Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להחליף בעצמי את פילטר המזגן (בפנים הרכב) בפורד פוקוס 2007.

1. איפה רוכשים פילטר חלופי?

2. אשמח להוראות פירוק על מנת להחליף את הפילטר. הבנתי שהוא אמור להיות מאחורי תא הכפפות ודורש פירוק של תא הכפפות, תיבת הפיוזים + המחזיק שלה ואז מגיעים למכסה הפילטר. האם זו הפרוצדורה?

סיון.

פורסם

הפילטר נמצא ליד דוושת הגז, מאחורי מכסה מלבני שמצד ימין שלה.

גישה די בעייתית ולא נוחה.

צריך לפרק את דוושת הגז יחד עם התושבת שלה - 3 או 4 אומים 10 מ"מ, להזיז אותה הצידה ואז יש גישה למכסה של הפילטר.

פותחים 3 ברגים של המכסה (7 מ"מ אם אני לא טועה) ומפרקים את הפנל.

שולפים את הפילטר הישן ומכניסים חדש.

שים לב, על הפילטר יש חצים שמסמנים כיוון זרימת אוויר Air flow.

להרכיב באותו כיוון כמו שהיו בפילטר הישן.

פורסם

BUKI אתה טועה בפוקוס המסנן מזגן הוא מאחורי התא כפפות יש את הפיוזים והוא מאחוריהם.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, היום החלפתי לפוקוס 2007 שלי פילטר מזגן שנמצא ליד הדוושה. לפי ההסטוריה של הרכב לא הוחלף פילטר מזגן מעולם.כמובן שהוא יצא שחור ומלא אבק שכמעט סתם לחלוטין. ממליץ להחליף ברכבים האלה כי המוסכניקים מתעצלים. לקח פחות מחצי שעה עם עיקום ידיים אבל שווה.

פורסם

בס"ד

מצטרף להנ" ל.

אצלי ב-smax, אותה הבעיה.

לפני החלפת המסנן, ספיקת האוויר הייתה דיי עלובה, גם במהירות המאוורר הגבוהה ביותר.

אמרתי לעצמי, עם כך המצב במזג האוויר הנוכחי( לפני פסח), אני הולך לקבל סאונה רצינית בקיץ.

חלפה מחשבה על כל השרשורים בעניין המזגן של גלקסי/smax שלא מקררים, אמרתי אני ידון לכף זכות עד שהחליף את המסנן.

באמת לאחר החלפת מסנן( ע"י, ומקורי יש לציין), העסק השתפר פלאי, והיום כבר לא צריך מהירות מקסימלית של המאוורר, וגם הקירור יותר מורגש.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אתה צריך להחליף מדי שנה את הפילטר - ביצועי הקירור יהיו טובים הרבה יותר מבחינת ספיקת האוויר.

לעיתים, תלוי בסגנון וכמות הנהיגה שלך, הפילטר יהיה שחור ויעילותו תפחת עוד לפניי סוף השנה.

גם אני עושה יוגה ופילאטיס לפניי החלפת הפילטר, טראומה לכל החיים אבל אין ברירה.

השיטה היותר נוחה יחסית זה לשכב על הגב 8)

פורסם

בס"ד

כמדומני שהפילטר אצלי הוחלף בטיפול האחרון.

בכל אופן, אני גר באזור עם נטיה לאבק, לכן החלפתי את הפילטר במסגרת הטיפול.

לא פירקתי את התושבת של הדוושה, אלא רק את הדוושה עצמה.

רבע שעה עבודה, שתי ברכיים גמורות, ופילטר חדש:lol:

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אכן, אין צורך לפרק את התושבת ומה שזה לא יהיה, רק את הדוושה המוחזקת עם 3 אומים.

• תוכן חדש...