Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עוד מגיע עד הביתה וכותב מגילה שלמה על השטות הזו, שהופכת לשרשור מיותר, שאין מה ללמוד ממנו.

באמת, זה עד כדי כך מעניין או חשוב?

אם הם מנסים (בפורום) להעצים את השירותיות שלהם ובשטח יש דוגמאות כאלה (ויותר מאחת ע"פ השרשורים השונים) - כן, זה מעניין וחשוב.

יותר משזה חשוב לי, זה חשוב להם.

Sent from my GTI-9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לא אתה אישית.

מי שסתם ניגש לרכב בקניון.

זו בסה"כ פעילות שיווקית שולית, ואתה פתחת על זה שרשור, כאילו במינימום אנסו לך את הרכב הפרטי במוסך היבואן.

מי בכלל טורח להתעסק בזה?!

בשבוע שעבר נכנסתי לסניף של רוזן מינץ הקרוב למקום עבודתי להתעניין באופניים. המוכר היה כל כך אדיש ואנמי שיצאתי תוך 5 דקות, וזה אחרי שאני לקוח נאמן של הסניף שלהם ליד ביתי.

חמש דקות אחרי זה שכחתי מזה (עד עכשיו).

אתה עוד מגיע עד הביתה וכותב מגילה שלמה על השטות הזו, שהופכת לשרשור מיותר, שאין מה ללמוד ממנו.

באמת, זה עד כדי כך מעניין או חשוב?

תגובה מוזרה

בטח שזה חשוב , אין חוצפה יותר גדולה מעסק שמרשה לעצמו לבזבז את הזמן שלי , גורם לי להגיע אליו ואז צוחק עליי ושולח אותי למלא טפסים להגרלה.

אני יכול להביא דוגמא אישית שלי מלפני כמה שנים שביקשתי נסיעת מבחן מעופר אבניר (יבואן אופנועים) היבואן גרם לי להגיע אליו עם הבטחה שיש אופנוע לבדיקה ואחרי שוידאתי שיש אופנוע לבדיקה ובפועל כשהגעתי צחקו עליי אמרו לי שהם לא יודעים על מה אני מדבר ושאני יכול להתרשם מהאופנוע דרך קטלוג, אז אמרתי תודה יצאתי ונכנסתי למטרו וקניתי אופנוע אצלהם.

מי שמספיק חוצפן לבזבז את הזמן שלי וגורם לי להגיע אליו ואחר כך צוחק עליי , לא ראוי לכסף שלי, אבל אין מה לעשות כך נראה שוק סגור ללא תחרות, אתה לקוח שבוי ולכן אתה תגיע שוב.

כשהשוק יפתח לתחרות ויהיה עוד יבואן לכל כלי רכב פה אתם תראו איך השוק משתנה ואיך מפסיקים ל@@בן עלינו

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

היו כאן כל מיני דעות אשר מנסות להציג דווקא את פותח השרשור, אלעד, כ"רשע". לא מבין אתכם.

אני בטוח שאלעד המשיך בחייו כמה דקות אחרי שהעניין הזה קרה. אבל אלעד הוא אתם, כלומר הלקוח.

מי כאן אוהב שעושים ממנו צחוק?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אף אחד לא הציג את אלעד כרשע.

הגיע, ביקש נסיעת מבחן ונשלח לאחר כבוד למלא טפסים להגרלה.

לא רצה, המשיך בדרכו.

איזה צחוק עשו ממנו ?

הגיע במיוחד בשביל נסיעת המבחן ?

בזבז דקה מזמנו ?

בחייכם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אתה נכנס לסופר, יש שלט אנטרקוט בשקל, עמדת בתור, לקחת, הגעת לקופה ואז אומרים לך שהם לוקחים לך את האנטרקוט ושתלך למלא ניירת בקופה הראשית כדי להשתתף בהגרלה של שניצל תירס.

לא היית מתעצבן רצח?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שהתגובה הזו היא הסימפטום של רוח המגזימנות שאחזה פה.

בטח שזה חשוב , אין חוצפה יותר גדולה מעסק שמרשה לעצמו לבזבז את הזמן שלי , גורם לי להגיע אליו ואז צוחק עליי ושולח אותי למלא טפסים להגרלה.

איזו פומפוזיות. איזו דר-מה...

"אין חוצפה גדולה יותר."

אני יכול לדמיין אותך אומר את זה מעל דוכן הכנסת.

באמת?!

אין?!

זה הכי גרוע בעולם, מבחינת יחס, שאתה יכול לחשוב עליו?!

לא משנה אם בזבזו שתי דקות מזמנך או 20 שעות?

אתה רציני?!

מישהו פה בכלל הגיע לעסק?!

כו-לה לקח דקה לפנות לדייל מכירות.

איזו סאגה עשית מזה...

וקשר בין לזה לבין המקרה שלך - אין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מילא אם היה מבזבז זמן, אבל אפילו זה לא.

אם בעמדת הבשר היה צריך למלא טופס הגרלה, פשוט הייתי מוותר והולך.

במקרה הגרוע, אלעד בזבז 4-5 דקות מזמנו.

לא שווה להטריח מחשבה אפילו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פאלו אתה מנסה אמנם לגמד את הדרמה (שהיא לא כ"כ נוראית ומסכנת חיים, אם כי מרגיזה-משהו) - אבל רק העצמת אותה עוד יותר (רק ליבית את האש).

alfa 156 2.5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...