Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנב של כיסוי וונטיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

התייאשתי מזה כבר. היו לי פקקים יפים ממתכת בצורה של סמיילי גדולים כאלה, כל הזמן היו נעלמים. התעצבנתי וסגרתי את זה ממש ממש חזק עם ג'בקה. עד שפעם אחת רציתי למלא אויר ולא הצלחתי לפתוח, כי שכחתי את הג'בקה בבית. מאז אני לא שם פקקים.

לדעתי ברכבים שנראים של עבריינים אף אחד לא מתעסק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ברכבים של עבריינים אין סאנרוף מזוייף :wink:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם סגרתי עם מפתח בוקסה חזק והשארתי את המפתח ברכב כדי שאוכל לפתוח את המכסה בעת מילוי אוויר אבל גם על זה התגברו, כנראה פשוט באו עם פלייר.

פורסם

נגיד שאני שם את המצלמה כך שבאמת תצלם החוצה ותקלוט את הגנב החצוף. מה הסיכויים שבלילה בחשיכה אני אצליח לזהות את תווי הפנים שלו. ונגיד שגם אם אני מזהה את תווי הפנים אבל זה מישהו שלא מוכר לי, איך בדיוק זה יעזור לי? האם אני אפרסם את הסרטון בפייסבוק ואעשה לו שיימינג? אני סתם מתוך סקרנות הייתי רוצה לדעת מה המניע שלו להתעסק עם גניבת כיסויי וונטיל מצוקמקים מפלסטיק, האם הוא חווה אורגזמה מזה? אחרת אני באמת לא מצליח להבין מה הוא משיג מזה, תאמינו לי שהוא לא משתמש בהם לשום דבר. אני פשוט חייב להבין מה ההפרעה הנפשית או המוגבלות השכלית של אותו אידיוט ולי דווקא יש תחושה שלא מדובר בילד מכיוון שילד לא יסתובב כל לילה באמצע הלילה וירד מהבית כדי לגנוב את זה. ולו רק בשביל לברר את זה פעם אחת ולמיד אני באמת עוד מסוגל לשכב במארב כמו בימי גולני כדי לתפוס את הגנב על חם ולחקור אותו על מה המניע שלו בביצוע של הגניבה הזו. מה שבטוח שגם מסיבה זו אני מפנטז שיום אחד יהיה לי בית פרטי עם חנייה סגורה שאף אחד לא יוכל להתקרב לרכב שלי. באותו עניין האם מישהו אולי מכיר מערכת אזעקה שיכולה לפעול על סוללה חיצונית המשמיע התראה כלשהי כדמישהו נגיד מתקרב לרכב? אולי זה ירתיע אותו מלהתקרב מהחשש שהוא ייתפס בשעת המעשה.

פורסם

הי

החומר שמגרד שדיברו עליו זה חומר בידוד, סיבים בצבע צהוב ויש אותו נראה לי בחנויות חומרי בניין.

ניסית אורניום מועשר?

מלכודת עכברים, פנס תאורה עם גלאי תנועה, דחליל עם תחפושת מסרט המסכה...

עכשיו ברצינות..תתקין מצלמה שעובדת על תנועה, רק אם מזהה תנועה מתחילה להקליט, של בזק או כל דבר אחר שתוכל לצפות בו דרך wifi או אינטרנט.

במקרה הגרוע תשכיר כלב לכמה ימים ותקשור לגלגל.

בהצלחה

Sent from my iPhone using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם תצליח לצלם את הגנב מה תעשה עם זה?

תוריד את המכסים עד שתעבור למקום שחיים בו אנשים יותר נורמליים, או שתדביק אותם באפוקסי ותמלא אויר רק כשתחליף צמיגים...

פורסם

סביר להניח שזה ילדים מהשכונה.

אני הייתי מוציא את הונטיל מהמקום ואוטם רק עם הפקק, ברגע שיתחילו לפרק לקראת סוף ההברגה המכסה יעוף לו לפנים מהלחץ אויר ואז נראה אם עוד מישהו יתעסק עם שאר בגלגלים

פורסם

אני בקושי רואה את הכיסוי שהרכבתי לאוטו שלי (שרביעיה ד"א עלתה לי 4 שקלים, לא יודע למה שלך כל כך יקר)

חשבתי שיגנבו לי את זה מהר, כי ככה סיפרו לי.

כבר עבר שבוע והכל תקין :)

פורסם
אני חושב שלתקופה מסויימת כדאי לך להרגע.

אם תתפוס את הילד הזה, שום דבר טוב לא יצא מזה זה בטוח.

הורה של ילד שגונב יהיה לא פחות גרוע מהילד רוב הסיכויים ואם הילד נטפל לכיסויי הונטילים שלך, אחרי שתתפוס אותו פעם אחת - לך תדע למה הוא יטפל בפעם הבאה.

