Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישה, היה שם איזה לפטופ. לא בדקתי מה בדיוק הופיע על הצג שלו, אבל כן שמתי לב שהוא העסיק אותם לא מעט.

אולי סוליטר?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כל כך ברור הקשר בין המכמן הפואטי בפתיחה לדיון הזה לענין, שהרי ההשערה שאני הבאתי מדברת על אפשרות הפוכה לחלוטין, אבל ניחא. אני עדיין סבור שלובינסקי הגם שאינה בדיוק מופת לשרות ויחס יוצאי דופן, עושה לאחרונה מאמץ באמת מרשים לדעתי שעיקרו אגב מחירון חדש ומאוד אטרקטיבי, לפחות לכל מי שאין לו סיוטים צרפתיים. אז נכון שיש מי שנפגע מיחס לא הולם, גם יהיו כאלו בעתיד קרוב לודאי, אבל כאלו תמצא אצל כולם, מחירים נוחים יחסית כמו אצל לובינסקי הרבה פחות.

פורסם

רק שהמחירון הזה הוא לא מחירון. אם אתה רוצה טרייד אתה חוזר למחיר המקורי שגבוה משמעותית (כפי שכתבתי, 8,000 שקל ב 208 ) בנוסף למחיר מתחת למחיר שוק עבור הרכב שלך.

אין בעיה עם זה וזו זכותם המלאה אבל תגידו את זה ואל תציגו את המחירים האלה כמחירון כי הם לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ללובינסקי יש רכבים טובים ושיווק חסר היגיון.

גם לרכבים שיש להם, יש תדמית שלילית בישראל (במקרה של MG זה בגלל שזה אוטו סיני).

ישה, היה שם איזה לפטופ. לא בדקתי מה בדיוק הופיע על הצג שלו, אבל כן שמתי לב שהוא העסיק אותם לא מעט.

כנראה Farmville

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנמניאק, לחלק כן ולחלק לא. חוץ מזה ניתן לשנות תדמית די מהר (ראה את הקוריאנים ואת סקודה).

פורסם

אני לא כ"כ מבין מה רוצים מאלעד. כן, זה מעצבן שמפרסמים נסיעת מבחן, ובפועל מושכים אותך להרשם לאיזה משהו סתמי.

אני כן זכיתי ליחס טוב מלובינסקי בכל מה שקשור לנסיעת מבחן ב208 (אם לא נתייחס לזה ש-30 דק' זו לא נסיעת מבחן רצינית של ממש לספורטיבית, אבל זה מה שמקובל אצל כולם או אצל הרוב). אבל התחושה הכללית היא שאתה צריך לשכנע יבואנים שאתה לקוח רציני, כדי שיתייחסו אליך.

נהג לילה, הקטע עם הטרייד אין גם מעצבן באופן כללי (ולא רק מול לובינסקי). מצפים ממך לקנס שיכול להגיע לעשרות אלפי שקלים על הנוחות שבטרייד אין, וגם לוותר על כל סיכוי להנחה אפשרית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין לי בעיה עם קנס ואין לי בעיה עם אובדן הנחה אבל לפרסם מחיר ולהגיע למצב שאתה מקבל על הרכב שלך מהבית שלהם (סי 4) פחות מ 30% מהמחירון זה כבר מוגזם. קנס של כ 20% ממחיר השוק זה סביר כי הטרייד הוא לא בית תמחוי אבל ככה הם מפסידים לקוחות. אני באמת רציתי לקנות את ה 208 אבל ירדתי מזה לא בגלל המחיר אלא בגלל ההתנהלות. אם רוצים ממני עליה יותר ממה שרוצים על סי 4 חדשה אז מישהו שם לא רציני.

פורסם

אני גם חושב ש20% זה לא סביר. ויותר מזה, כשזה רכב שלהם, אני מצפה מהם לתת קנס אפילו נמוך יותר, כדרך להראות ללקוח שהם מאמינים בזה שהרכבים שלהם שווים משהו בשוק גם אחרי כמה שנים.

(שוב, "הם" זה כל יבואן)

פורסם

לא כל יבואן. יו אמ איי נותן כמעט מחירון על הרכבים של שברולט בטרייד והקנס במחיר הרכב החדש קטן בהרבה (פחות מ 3000 שקלים).

