Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מעוניין להגיע ליכולת לרוץ 10 קמ בקצב טוב בעוד כחצי שנה. מעוניין להירשם מירוץ הלילה של נייקי.

המצב כיום: יכול לרוץ 3 קמ ( וגם זה קשה).

אוכל להקדיש לכך 2 ערבים בשבוע.

חשוב לציין כי אני לא כל כך אוהב לרוץ אך מצאתי שזה הספורט הזמין ביתר מבחינת עלות-זמן-תועלת.

תוכנית אימונים וטיפים יתקבלו בברכה.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

פורסם

אנא הגדר "קצב טוב". לא צריך תוכנית אימונים מיוחדת או מתוחכמת כדי לרוץ 10 ק"מ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתור אחד שמתאמן המון שנים,

גם היום ריצה של 10 ק'מ היא לא דבר פשוט "אפילו" בשבילי...

לדעתי להתאמן ל10 ק'מ בחצי שנה זה דיי מסוכן, ואם כבר החלטת תקפיד על: תזונה סופר נכונה ובריאה, שינה טובה (בעיקר ביום של ריצה), מתיחות ושחרור לאחר הריצה זה כבר שאם אתה לא מתכוון לעשות אל תתחיל בכלל, ונכון שלפעמים אתה עייף אחרי זה ורוצה רק למות במקלחת חייבים לבצע.

אני מקפיד לפחות פעם בשבוע על ריצה של 10 ק'מ, ביום של הריצה אני דואג לתדלק את הגוף במים, חצי שעה לפני תחילת הריצה אני אוכל בננה וממלא את הגוף בפחמימה זמינה, עושה מתיחות טובות ואז מתחיל.

בהצלחה!!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
בתור אחד שמתאמן המון שנים,

גם היום ריצה של 10 ק'מ היא לא דבר פשוט "אפילו" בשבילי...

לדעתי להתאמן ל10 ק'מ בחצי שנה זה דיי מסוכן, ואם כבר החלטת תקפיד על: תזונה סופר נכונה ובריאה, שינה טובה (בעיקר ביום של ריצה), מתיחות ושחרור לאחר הריצה זה כבר שאם אתה לא מתכוון לעשות אל תתחיל בכלל, ונכון שלפעמים אתה עייף אחרי זה ורוצה רק למות במקלחת חייבים לבצע.

אני מקפיד לפחות פעם בשבוע על ריצה של 10 ק'מ, ביום של הריצה אני דואג לתדלק את הגוף במים, חצי שעה לפני תחילת הריצה אני אוכל בננה וממלא את הגוף בפחמימה זמינה, עושה מתיחות טובות ואז מתחיל.

בהצלחה!!

עם hans הגזים לכיוון אחד אתה מגזים לכיוון השני.

אולי גם תמליץ לו על 3 ימים של דילול גליקוגן לפני ריצת 10 ק"מ

פורסם

למה מגזים? לא אמרתי שלא צריך להתאמן... התקדמות הדרגתית זה משהו שכל בר-דעת יכול לבצע, לא צריך מנטור עם סטרואידים ותוכנית תזונה מהחלל החיצון.

לכן שאלתי על הקצב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
"אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר" :wink:

הפוך גוטה :lol:

תמדוד באיזה קצב אתה רץ כיום 3 ק"מ.

תתרגל לרוץ קצת יותר לאט, כדי שיהיה לך רזרבה, ותתחיל להעלות את המרחק/ זמן.

צא לריצה של חצי שעה, אח"כ 40 דקות וכך הלאה.

לפני שלוש שנים החלטתי שאני מתחיל לרוץ מרחקים בינוניים, כשהמטרה הייתה 10 ק"מ במרתון ת"א. "אתה תהנה מזה" "אתה תתמכר לזה" " אתה לא תוכל בלי זה" היו חלק מהמשפטים ששמעתי, אז ניסיתי. עד אז היית רץ 2000-3000 בסבבה, בלי לסבול ובלי להיקרע.

התחלתי לעלות עד שהגעתי ל6 ק"מ בקצב 6+-, אממה, לא ממש נהניתי. רוב הריצה די חשבתי מתי היא תסתיים. :roll:

זנחתי את העניין ואחרי חודשיים מקום העבודה שלי אירגן ריצת 4 ו7 ק"מ, הצטרפתי לריצת ה7 בביטחון שאצליח לסיימה, וכך היה. נלהב ומלא אדרנלין נרשמתי למרתון ת"א שהיה שבוע אחרי (אותו מרתון שבו מת חייל "עוקץ").

רצתי 10 ק"מ ב1:06, היה סבבה, ומאז רצתי עוד פעמיים, 7 ק"מ, עם העבודה...

רוצה לומר, שאם אתה מסוגל לרוץ 2-3 ק"מ בלי להתפגר, ואם הצלחת לעשות את הסוויץ' מריצות "ארוכות קצרות" (1.5-2 ק"מ) לריצות בינוניות, שים נעלי ספורט, קח שעון וצא לרוץ. אני מצטרף לדעתו של HANS.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
למה מגזים? לא אמרתי שלא צריך להתאמן... התקדמות הדרגתית זה משהו שכל בר-דעת יכול לבצע, לא צריך מנטור עם סטרואידים ותוכנית תזונה מהחלל החיצון.

לכן שאלתי על הקצב.

התקדמות הדרגתית היא בדיוק תכנית, זה עוזר מאוד שיש לך תכנית מוגדרת כדי לא להתתקדם מידי.

לא זוכר שהזכרתי מאמן, לכל הריצות שהשתתפתי בהן הייתה תכנית מסודרת ללא מאמן וללא קבוצת ריצה והצלחתי להתקדם לא רע.

• תוכן חדש...