה לו שיר עם השורות הבאות:

"כסף קל קיים רק בסרטים ובפנטזיות ולעיתים גם בעולם הפשע".

פורסם

כל אדם שנכנס לזה צריך להבין שימי הרווחים ספורים. אולי יהיה לך מזל וזה לא יפול לפני שתחזיר את כל הכסף שלך, אבל על המצפון שלך יהיו כל האנשים שכן יפסידו - חלקית בגללך.

התרמיות הללו בנויות על הטבע האנושי - אפילו אנשים שמבינים שזו הונאה אומרים לעצמם "שטויות, נכנסתי מוקדם מספיק, העיקר שאני אעשה את הכסף שלי".

מזכיר לי את ימי הילדות שבהם שמעתי סאבלימינל והיה לו שיר עם השורות הבאות:

"כסף קל קיים רק בסרטים ובפנטזיות ולעיתים גם בעולם הפשע".

לא רק, גם בבורסה. אבל צריך המון מזל וגם לא מעט שכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההונאות האלו אצל מי שיודע על היותן 'פירמידה' הן נגזרת של תרבות ה'אני ואפסי עוד', מעניין לראות אותה גם אצל חברי פורום שאני כן זוקף להם איזשהו קרדיט.

כשסבתא/אבא/דודה שלכם יאבדו כסף בגלל תרמית אחרת, אל תבואו לספר כאן על השרלטן שעשה את זה - שהרי זה קצת צבוע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה שהכי "יפה" בהונאות האלו, זה שאתה לא דופק סתם אנשים אנונימיים, אלא חברים וקרובי משפחה, כי אלה האנשים הכי נגישים והכי קלים לשכנוע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

et tu, yulian?

i_don_t_want_to_live_on_this_planet_anymore_by_gbrsou-d6uh5ce.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...