Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם אני בודק את מצב הגומיות ותחתית הרכב וגיליתי חור בגומיה (שאני לא יודע את שמה..) עד כמה זה חמור להמשיך עם זה? האם דורש טיפול מיידי? (אני כמובן יטפל בזה בשבוע שבועיים הקרובים אבל יש קצת עומס עכשיו האם בכ"ז דורש טיפול היום/מחר)

20160401_100036.jpg20160401_100039.jpg20160401_100043.jpg

פורסם

זה לא עובר טסט , הדאגה של זה שגריז יתחיל לברוח ויכנס לכלוך ועם הזמן הציריה תתחיל לעשות רעש / לדפוק.

לא דרוש טיפול במידיי.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
זה לא עובר טסט , הדאגה של זה שגריז יתחיל לברוח ויכנס לכלוך ועם הזמן הציריה תתחיל לעשות רעש / לדפוק.

לא דרוש טיפול במידיי.

אתה סותר את עצמך.

פורסם
אתה סותר את עצמך.

לדעתי שבוע זה לא מספיק להרוס פעמון , יחליף אחרי שבוע , ינקה ויגרז מחדש.

להגיד שלא יכול לנסוע , וצריך להעמיד את האוטו זה מיידי או חייב מחר לסדר את זה.

כמובן שלא ממליץ למשוך את זה ולתקן בהזדמנות הראשונה

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

השאלה כמה זמן כבר הגומייה קרועה.

בכל מקרה כולנו מסכימים שצריך להחליף אותה כמה שיותר מהר, עניין של רבע שעה במוסך.

פורסם
השאלה כמה זמן כבר הגומייה קרועה.

בכל מקרה כולנו מסכימים שצריך להחליף אותה כמה שיותר מהר, עניין של רבע שעה במוסך.

ו- 150-350 ש"ח

שלומי

פורסם

קח בחשבון שאתה דופק את הפעמון, אם מצאת את זה בזמן אתה יכול לחסוך את זה, אם צריך להחליף את כל הציריה ואי אפשר פעמון בנפרד זה יכול להיות לא זול (בסובארו שהייתה לי 500 לציריה סינית)

אלה ההשלכות פחות או יותר

Miata ND2

פורסם

מיכאל - לא צריך פותח פנאומתי או משחיל קונוס כי כל הרחבה של הגומייה מהסוג הזה מחליש אותה והיא ניקרעת מאוד מהר. מה גם שהכלים הנל מתאימים רק לגומיות אוניברסאליות והם לא שוות יותר מידי. מוציאים את הציריה ומפרקים אותה עד שמגיעים לגומייה.

פורסם

מאור יישר כח!

אני משוטט הרבה בפורום ואני רואה שאתה עוזר איפה שאתה יכול

כל הכבוד!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם (נערך)

בדיוק כמו שמאור אמר, מפרקים את ה TRIPOD JOINT ואת הגומיה שלו ומגיעים לגומיה הקרועה. לפעמים יש גם משקולת בדרך אם מדובר בציריה הארוכה מבין השתיים. הכל בנוי כמו מגדל.

אפשר גם להעיף את הפעמון עם פטיש, ואז ללכת בדרך הקצרה, אבל אני לא יודע כמה זה בריא בשבילו.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...