פורסם

מסמלת קיבלתי כבר מחירון בעבר.

בצ'מפיון, לעומת זאת, צחקו עליי בפנים כשביקשתי יותר מ80% על רכב שלהם.

האמת שהיום, בעייני, זה גם שיקול מאוד מרכזי ברכישת רכב חדש, לא פחות מהמחיר.

אבל זה לוקח את השרשור למקום אחר, ואחר כך שוב יטענו שאני סובל מסנדרום סטוקהולם :)

פורסם

יש כל מיני יבואנים. אני כבר קיבלתי מחירון משוקלל על מגאן 2 ועוד הנחה יפה על הפלואנס שקניתי במקומה. אז לי היתה חווית שירות טובה עם קרסו אבל אני לא אלחם בכל מי שסבל מהדירות שלהם ויש לא מעט כאלה.

פורסם
עם כל הכבוד, אם היית רושם כזה דבר לגולש אחר - היית מקבל אזהרה. אבל לכתוב את זה ליוזר מסחרי, זה סבבה.

זה בדיוק הזלזול עליו אני מדבר.

הייתי חותם על כל התגובה שלך מקודם למעט המשפט הזה.

אבל זה לא זלזול. זו, דעתי אלא שהיא מנוסחת בצורה צינית. כולם עושים את זה לפעמים וזה מותר ובסדר.

אתה מאמין שהם יפיקו לקחים מהשרשור הזה ואני לא מאמין. בשיא הכנות ללא טיפת זלזול - אני לא מאמין שזה יגיע להפקת לקחים. אני לא מאמין שזה מעניין אותם.

זה שאני בוחר להציג את זה בצורה צינית או משעשעת - זכותי, לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מאיפה לך הבטחון הזה?!

לא אתה אישית.

מי שסתם ניגש לרכב בקניון.

זו בסה"כ פעילות שיווקית שולית, ואתה פתחת על זה שרשור, כאילו במינימום אנסו לך את הרכב הפרטי במוסך היבואן.

מי בכלל טורח להתעסק בזה?!

בשבוע שעבר נכנסתי לסניף של רוזן מינץ הקרוב למקום עבודתי להתעניין באופניים. המוכר היה כל כך אדיש ואנמי שיצאתי תוך 5 דקות, וזה אחרי שאני לקוח נאמן של הסניף שלהם ליד ביתי.

חמש דקות אחרי זה שכחתי מזה (עד עכשיו).

אתה עוד מגיע עד הביתה וכותב מגילה שלמה על השטות הזו, שהופכת לשרשור מיותר, שאין מה ללמוד ממנו.

באמת, זה עד כדי כך מעניין או חשוב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

רגע, הוא כתב על זה מהכיוון של פרסום סתמי, או טעות בפרסום (אם הבנתי נכון את כוונתו המקורית).

נכתב שאפשר להירשם לנסיעה במקום X. ניגש הבחור לאותו מקום, וקיבל שם הצעה להירשם להגרלה, והפניה למקום Y אשר נמצא בעיר אחרת בכלל על מנת להירשם לנסיעה.

זו התנהלות מוזרה מאוד תכלס, לא ככה?

אם הוצב רכב בחניה בחוץ, ונכתב שניתן לקבל נסיעת מבחן בפנים, למה שזה ישנה לנציג שנמצא שם אם הלקוח באמת פוטנציאלי או לא?

יכולים לבוא ולהגיד מלמעלה, בואו נגביל את הנסיעות למתחם קטן וסגור בחניון, על מנת למקסם את כמות האנשים הנוהגים באוטו, ולצמצם את "בזבוז" הזמן של הנציגים בשטח עם אנשים שאינם לקוחות פוטנציאלים, ורק באים לעשות קצת וורום וורום באוטו.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

אבל אם אחד ממנהלי רוזן מינץ היה שכן שלך וכל ישיבת ועד היה מפמפם כמה הם רוצים לשפר את השירות וכמה הם לקראת הלקוח אתה גם היית זורק את זה בפניו. זה בדיוק המקרה כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...