Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנב של כיסוי וונטיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה משקיע בזה יותר זמן, אנרגיה ועצבים, מאשר פשוט להוריד את הפקקים אחרי כל נסיעה ולהרכיב אותם לפני תחילת נסיעה.

לפעמים צריך להשלים עם המציאות, אל תהיה צודק- תהיה חכם!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל היופי שאתה רואה אותם כשאתה בא לרכב או כשאתה יוצא ממנו. רק בנסיעה זה לא שווה. בגלל זה עדיף לא לשים בכלל אם גרים בשכונה של גנבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יכול להיות שאם תנעל ככ חזק שהגנב לא יצליח לפתוח ודווקא בגלל שהוא גונב רק לך בשביל לעצבן אותך הוא פשוט יחתוך לך את הונטיל או נזק אחר.

זה שהוא גונב לך כל לילה זה מצוין בשביל לתפוס אותו על חם או לפחות לחכות לו ולדעת מי זה.

פורסם

מקרים כאלו יביאו אותי לבסוף לקנות מצלמה נסתרת ולתלות איפשהו באיזור הרכב, לחכות לרגע המתאים ולראות מי החלאה.

לבסוף עם ה 20 שקל האלו שתוציא בכל פעם יגיע למחיר של אחלה מצלמה.

Opel Adam S 2017

פורסם

עכשיו בלי שום קשר לנושא עצמו,

עוד לא הנבתי למה אנשים מתלהבים מוונטילים?

זה לא יותר מצחיק להתלהב מפקק של גלגל מעוצב יפה\ניקל מאשר חלקי "דמויי" אחרים ששמים על הרכב?

אני באמת מנסה להבין הגיון של אנשים לפעמים.

פורסם
מה הבעיה , שים קצת Loctite , לפני שאתה מבריג. נראה אותם מוציאים את זה

:lol:

כפי שציינתי אני כנראה באמת אנסה זאת העניין הוא שבניגוד לברגים אחרים שאתה לא באמת רוצה שישתחררו על דעת עצמם, את הכיסוי וונטיל בכל זאת צריך לפתוח מידי פעם כדי לבדוק לחץ אוויר בצמיגים ולכן אם חלילה אסגור יותר מידי טוב אני בעצמי עוד עלול להיתקל בקושי גדול לפתוח אותם בעת הצורך למרות שיש לי ברכב מפתח בוקסה בגודל הנדרש וגם פלייר לעת צרה. גם סגירה במומנט גדול מידי עוד עלולה להרוס את ההברגה על הוונטיל ואז אף כיסוי כבר לא יתברג כמו שצריך

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
מה הבעיה , שים קצת Loctite , לפני שאתה מבריג. נראה אותם מוציאים את זה

:lol:

כפי שציינתי אני כנראה באמת אנסה זאת העניין הוא שבניגוד לברגים אחרים שאתה לא באמת רוצה שישתחררו על דעת עצמם, את הכיסוי וונטיל בכל זאת צריך לפתוח מידי פעם כדי לבדוק לחץ אוויר בצמיגים ולכן אם חלילה אסגור יותר מידי טוב אני בעצמי עוד עלול להיתקל בקושי גדול לפתוח אותם בעת הצורך למרות שיש לי ברכב מפתח בוקסה בגודל הנדרש וגם פלייר לעת צרה. גם סגירה במומנט גדול מידי עוד עלולה להרוס את ההברגה על הוונטיל ואז אף כיסוי כבר לא יתברג כמו שצריך

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

שרון שים מצלמה ותנסה לתפוס את הגנב

לדעתי זה לא ילד זה מישהו שעושה לך בכוונה כי עשית לו משהו שאתה כנראה לא מודע לו

ואם תצליח לזהות את הפנים או לא זה תלוי באיכות המצלמה שלך רק תזכור להסתיר את הלד של המצלמה שהיא מצלמת בשביל שלא ידעו שאתה מצלם

בהצלחה ותעדכן נורא מסקרן אותי

פורסם

בתור התחלה הייתי ממליץ לך להישאר ער 2 לילות (לא חייב ברצף) ובראשון תתצפת מרחוק על האוטו עד 2 ובשני תתצפת מ2 עד הבוקר.

אם תמיד גונבים לך אז כנראה תצליח לתפוס אותם ואם לא תצליח אז תקנה מצלמה

פורסם

רוצה לדעת אם זה ילד חובב פקקים או מבוגר עם מניע נסתר אישי כלפיך?

גש לתחנת דלק, אסוף מסביבת עמדת הניפוח כמה מכסים שתמיד זרוקים שם, מעוכים, שבורים, מלכוכלים...

תניח (רוב הסיכויים שלא תצליח להבריג) על הונטילים שלך.

אם בבוקר הם עדיין שם, הילד לא צריך אותם לאוסף.

אם הם לא שם, יש לך בעיה של אדיוט שסימן אותך כמטרה. תתקין מצלמה/מארב

קח בחשבון, כמו שאחרים כתבו, "תתנחם" בעובדה שזה "רק" פקקי הונטילים, אנשים חוו הצקות משכנים מסוכסכים שכללו שריטות, ניפוץ מראות/פנסים ועקירת סמלים...

בהצלחה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

תמרח גריז על הפקקים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

מרגיש כמו ילדים שמשחקים איתך, כנראה שהאובססיה שלך לשים חדשים ישר אחרי שהורידו לך מרגיש להם כמו משחק.

לפי דעתי וכמו שרשמו לך הפיתרון הפשוט לא לשים כלום לפחות חודשים. אחרי חודשים אף אחד כבר לא יבדוק לך את הרכב והילדים ימשיכו למשחק אחר.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...