Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול - הרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בפוקוס. זו אגב אחת הסיבות שאני תוהה לגבי כמות עבודת ההגה שצריך כדי להקיף את המסלול, ואף שוקל להביא רכב קטן יותר כאשר אני סופסוף אזדמן לשם.

למה? מבחינתך אין מקום לפתח את הנהיגה אם אתה נוהג, למשל, ב-Super Carry? ביום המסלול הזה היתה אוטוביאנקי...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• אחראי פורום
פורסם

למעט ישורת של 100-150 מטר, לאורך כל התוואי אתה עובד על ההגה.

הרבה יותר מורכב וצפוף מכוכב יאיר. פניות רודפות פניות, עקומות ברדיוס משתנה.

בתור מסלול לקארטים הוא נראה אינטנסיבי, שלא לדבר על קומפקטית ומעלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתור מסלול לקארטים הוא נראה אינטנסיבי, שלא לדבר על קומפקטית ומעלה.

איך הוא לאלפאסוד? 8)

פורסם

המסלול נותן יתרון לקטנטנות. הנסיעה שלהן שם נראית הרבה יותר זורמת. היה פשוט תענוג לראות אותן, לא דווקא ספורטיביות אבל גם.

מצד שני, לכל מי שלא מזדמן למסלולים מאתגרים וזמן התייחדות עם רכבו, זה אחלה מסלול שמאפשר בצורה בטוחה ללמוד לעבוד עם ההגה והדוושות. לשפר טכניקה וכל זה במקום בטוח יחסית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• אחראי פורום
פורסם

אביה, בעייתי - 3.5 סיבובים בין נעילות.

מבחינת מידות וכוח, היתה מסתדרת יופי.

פורסם
למעט ישורת של 100-150 מטר, לאורך כל התוואי אתה עובד על ההגה.

זה פחות משנה לי כי אני משתדל "להנדס״ ישורות. השאלה היא כמה צריך לסובב את ההגה במקומות ההדוקים. כשצריך לסובב המון הגה זה מפריע.

אני מבין שבאף שלב אף אחד לא היה צריך להיכנס עם טקס בישבן כדי לצלוח את הפניות, נכון?

• אחראי פורום
פורסם

איך אתה יכול להנדס ישורת?

צריך הגה והרבה. זו יותר ג׳ימקאנה, מינוס הקונוסים.

פורסם

אני נהניתי אבל הגעתי עם צמיגים קדמיים גמורים בכוונה לגמור אותם סופית, לא חושב שהייתי רוצה להקריב זוג צמיגים טובים בשביל זה. מסכים מאד עם התאור של המסלול כג'ימקנה מהירה בלי קונוסים.

מה שכן - הייתי מאד שמח להתחרות שם עם קארט 2 פעימות או דו מנועי.

הנה הסרטון שלי מהמסלול, במקצה של המדידות (הזמן הכי טוב שלי היה 41.58, שזה היה מקום שלישי).

אפשר לראות כמה עבודת הגה דרושה.. לא היה צורך בזריקות זנב, בטח לא בהנעה קדמית, אני חושב שהמיאטות כן הצליחו לשנות כיוון מהר יותר בזכות ההנעה האחורית (וגם כמובן בזכות המימדים והמשקל). את הזמן שלי על הרכב שלי אפשר היה לשפר בעוד שניה אולי, אבל לא רואה איך אפשר להוריד 3 שניות ולהגיע לזמן שעשו עם המיאטה (38.6).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה לא נראה כל כך הרבה עבודת הגה. זו פשוט ג'ימקאנה סלולה. להתחיל לסובב מנעילה לנעילה זה לא. גם זה משהו...

פורסם (נערך)
זה לא נראה כל כך הרבה עבודת הגה. זו פשוט ג'ימקאנה סלולה. להתחיל לסובב מנעילה לנעילה זה לא. גם זה משהו...

ברור שזה לא מנעילה לנעילה, לא מדובר על תירגולי חניה.

בשביל מסלול זה *המון* עבודת הגה! אין שם כמעט ישורות, אני חושב שהישורת הארוכה ביותר היא בסביבות ה-50 מטר.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...