Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם עוד מודעה על פורסטר XS

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95_%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%98%D7%A8_SX

שם כן מופיע הקישור למפרט, זה עדיין לא אומר הרבה

על אף ההתעלמות האלגנטית מהשאלה שנשאלה ע"י מספר אנשים כאן - מה רשום בחשבונית?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הבעיה לסרוק ולהעלות את מסמכי החוזה באתר שיתוף?

גם אם זה 10 דפים,אנחנו ילדים גדולים ונדע לדלג על הטפל.

איך אתה מצפה להבנה וייעוץ כאן אם אתה מציג רק את הצד שלך?

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

גם כאן, וגם באתר השני שבו העלת את הסיפור, ביקשו ממך להעלות את ההסכם עליו חתמת.

גם כאן, וגם שם, לא עשית זאת למרות שגם כאן וגם שם נמצאים אנשים שההשכלה והעיסוק שלהם הוא עריכת דין, והיו יכולים לסייע לך בכיוון או עצה טובה.

מה באמת אתה רוצה?

אגב, קנית אחלה רכב. יכול להיות שיש לך טעם מר מהעסקה ודרך ההתנהלות שלה, אבל הפורסטר הוא באמת רכב משובח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מבין למה אתה לא מעלה את החוזה.

רוב התגובות פה היו מיותרות ולא נחוצות אם רק היית מעלה אותו.

שלא לדבר על כך שהיית מקבל תשובה עניינית ומהירה.

2017 Type R

פורסם

החוזה נמצא אצל עו"ד.

באחריות אין בחוזה שום מפרט והמפרט היחיד הוא המפרט אליו מפנה האתר

פורסם

חשבונית מס לא קיבלת?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אז צר לי להודיע לך אבל אין לך קייס , בכל רכב חדש שהזמנתי תמיד יש רשימת אבזור , לא מלא אלה מה שמגיע כתוספת מעל לחבילת הבסיס.

לדוגמא , בסופרב החדשה מצוין במפורש , גג שמש , פתיחת תא מטען ע"י פאדל וירטואלי , בקרת שיוט אדפטיבית , חימום וקירור במושבים , מצלמה , חיישנים 360 , מערכת לסטיית נתיב וכו...

וכל השאר מה שמגיע בדגם הבסיס נלקח להקטלוג של היצרן עצמו.

מקווה שזה עוזר איך שהוא , אם תרצה אוכל לעלות חוזה כזה לדומא.

2017 Type R

פורסם
בכל רכב חדש שהזמנתי תמיד יש רשימת אבזור , לא מלא אלה מה שמגיע כתוספת מעל לחבילת הבסיס.

אתה טועה. לא מדובר כאן ברכישת רכב חדש אלא רכב משומש לכל דבר ועניין שבמקרה הרכב מוגדר מה שמכונה 0 ק"מ. גם אני רכשתי רכב עם 0 ק"מ והחוזה האחיד שחתמתי עליו מדבר על רכישה של רכב משומש (כולל תוספת כמובן שהרכב לא היה בשימוש). אף פעם לא תראה בחוזה כזה את המפרט, הרי הרכב כבר עבר רישוי ואתה יכול לבדוק אותו פיזית לפני שכל התמורה מועברת למוכר.

החוזה נמצא אצל עו"ד.

:roll:

עידכון:

כלום לא קורה וקל אוטו לא חוזרים אלי.

עולה שלב, מתכנן להפגין מול הסניף שלהם כך שיכאב לא רק לי.

במקביל פונה להכל כלול (תוכנית כלכלית) ולאמון הציבור.

השלב הבא, תביעה משפטית שתכלול גם עוגמת נפש בסכום גדול וזאת על מנת להפסיק את הנוהג הנלוז הזה.

אל תהיה ילדותי עם ההפגנות והתלונות. אם אתה כן רוצה לקבל פיצוי כלשהו, תגיש תביעה לב"ש לתביעות קטנות ע"ס ההפרש בין שני הדגמים ויש סיכוי שתקבל משהו (את עוגמת הנפש לא תקבל). הסיכוי לביטול העסקה הוא אפס.

