Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[TABLE]

[TR]

[TD=colspan: 3]קניתי סובארו פורסטר 0 קמ מקל אוטו דרך אתר מוטודיל.

את האוטו קניתי על פי המפרט שסיפקו לי מוטודיל והם הפנו אותי לקל אוטו.

בקניה שילמתי את מלוא הסכום ולא סופקה לי שום אינפורמציה על כך שהמפרט שונה ממה שפורסם.

לאחר כמה ימים קראו לי לקבל את הרכב.

בזמן קבלת הרכב ביקשתי הסבר על האוטו אבל המוכר אמר לי שהוא לא מכיר את האוטו.

בהתאם לכך סוכם שאקח את הרכב למוסך המרכזי ושם אקבל הסבר, וכך עשיתי.

במוסך המרכזי התברר לי האוטו הוא מדגם קודם וכי חסרות תכונות ואביזרים רבים כמו X-MODE העברת הילוכים ידנית, מסך מולטימדיה שונה,SI DRIVE ועוד.

בעקבות זאת ביקשתי להחזיר את הרכב שעדיין לא עבר על שמי.

קל אוטו מתנערים מכל אחריות. טוענים טענות שקר ומאיימים בהקלטות שלא קיימות.

כניראה שלא יהיה מנוס אלא לגשת לבית המשפט.

ואתם, היזהרו מספקים שמספקים לכם חלקי מידע וחצאי אמיתות ומתנערים מכל אחריות לאחר קבלת התשלום

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3, align: left][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לראות את הסכם הרכישה. בלי לראות מידע בסיסי שעליו חתמת לי אישית קשה להתייחס ברצינות להודעה שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

כפי שתוכל לראות בשרשור שלהלן (תגובות 9 ו- 12), גם אני נתקלתי בהבדלים בגרסאות בין ב.מ.וו 318 "0 קילומטרים" לבין ב.מ.וו. 318 באולם התצוגה של דלק מוטורס.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=594102

יש לבחון בשבע עיניים כל עסקת רכישת רכב "0 קילומטרים".

עריכה אחרונה על ידי roypa

Using Tapatalk

פורסם
אשמח לראות את הסכם הרכישה. בלי לראות מידע בסיסי שעליו חתמת לי אישית קשה להתייחס ברצינות להודעה שלך.

הכל מגובה במסמכים

פורסם

אני חושב שזה סוג של שיעור לחיים לא לתת כל מקדמה על רכב שלא רואים אותו בעיניים.

המקרה היחיד שבו הייתי מוסר מקדמה הוא קניית רכב חדש מיבואן.

לכל שאר המקרים לא מקדמה, לא"דמי רצינות" ולא כלום.

אתה רוצה למכור ל, תביא את הרכב שאתה מוכר לי כדי שאני אראה במו עיני ורק אחר כך לסגור. ואם מתחילים שלל תירוצים אז שלום!

פורסם

הכל תלוי כמובן במה שהובטח לך בחוזה.

קשה לי להניח שמה שמופיע בחוזה או במודעה זו הפורסטר בדרגת האבזור הגבוהה כאשר החוזה הוא זה שקובע. אם רכשת דבר אחד וקיבלת במובהק דבר אחר, יש להניח שהצדק איתך, אם רכשת "סובארו פורסטר" ולא הובטח לך בחוזה מפרט ספציפי, הרי קיבלת סובארו פורסטר....

בימים אלו יש מסע פרסום חזק של הפורסטר Z וכל האטרקטיביות שלו היא הוויתור על מערכות ואביזרים שאפשר לחיות מצוין בלעדיהם.

אתה כמובן לא חייב להראות את ההסכם ככל שהסיפור הזה אכן נכון אך בדוק היטב מהו הדגם שהובטח לך ואל תשכח, גם לא לרגע שמראש רכשת דגם המיועד לליסינג שהרי רכשת אפס ק"מ מליסינג, לא רכב פרטי מסוכנות היבואן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הכל תלוי כמובן במה שהובטח לך בחוזה.

קשה לי להניח שמה שמופיע בחוזה או במודעה זו הפורסטר בדרגת האבזור הגבוהה כאשר החוזה הוא זה שקובע. אם רכשת דבר אחד וקיבלת במובהק דבר אחר, יש להניח שהצדק איתך, אם רכשת "סובארו פורסטר" ולא הובטח לך בחוזה מפרט ספציפי, הרי קיבלת סובארו פורסטר....

בימים אלו יש מסע פרסום חזק של הפורסטר Z וכל האטרקטיביות שלו היא הוויתור על מערכות ואביזרים שאפשר לחיות מצוין בלעדיהם.

אתה כמובן לא חייב להראות את ההסכם ככל שהסיפור הזה אכן נכון אך בדוק היטב מהו הדגם שהובטח לך ואל תשכח, גם לא לרגע שמראש רכשת דגם המיועד לליסינג שהרי רכשת אפס ק"מ מליסינג, לא רכב פרטי מסוכנות היבואן.

אין דגם מיוחד לליסינג וחוץ מזה אתה קורא חלקית. במודעה יש קישור למפרט והם כותבים שזה המפרט הקובע. מה שאני רוצה הוא רכב על פי המפרט שהובטח במודעה.

פורסם

יכול להיות שיש הבדלים באותה גרסה בין היבואן הרשמי לליסנג 0 ?

כלומר נניח מזדה 3 ספיריט - האם יתכן שיש 2 סוגי "ספיריט" עם מפרט שונה ? או שבכל מקרה מה שהיבואן פירסם באתר שלו זה מה שקובע?

מה שכן, נתקלתי בשוני באחריות של היבואן באחד המקרים שבחנתי.

פורסם

עזוב את המודעה.

בטוח שרשום בה ט.ל.ח או תמונה להמחשה בלבד וכו'.

מה רשום בטופס ההזמנה?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כפי שתוכל לראות בשרשור שלהלן (תגובות 9 ו- 12), גם אני נתקלתי בהבדלים בגרסאות בין ב.מ.וו 318 "0 קילומטרים" לבין ב.מ.וו. 318 באולם התצוגה של דלק מוטורס.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=594102

יש לבחון בשבע עיניים כל עסקת רכישת רכב "0 קילומטרים".

לגמרי נכון.

הייתי באלבר וכמעט רכשתי את ה 318 - הראו לי מפרט אחד לאחד שהורידו מהאתר של BMW ישראל

ואגב גם ברשיון הרכב רשום 318i - המחיר אמנם מפתה וקיבלתי מחיר טוב, אבל לא סתם זה הריח לי מסריח, מסתבר שהרכב הינו גרסה מיובאת של דלק מוטורס עבור ציי ליסינג והשכרה. המפרט כפי שהתברר לי בביקור באולם תצוגה של במוו שונה מאד וכמובן הנציג באלבר לא סיפר זאת

• תוכן חדש...