Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל אדם שנכנס לזה צריך להבין שימי הרווחים ספורים. אולי יהיה לך מזל וזה לא יפול לפני שתחזיר את כל הכסף שלך, אבל על המצפון שלך יהיו כל האנשים שכן יפסידו - חלקית בגללך.

התרמיות הללו בנויות על הטבע האנושי - אפילו אנשים שמבינים שזו הונאה אומרים לעצמם "שטויות, נכנסתי מוקדם מספיק, העיקר שאני אעשה את הכסף שלי".

לא רק, גם בבורסה. אבל צריך המון מזל וגם לא מעט שכל.

מזכיר לי שבעשור הקודם נכנסתי לubfone

עלה 200 דולר.

חפרתי לאנשים את הראש על זה במשך כמה חודשים, צירפתי כמה שצירפו כמה, המטרה היתה קודם להחזיר את ההשקעה ואחרכך לעשות מיליונים ;)

אכן אחרי כמה חודשים החזרתי את ההשקעה ועוד היה לי פלוס של 60 דולר בשיחות טלפון (בתקופה שהיה "תחזור אלי אתה עולה לי יקר") ואז יום אחד לא הצלחתי להתחבר לממשק, מסתבר שהחברה נעלמה.

נשארתי עם מצפון לא נקי על זה שחלק מהמצורפים היו חברים שלי שלמיטב הבנתי לא החזירו את ההשקעה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואללה יש לי רעיון לפירמידה שבאמת אפשר לקבל בה כסף.

אתה מתקין על המחשב תוכנה בדומה לmass planner שמפרסמת בשמך תוכן שיווקי ברשתות החברתיות (אופציה של לכבות התראות תגרום לכך שלא תרגיש את זה) .

על כול מכירה דרך פוסוט שלך תוכל לקבל עמלה של כמה אחוזים.

כול מכירה של מישהו מדרגה מתחתך תקבל גם עליו אחוזים.

מי מצתרף אלי?

פורסם

אנשים שלא מפריע להם שכל חבריהם יחסמו להם את הפרופיל בשביל כמה גרושים, אני מניח.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אנשים שלא מפריע להם שכל חבריהם יחסמו להם את הפרופיל בשביל כמה גרושים, אני מניח.

ואם עושים את הפרסום בקבוצות כמו פשפשוק יד ראשונה וכו... ?

פורסם

אז הקבוצות יחסמו אותך...

כל זה לפני שאני נכנס לפן הטכני - פייסבוק לא מורכבים ממהנדסים קוטלי קנים, ואני בספק שמה שאתה מציע כאן (בוט אוטומטי שמשתמש בפרופיל לא מסחרי בשביל קידום מסחרי גרידא) יהיה אפשרי מבחינת תנאי המשתמש שלהם, ולכן סביר להניח שהם יחסמו את הממשק עצמו לפני שהוא יספיק להיות רווחי.

גם את הפן הכלכלי של מה שאתה מציע לא קשה מאוד לסתור, אבל קצת מבאס להיות ה party pooper, אז אפסיק עכשיו (:

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

YOU SHOULD BE HERE מתנוסס על שלט בידיים של חבר שלמד איתי בתיכון. הוא עומד ברומא גאה מהחיים הקלים והמכניסים שלו.

איפה הפרארי? שאלתי אותו.

איפה עוד חופשה? למה אתה יוצא רק פעם בשנה ומצטלם?

אחר כך עולה תמונה מארומה עם אותו הכיתוב.

"אני בבית קפה לא צריך לעבוד יש מספיק הכנסה גם ככה".

וואלה? גם מובטל יכול ללכת ויש לו מספיק הכנסה לקפה בארומה מביטוח לאומי.

תראה לי דירה, מכונית יקרה, משהו? איך אני אדע שזה עובד?

שתיקה.

לא מזמן הייתה כתבה על כל הקטע של אופציות בינאריות. אנשים רעים כאלו לא ראיתי הרבה זמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה הבחור

וזה על החברה:

https://www.youtube.com/watch?v=25_igT05iZQ

בערך ב-5 דקות הוא אומר:

"Today Kairos its the unique company in the world propose this kind of business and this investment because it's a very serious investment and the company are very very objectives in the world and in the future for everybody and its very important you know kairos is very big, very important and very sure for everybody"

(הטעויות במקור, כמובן).

אה, והכתובת של החברה היא כמובן זיוף...

נשמע קצת כמו נאום של דונלד טראמפ :lol:

פורסם

all your base ARE belong to us ...

get your 1337 grammar checked out BRAH

פורסם

במילה אחרת: פורקס. הימור שמדד מסוים יעלה או ירד בטווח של שעות, דקות או אפילו שניות. כשמו כן הוא - הימור, ובהימורים הבית תמיד מנצח...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואללה יש לי רעיון לפירמידה שבאמת אפשר לקבל בה כסף.

אתה מתקין על המחשב תוכנה בדומה לmass planner שמפרסמת בשמך תוכן שיווקי ברשתות החברתיות (אופציה של לכבות התראות תגרום לכך שלא תרגיש את זה) .

על כול מכירה דרך פוסוט שלך תוכל לקבל עמלה של כמה אחוזים.

כול מכירה של מישהו מדרגה מתחתך תקבל גם עליו אחוזים.

מי מצתרף אלי?

למה לשלם, אם אפשר להסוות אותה לעוד אפליקציה מסוג "בוא תתקין, ותגלה לאמא ועוד 33658 ספאם בוטים עם תמונות פרופיל של דוגמניות, שרשימת החברים שלך מורכבת מהם, עד כמה אתה דפקט".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מתפלא כל פעם מחדש שיש אנשים כאלה מטומטמים שקונים את כל הבולשיט הזה. תכלס לדעתי מגיע להם. מי שdumb enough שיאכל את הכובע.

פורסם

סמירו, התגובה שלך, כמעט כמו תמיד, לפחות בהקשר הזה מקוממת. אז נולד עם מנת משכל של איינשטיין ולא כולם כמוך. ממש במקרה מישהו ניסה לשכנע את אישתי להצטרף לרמאות הזאת ואותו אחד ממש תמים ולא מבין גדול ובשילוב מצב כלכלי בעייתי נקלע לברוך הזה. ממש לא לעניין התגובה שלך.

• תוכן חדש...