פורסם

מדהים איך מנסים פה לצאת נגד המקרה. בהנחה שהוא נכון, לי זה נראה כאילו חברת הליסינג ניסתה לעשות עוד כמה שקלים על ידי רכישת ומסירת רכב יותר זול. כנראה שאני לבד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני רק רוצה להבהיר; אני לא נגד המקרה ולא נגד misty0 בהנחה שכל מה שנאמר על ידו זה נכון ומגובה בחשבונית מס/קבלה/מפרט/חוזה כלשהו שבו מוטודיל/קלאוטו רשמו משהו שהוא היה אמור לקבל אבל בסוף לא קיבל.

במקרה כזה - הלוואי יכניס להם את הזרנוק וכמה שיותר רחוק, שיצא מכל החורים.

אבל יש פה סירוב כמעט מצחיק שלו להעלות הוכחה כלשהי למקרה הזה בארבעה פורומים שונים (תפוז, פה, 4x4, ג'יפולוג) ובפייסבוק, מה שבעיני נתפס כמו סתם ניסיון לעורר לחץ חברתי כנגד קל אוטו.

באותה מידה אני יכול לפתוח שרשור על כל עסק שסתם בא לי ללכלך עליו, ללא שום הוכחה, ולסחוט פיצויים.

באמת הגענו לשם?

פורסם
מדהים איך מנסים פה לצאת נגד המקרה. בהנחה שהוא נכון, לי זה נראה כאילו חברת הליסינג ניסתה לעשות עוד כמה שקלים על ידי רכישת ומסירת רכב יותר זול. כנראה שאני לבד.

אם אתה מתכוון אלי אז אתה טועה. מה זה יעזור לפו"ש שנגיד שהם זבלים ורמאים וכו'. מצדי העיצה הפרקטית היא להגיש תביעה, כל השאר זה רק ביזבוז אנרגיה ועוגמת נפש נוספת.

פורסם
לצערנו, מה שקובע הוא החוזה החתום ולא המודעה באתר האינטרנט.

אם בחוזה אין מפרט מלא, וככל הנראה אין, אז אין לך קייס לתביעה משפטית.

אתה יכול לכעוס, אתה יכול להפגין - זה לא יוביל אותך לכלום, מעבר לבזבוז אנרגיה..

בגלל זה מה שקובע זה מה שרשום בחוזה ולא קישורים מהמרשתת, עם נייר אי אפשר להתווכח.

אם בהזמנה שלו רשום שהוא אמור לקבל את הדגם החדש עם xmode וכו' אז מן הסתם

מגיע לו ואין פה שום עוררין, אם לא אז זה משנה את הטון של הנושא לגמרי

אתם טועים ומטעים וחבל שכך!

אני לקחתי סיטרואן C3 פיקאסו בליסינג תפעולי מפריים ליס (חברת בת של היבואן).

באתר היה כתוב שמפרט הרכב עפ"י המופיע באתר היצרן.

בקבלת הרכב גיליתי מספר פריטים שמופיעים באתר אבל לא ברכב, טלפון לחברה ונתקלתי בתגובה התמוהה :

"זה כולה רכב בליסינג, אפילו לא שלך, מה אכפת לך?"

באותו יום הם קיבלו מכתב מהעו"ד שיש להם 48 שעות לקבוע מועד להתקנת כל החסר או שהחוזה בטל ומבוטל והרכב יוחזר אליהם והוראת הקבע תבוטל.

תוך 48 שעות הם לא ענו...הם התקינו הכל ברכב!!!

עצה לפות"ש,

אין לך מה להתעצבן ואין לך מה להפגין, פשוט תתחיל בשליחת מכתב לפני תביעה מהעו"ד.

"אל תתעצבן- תתבע!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לך מה להתעצבן ואין לך מה להפגין, פשוט תתחיל בשליחת מכתב לפני תביעה מהעו"ד.

"אל תתעצבן- תתבע!"

זה בסדר

זה מה שאני עושה. ולשאר. את כל החומר נתתי לעורך הדין. אני לא מבקש עצות משפטיות מכם אלא מעדכן אתכם למען אחרים יזהרו ולא יפלו בפח כמוני.

• תוכן חדש...