Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד יום הולדתי אני רוצה לגוון.

הכיוון הוא או חושה יחסית קרובה למעבר הגבול שלא ישחטו במונית, או טיסה לאיזה מלון בשארם א שייח עם צלילות במיצרי טיראן.

אני מעדיף כמובן בטן גב בחושות עם כל ה"אקסטרות" שיש לסיני להציע.

כאלה שהיו שם לאחרונה וגם די מזמן, על איזה חושות אתם ממליצים?

יש לחושות אתרי אינטרנט להזמנה מראש?

אני מבין שלהכניס את הרכב לא יהיה מומלץ, במיוחד כשיש עליו מדבקות לתמיכה בספורט מוטורי בעברית :-D, מה המחיר הממוצע למוניות שם?

*אני מודע לאזהרות הקבועות לגבי כניסת ישראלים לסיני, לא מחפש תזכורות לזה, תודה. :-P

פורסם
שלא ישחטו במונית...

אמנם ביקשת בלי תזכורות, אבל נתת לעצמך תזכורת בלי כוונה...

אגב, לפני פסח דיברו עם אלה שכל הזמן נותנים אזהרות מסע ואף אחד לא מתייחס אליהם, הוא אמר שבארה"ב, ברגע שמוציאים למדינה מסוימת אזהרת מסע, כל הפוליסות ביטוח שמוצאות אחרי האזהרה בטלות ומבוטלות ומי שנפצע/נחטף/מת/ וכו' צריך לטפל בעניין בכספי משפחתו.

אחלה תמריץ, חבל שפה זה עדיין לא ככה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא צריך מונית בשביל לשחוט. למעשה דאעש מעדיף תחת כיפת השמיים ומול מצלמות הרשת.

לגבי טיסה לשרם - זה או דרך קהיר, או דרך אלכסנדריה, או דרך ביירות. החברות האירופיות לא טסות לשם יותר. אם אתה רוצה לטוס למצרים בחר בע'רדקה, יעד אהוב על האירופים. יש טיסות דרך קהיר, איסטנבול, גרמניה ולונדון.

בקיצור - חפש לך יעד אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לכבוד יום הולדתי אני רוצה לגוון.

אין כמו מפגש מקרוב עם דאעש, כדי להוסיף גיוון לחיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פות"ש

עשית עלי דווקא רושם אחר.

הייתי בודק את חולות אכזיב או ניצנים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכוונה לשחיטה במונית היא כמובן שחיטה כספית :lol:

יצא לי כבר להיות בשארם אשייח, לכן אני רוצה לגוון ופשוט "להזרק" לכמה ימים באיזה חושה.

שמעתי על מקומות מומלצים באיזור דיהב, מישהו מכיר?

פורסם

הצד הכספי היה ברור לכולנו. הביטוי "שחיטה" הזמין תגובות ציניות. אבל מציאותיות.

אם האירופים לא נוסעים לסיני למה שישראלי יעשה זאת?

אני מסופק אם תמצא כאן המלצות לנופש בסיני. מדובר בלקיחת סיכון לא מחושב. לא רוצים לראות אותך בבגדים כתומים ומכוסה עינים, וגם לא עם מנגיסטו והבדואי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש הבדל גדול בין דרום סיני לצפון סיני, כמו שיש הבדל גדול בין סיני לעזה.

ככל הנראה אני אציג את עצמי שם כחבר של פוטין עם פספורט אדום.

פורסם

צריך להחתים אנשים שנוסעים בכוח למקומות האלה על חוזה שבו הם מסירים אחריות מגורמי מדינת ישראל בנוגע לביטחונם במידה ויקרה משהו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אגב, לפני פסח דיברו עם אלה שכל הזמן נותנים אזהרות מסע ואף אחד לא מתייחס אליהם, הוא אמר שבארה"ב, ברגע שמוציאים למדינה מסוימת אזהרת מסע, כל הפוליסות ביטוח שמוצאות אחרי האזהרה בטלות ומבוטלות ומי שנפצע/נחטף/מת/ וכו' צריך לטפל בעניין בכספי משפחתו.

אחלה תמריץ, חבל שפה זה עדיין לא ככה.

dji,

כמו שכתבתי, צריך לאמץ את השיטה האמריקאית בנושא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...