אני מציע שתסיר את כיסויי הונטילים לתקופה מסויימת - ארוכה יחסית ולאחר מכן תנסה להחזירם.

אם יגנבו שוב ואתה מחליט שאתה כן רוצה לטפל בבעיה אז אתה תצטרך לתפוס אותו על חם כאשר העצה הכי טובה שאני יכול לחשוב עליה זה לצלם אותו בלבד ולקלוט את הפנים שלו היטב ולאחר מכן לזהות אותו ולבסוף לטפל בבעיה דרך ההורה, בדיבור בלבד.

אבל שוב, רוב הסיכויים שילד שגונב חונך ע"י הורה שסט הערכים שלו יותר גרוע.

מסכים איתך,

חבר ל תפס על חם את הבן של השכן גונב לו פקקי ונטיל אדומים,

הלך להורה, דיבר איתו יפה..

ההורה אמר שזה בגלל שיש לו פקקים בולטים אז שלא יאשים אותם שהם לוקחים.

סביר להניח שזה ילדים מהשכונה.

אני הייתי מוציא את הונטיל מהמקום ואוטם רק עם הפקק, ברגע שיתחילו לפרק לקראת סוף ההברגה המכסה יעוף לו לפנים מהלחץ אויר ואז נראה אם עוד מישהו יתעסק עם שאר בגלגלים

ומה זה יתרום לך להישאר עם צמיג ללא אוויר וללא ונטיל?

לך תדע כמה זמן הרכב ישב על הג'נט.

Seat Ibiza FR

פורסם

עשו לי את זה בכיפור, מן הסתם ילדים שנסעו באופניים ומצאו להם ונטיל מגניב.

מאז החזרתי את השחורים הפשוטים ויש לי בבית עוד 4 חבילות שלא שמתי.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תזמין את זה

http://www.ebay.com/itm/331712397000?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

פחות מ 3 שקלים עבור 24 יחידות של כיסוי וונטיל - תתיש אותם

מצאתי - 50 יחידות באותו הכסף

http://www.ebay.com/itm/Car-SUV-Auto-50Pcs-Black-Plastic-Wheels-Tire-Valve-Stem-Cap-Lid-Air-Dust-Covers-/262370391426?fits=Make%3AVolkswagen&hash=item3d167e7582:g:qlIAAOSw5VZXAzeZ&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההורה אמר שזה בגלל שיש לו פקקים בולטים אז שלא יאשים אותם שהם לוקחים.

אני מקווה שאחרי המשפט הזה החבר שלך לא שבר לו את הלסת מעצבים, שלא יסתבך סתם בגלל המפגר הזה.

פורסם

יש לי גם סטוק שקניתי של פקקי וונטיל שחורים מפלסטיק שקניתי באיביי בכלום כסף. הבעיה כאמור שגם את זה הוא/הם גונב/ים ואני שם סט חדש ואז בלילה שאחרי שוב נגנבים, כך לפחות היה תקופה ארוכה. כלומר שוב לא גונבים אותם בגלל שהם יפים או ששווים משהו אלא סתם כדי לעצבן. לרכבים שליד לא גונבים והרי מדובר בדיוק באותם מכסי וונטיל שחורים עשויים פלסטיק. היתה פתאום תקופה שהגניבות נפסקו אז אמרתי לעצמי שבטח הדביל עבר לגור במקום אחר אבל כנראה שהוא חזר...בכל מקרה לגמרי במקרה היום הגיעה לי בדואר עוד "אספקה" של הכיסויי וונטיל שהזמנתי מאליאקספרס שהם הכיסויים הכביכול יותר איכותיים והיותר יקרים, לא זוכר כרגע כמה הם עולים, אבל משהו כמו 4 דולר כולל משלוח. אני תמיד דואג שיהיו לי 4 כאלו בהיכון למקרה הצורך והנה עכשיו אני שוב צריך אותם וצריך להזמין לי עוד כמה שיהיו.

אני מסרב להתייאש, אני אולי אידיוט, אני גם טיפוס פרקפקציוניסט שאוהב שהרכב שלו יהיה מדוגם ולכן מפריע לי בעין הקטע עם המכסי וונטיל השחורים מהפלסטיק, כן יש לי מן קטע כזה, אולי זו שריטה רצינית אבל זה מה יש.

אני אחשוב על רעיונות יצירתיים איך למנוע מהאידיוט לגנוב אותם בקלות, אולי לשים קצת חומר על ההברגה שמונע מברגים להיפתח בקלות, מה שנקרא טרד-לוק ולסגור את המכסה חזק עם הבוקסה ולקוות שסה יצליח להחזיק מעמד אחרת המוכר הסיני של המכסי וונטיל שאני מסמין עוד יתעשר על חשבוני...

זה מה שהגיע היום בדואר:

8152c75e1d6066c359a519a9e7ecc617.jpg

• תוכן חדש...