Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה קשה להאמין , יש רק צד אחד בסיפור , מה הבעיה לצלם דף אחד שמראה רכישה , למחוק פרטים מזהים?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים עדיין לא הפנימו ששיטת ה"אפס ק"מ" היא פח האשפה של יבואניות הרכב. לשם זורקים מכוניות שלא נרכשו אצל היבואן ועברה מעל שנה שהרכב עמד בנמל והעלה עובש וחלודה ויש צורך להעביר בעלות. לכן הוא מועבר ע"ש חברת הליסינג כ"יד ראשונה" במחיר נמוך מאד ומוכרים לכם אותו במחיר הרבה יןתר גבןה ואתם יד שניה עם אפס קילומטר. כי הפראיירים לא נגמרים. רק מתחלפים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

רון אקרמן

דובר

מועדון החמש

האתר שלי: www.rongoodlife.co.il

פורסם

יש סימוכים למה שרשמת ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
אנשים עדיין לא הפנימו ששיטת ה"אפס ק"מ" היא פח האשפה של יבואניות הרכב. לשם זורקים מכוניות שלא נרכשו אצל היבואן ועברה מעל שנה שהרכב עמד בנמל והעלה עובש וחלודה ויש צורך להעביר בעלות. לכן הוא מועבר ע"ש חברת הליסינג כ"יד ראשונה" במחיר נמוך מאד ומוכרים לכם אותו במחיר הרבה יןתר גבןה ואתם יד שניה עם אפס קילומטר. כי הפראיירים לא נגמרים. רק מתחלפים.

אני מאלו שמחזיקים רכב המון שנים.

אם הרכב שהתעניינתי בו תקין ואני מקבל אותו עם אחוזי הנחה משמעותיים לא מעניין אותי להיות "יד 2" .

אתה תדע להבדיל בין רכב שעמד בנמל 10 חודשים ולבין רכב שעמד 13 חודשים?

גילוי נאות - הרכב שמשמש את אשתי נרכש ע"י אדם פרטי מאוויס עם 0 ק"מ (יש לי תיעוד על כך) ולאחר מספר שנים נרכש על ידי. הרכב טופל באהבה על ידו ועל ידי כך שאני לא מוצא שום ביטוי לקללה הזו שאתה קורא לה "יד 2 , 0 ק"מ"

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הבן אדם הזמין X וקיבל Z. זה כל הסיפור פה להבנתי. הבן אדם צריך לקבל פיצוי ו/או רכב אחר. אגב, תמחור ה- Z לא עושה קניבליזציה ל- XV? [שממילא מתומחר בחוסר שפיות מהותי]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לצערנו, מה שקובע הוא החוזה החתום ולא המודעה באתר האינטרנט.

אם בחוזה אין מפרט מלא, וככל הנראה אין, אז אין לך קייס לתביעה משפטית.

זה לא נכון.

אינך מבין בחוק.

המנע מלתת עצות בנושאים שאינך בקיא בהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מזל שההודעה לא קשורה לייבואן שאתה מעריץ אותו.

מה קשור היבואן כאן, זו עסקת יד שניה שלא קשורה אליו בכלל.

לא מחייב, יש מקרים בהם חברות השכרה\ליסינג מזמינות כמות רכבים מראש עבורן עם מפרט אחר.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה שאתה רושם ממש לא נכון, מתוך 2 מקרים במשפחה פעם רכישה של מאזדה 3 בשנת 2012 אכן הרכב היה 5 חודשים בהאנגר, מצד שני יונדאי I20 שקנינו ב2013 לא עמדה בכלל בהאנגר , עשינו הזמנה בדיוק כמו שעשוים בחברה והרכב הגיע.

כל מקרה לגופו.

ואם כבר דיברנו המאזדה 3 נמכרה לא מזמן ובמחיר שהיה די קרוב למחירון או לפחות למצב השוק יד 1 הפרטי , יודע למה כי הרכב ננהג רק ע"י גיסתי בת שהיא בת 44 ועשה רק 28K ק"מ והיה נקי מתאונות, אפילו בורג לא החליפו ברכב,לא תיקון פח ולא שום דבר.

אביב8)

• תוכן חדש...