Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שיש רכבים שמיועדים לציי רכב ושם המפרט הטכני הוא פשוט ואף יש הבדלים באביזרי בטיחות!ב. מ.וו כלולה בזה. קל אוטו בהנחה שאתה צודק הם חבורה של נוכלים. חבל שהם יתישו אותך בסיפור הזה!!!טוב שכתבת גם אני חשבתי על סובארו!!

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על האזהרה. מקווה שבית המשפט יטפל בחברת הנוכלים הזאת. הלקח שלי שצריך להקליט כל סוכן מכירות.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

עידכון:

כלום לא קורה וקל אוטו לא חוזרים אלי.

עולה שלב, מתכנן להפגין מול הסניף שלהם כך שיכאב לא רק לי.

במקביל פונה להכל כלול (תוכנית כלכלית) ולאמון הציבור.

השלב הבא, תביעה משפטית שתכלול גם עוגמת נפש בסכום גדול וזאת על מנת להפסיק את הנוהג הנלוז הזה.

פורסם

מבלי להיכנס לגופה של העסקה, צריך להבהיר כמה נקודות:

ככלל, אין בעיה עם עסקאות 0 ק"מ, והדגם הוא בד"כ אותו דגם שנמכר באולמות התצוגה.

במקרה הספציפי, ברור לחלוטין מה קרה.

סובארו עדכנו ממש לאחרונה את דגם ה X של הפורסטר, הוסיפו בו איקס מוד, גלגל הגה חדש וכו'.

הרכבים שנמצאים אצל חברות הליסינג הם רכבים שכבר עלו על הכביש, שכבר יש להם רישוי ושאין סיכוי שהם מהדגם החדש שהושק ממש לאחרונה.

ברור, שכאשר קונים רכב שכבר עלה לכביש, צריך לדעת לבדוק ולהשוות אם במקרה באולמות התצוגה יש כבר דגם עם מתיחת פנים וכו'.

מסכים שהיה ראוי יותר שהמוכר בחברת הליסינג יסביר על הנושאים האלה, אבל קחו בחשבון שפשוט אין לו מושג!

אתם באמת חושבים שהמוכר יודע אם הדגם שאצלו זה הדגם היוצא ושהדגם באולמות הוא לאחר מתיחת פנים קלה??

התשובה היא לא.

בקיצור, בכל מקרה כדאי לבדוק לעומק מה מציעים לך בחברת הליסינג ומה יש לעומת זאת באולמות התצוגה של היבואן.

אפשר להניח שהמחיר של הפורסטר היה אטרקטיבי ונמוך בהרבה מהמחיר באולם התצוגה, כך שייתכן שזה משקף גם את העובדה שבאולם התצוגה זה דגם לאחר עדכון קל.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

שור81 - חושב שאתה צודק -

בזמנו חפשתי רכב 0 ק"מ ובחברות ליסינג הציעו לי רכב ש"עלה לכביש" וקיבל רשיון רכב לפני 4-5 חודשים. כנראה שזה מה שקרה, הסוכן מכירות אין לו מושג שיצא דגם משודרג. אבל זה שלא חוזרים לבן אדם, לא נותנים הסברים ומנפנפים אותו- זה גועל נפש.

פורסם
מזל שההודעה לא קשורה לייבואן שאתה מעריץ אותו.

על מה אתה מדבר? נראה לי שקצת איבדת כיוון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כולכם מתעלמים מעובדה אחת. האתר סיפק קישור למפרט יחד עם ההצעה וכתב שמה שמחייב הוא המפרט שבקישור שסיפק.

זה המפרט על פיו קניתי את האוטו וזה המפרט שאני דורש לקבל

פורסם

לצערנו, מה שקובע הוא החוזה החתום ולא המודעה באתר האינטרנט.

אם בחוזה אין מפרט מלא, וככל הנראה אין, אז אין לך קייס לתביעה משפטית.

אתה יכול לכעוס, אתה יכול להפגין - זה לא יוביל אותך לכלום, מעבר לבזבוז אנרגיה.

אם בחוזה יש מפרט מלא, ואתה קיבלת משהו שונה - לך מיד לבית משפט. חבל על כל האנרגיה שתבזבז במקום אחר.

פורסם (נערך)
לצערנו, מה שקובע הוא החוזה החתום ולא המודעה באתר האינטרנט.

אם בחוזה אין מפרט מלא, וככל הנראה אין, אז אין לך קייס לתביעה משפטית.

אתה יכול לכעוס, אתה יכול להפגין - זה לא יוביל אותך לכלום, מעבר לבזבוז אנרגיה.

אם בחוזה יש מפרט מלא, ואתה קיבלת משהו שונה - לך מיד לבית משפט. חבל על כל האנרגיה שתבזבז במקום אחר.

זה פשוט לא נכון.

על פי החוק המפרט במודעה מחייב אלא אם בחוזה יש מפרט אחר והובא לידיעתך כי המפרט שונה.

גם במודעה עצמה כתוב כי המפרט המחייב הוא על פי הקישור שהם סיפקו.

אם אתה לא עורך דין, אל תתנהג כאחד

עריכה אחרונה על ידי misty0
פורסם

אני לא עו"ד, וגם לא מתעניין בפורסטר בכלל

forester1.png

איפה רשום שאמור להיות "תכונות ואביזרים רבים כמו X-MODE העברת הילוכים ידנית, מסך מולטימדיה שונה,SI DRIVE ועוד." ?

באתר של מוטודיל לא רשום, בקל אוטו אין שום מידע על רכבי יד1\0קמ, את החוזה בינתיים לא העלית

אחד המשפטים הכי ישראליים שיש: "תראה לי איפה זה רשום"

ובכן?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY, מוטודיל כבר הספיקו לעדכן את האתר,

מזל שיש אתרים "ששומרים" אתרים,

הנה קישור לאתר מחודש אפריל,

https://web.archive.org/web/20160408175719/http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95_%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%98%D7%A8

ואכן יש שם קישור למפרט מהאתר של סובארו

"הנתונים מובאים כמידע כללי בלבד - למפרט מעודכןלחץ כאן."

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מקבל

מי אמר שבזמן עריכת המודעה בקובץ הPDF הנ"ל היה רשום שיש ברכב xmode ושות'?

אולי הם פשוט דרסו את המפרט הישן בחדש בלי לשנות את שם הקובץ?

בגלל זה מה שקובע זה מה שרשום בחוזה ולא קישורים מהמרשתת, עם נייר אי אפשר להתווכח.

אם בהזמנה שלו רשום שהוא אמור לקבל את הדגם החדש עם xmode וכו' אז מן הסתם

מגיע לו ואין פה שום עוררין, אם לא אז זה משנה את הטון של הנושא לגמרי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מסכים איתך,

אבל גם הקובץ הזה הוא קובץ "שמור" ולא קישור ישיר לאתר סובארו,

בכל המקרה עצם העדכון, מראה שהייתה בעיתיות בפרסום.

מה מחזיק בבית משפט, יקבע כבר השופט.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

העובדה שהם שינו את הדף לאחר התביעה לביטול החוזה מעידה גם היא על כך שהם יודעים כי הצדק איתי ורק מנסים להתיש אותי כדי שאוותר.

קל אוטו, זה לא ילך. אני אתבע ואף אזכה

• תוכן חדש...