Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול - הרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מעולה! אם הייתי בצפון הסופ"ש ולא בצד השני של המדינה הייתי מיע לצלם.

אגב, מישהו יודע אם אפשר לתאם קבוצות אופנועים על המסלול? והאם אופנועים בנפח נמוך ירגישו בנוח?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה נקודות אישיות.

היה לי חשש שהמסלול קטן מדי על הרכב שלי. קטן בכמה מובנים. מהצילומים ושרטוטים הוא נראה כל כך צפוף שחששתי שרדיוס הסבוב שלי יתקע אותי באחת הפניות. לשמחתי טעיתי. שום בעיה.

דבר נוסף, חשבתי שרכב די חזק ודי כבד יהיה מתסכל לנהיגה שם.

פה כבר צדקתי וטעיתי. לשמחתי בסדר הזה.

בגלל שהפורד מענישה על כל טעות, גם עם בקרות, לקח לי לא מעט סיבובים שבהם נהנתי מזריקות זנב אבל תחושה של חוסר יעילות.

התחושה הזו במיוחד בלטה מול הצגות ממש יפות של שליטה מצד חלק לא מבוטל של נהגים.

ככל שחלף הזמן, הצמיגים התחממו וגם אני והסתבר שאפשר לשפר מאוד את הזמנים.

בסיום יצאתי בתחושה של יכולת לשפר עוד הרבה. גם במינון הכוח ובמיוחד בקוים.

אמנם המסלול קטן מכדי להביא לידי ביטוי מכוניות מודרניות חזקות, אבל הוא בהחלט מביא לידי ביטוי מיומנות נהיגה נכונה.

האימון בו בהחלט יכול לשפר טכניקה והיכרות עם הרכב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היה מצויין, אומנם המסלול קטן אבל מאתגר וטכני מאד. מעין שילוב של מסלולון וג'ימקאנה.

אבל החלק שבאמת עשה את היום זה האנשים, הסדר המופתי והאווירה ממש הזכירו לי אירועים של הפורום של לפני עשור.

תודה לאביה וניקו על הארגון!!

נ.ב.

היה כיף לראות את האוטוביאנקי הקשישה מרביצה על המסלול! :-)

פורסם

מהצילום של יוסי נראים בתיה של בית שאן

מה המרחק לבתים?

ומה המרחק עד שהם יתחילו להתלונן ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

למי שמעוניין לראות איך נראה המסלול, סרטון של הקפה אחת:

[video=youtube;-XRHA7o7v_c]

זאת אחת ההקפות הראשונות שלי וממש לא הכי טובה, אבל היחידה שבה לא ניתן לזהות אנשים או רכבים אחרים.

צולם בעזרת שיומי YI אם זה מעניין מישהו, למרות שכרגיל יוטיוב מוריד משמעותית את איכות הסרטון.

בכל מקרה ממש נהניתי, שוב תודה לאביה וניקו על הארגון!

מקווה להשתתף בימים נוספים כאלה.

IMG_1551 for emblem.jpg

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

אולי לא הבנתי אבל הזמן הכי טוב היה 38 שניות?

אחד מכם עשה38 שניות או שהשיא של המסלול הוא 38 שניות.

ביום מסלול הספציפי הזה אחד מהמשתתפים ירד מ40 שניות (38 וקצת). שיא מסלול? את מי זה מעניין :lol:

ישה, זה די קרוב. מצד שני אני לא בטוח שרכבים עם סאונד מחריש אוזניים יגיעו למסלול הנל (הוא קטן מאוד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

אין באמת שיא מסלול רשמי רועי. זה הכל חארטות בפיתה שאנשים מספרים לעצמם. שים את סבתא שלי בקארט 2 פעימות ותקבל שיא חדש. זה הדבר האחרון שהייתי מסתכל עליו ביום הזה וציינתי רק כי עכברוני שאל. נראה לי שכל המשתתפים עברו את גיל 14.

זמנים שנמדדו גם לא הכי מדויקים ונמדדו רק בשתי הקפות. שוב - סתם בשביל הכיף לסיום היום.

זה לא פוגם בהשוואה בינינו יותר מדי, כי כולם נמדדו באותה הדרך. הנהג הכי מהיר ביום עשה זמן של 38 שניות.

הזמנים זה הדבר האחרון שעניין אנשים לדעתי. מי שבא להתאמן ולהשתפר - קיבל מסלול טכני מעולה. מי שבא להתגרזן וליהנות - קיבל את שלו גם. מי שבא לשלב בין הדברים - גם השיג מטרות. מדידת זמנים בצורה רצינית? לא בשביל זה נאספנו.

החברה והאימון זו הייתה המטרה ואני אישית - כמו המדריכים - הופתענו לטובה.

ישה, מכל הכיוונים יש נופים מדהימים ורק בכיוון אחד יש בתים. ליד אזור תעשייה אז גם לא ממש שקט. הרעש נטמע ברעש אחר.

מרחק של כמה מאות מטרים להערכתי. יתלוננו כשיתלוננו :)

לדעתי לא ייסגר.

עבודה יפה עושה בעל המסלול וכל מסלול הוא מבורך. האספלט באיכות טובה מאוד בהשוואה לכל הדברים שהיינו רגילים אליהם עד היום.

מקווה שיתחזקו את המסלול כפי שמתחזקים את הביתנים באזור [כרגע בשיפוצים].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

20 רכבים אבל תמונות של רבע מזה, מאכזב קצת :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

יש מלא תמונות אבל בעיה לעלות כי יש אנשים שביקשו לא להיראות ויש כאלו שלא רוצים שיראו את רכבם.

יש גם כמה סרטונים אבל אני נכה טכנולוגית.

עוד קצת זמן ונעשה עבודה על זה. אני אתפוס כמה שעות ואמחק מספרי רישוי+פרצופים ואעלה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
יש מלא תמונות אבל בעיה לעלות כי יש אנשים שביקשו לא להיראות ויש כאלו שלא רוצים שיראו את רכבם.

יש גם כמה סרטונים אבל אני נכה טכנולוגית.

עוד קצת זמן ונעשה עבודה על זה.

יש pixelate בשביל הביישנים ברקע :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מאה אחוז, סתם שאלתי מסקנות, עניין אותי, תודה.

רציתי לבוא, רק שאני לא חושב שאני ברמה מספיקה למסלול, בהמשך.

לא לא!

אני יכול להעיד כי אני הייתי בין הגרועים בזמנים ובאופן כללי אני לא נהג טוב במיוחד. אין לי בעיה להודות וזה לא סוד.

ודווקא אני נהניתי ממש. ממש.

דווקא מסלול טכני ואטי שכזה הוא מקום טוב ללמוד בו.

הוא גם תפור על מכוניות קטנות עם מומנט בריא. שלך עושה חצי מזה, קטנה :wink:

אין דבר כזה נהג לא טוב מספיק. באים כדי להשתפר ולשמחתי בחלוקה לא היו נהגים שעיכבו אחד את השני.

זה הדבר האחרון שיש לחשוש ממנו.

באופן כללי קח קורס מתקדמת זה תמיד מומלץ. זה גם יפתח לך תיאבון.

נינג'ה זה מה שאעשה. מאוחר יותר.

• תוכן חדש...