Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוקיי עקב תאונה האוטו הקודם שלי הלך לעולמו, ועכשיו אני רוצה לביא רכב חדש לגמרי. חשבתי על הסוויפט. רציתי לקבל פה חוות דעת או לשמוע אולי לדעתכם יש רכבים יותר טובים באותה קטגוריה. אני לא מחפש רכב ספורט מפחיד או משו, מחפש סופר מיני שתיהיה לה זריזות, ושתהיה נוחה ונראלי שהסוויפט זה הרכב(הרכב שהיה לי לפני גם היה סוויפט רק 2007) . ועוד פקטור חשוב שגורם לי לרצות לקנות אבא שלי עובד בחברה וזה מקנה לי הנחה שהדגם הכי מתקדם עולה לי רק 90 אלף.

עריכה אחרונה על ידי Sagi Tadmor
פורסם

הסוויפט רחוקה מלהיות הכי טובה בקטגוריה. לא הכי זריזה ונוחה.

למה שלט תשקול פיג׳ו 208? הגרסה המאובזרת תעלה לך בסביבות 95 אלף, היא הרבה יותר זריזה, מרווחת ונוחה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני חושב שאם הוא קונה את הרכב ליותר מ-3 שנים, איכות יפנית תהיה עדיפה. לא יודע מה קורה עם האמינות של הצרפתיות בשנים האחרונות, אבל הדיעה הקדומה עודנה קיימת.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

לדעתי מדובר בבחירה טובה בעיקר בגלל המחיר הטוב לאחר ההנחה. אם לא היית מקבל את ההנחה הטובה הזאת אז באמת היה עדיף לשקול רכבים אחרים בקטגוריה. הסוויפט טובה בצריכת הדלק ובאמינות גבוהה מאוד, וגם זריזה.

פורסם

לפני קצת פחות מ-3 שנים קניתי את הסויפט, גרסה אוטומטית ברמת האבזור הנמוכה, עלתה לי 92 אש"ח.

עד כה מרוצה מאד. אשתי קצת פחות (היא מעדיפה מכוניות יותר גדולות, רצוי בגזרת המשפחתיות).

סה"כ עושה את העבודה היטב, כולל בעליות של חיפה.

המגרעת הבולטת - תא מטען זעיר, כנראה הקטן בקטגוריה. אבל, באופן כללי, לסוזוקי יש נטיה לייצר מכוניות קצת קטנות יחסית לקטגוריה שלהן.

מגרעת נוספת - הדגם יצא לשוק לפני כ-5 שנים וטרם עודכן. לא כל כך ברור לי מה עתידו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך לצאת דגם מקביל לסוויפט שנקרא בלאנו (לא משפחתית כמו הקודמת) שימכר במקביל לפי הביקורות הוא מודרני וגדול יותר במיוחד בסעיף המטען

פורסם

כן הבלאנו הולך להיות רכב נדיר חשבתי עליו אבל הוא יוצא רק עוד כמה חודשים וזה מבאס להיות תקוע בלי רכב... בכל מקרה מחר אני עושה נסיעת מבחן ונקבל החלטה:) דרך אגב יש צבע שאתם ממליצים עליו? אני חשבתי על לבן פנינה או אפור עכבר מה אתם אומרים?

פורסם
כן הבלאנו הולך להיות רכב נדיר חשבתי עליו אבל הוא יוצא רק עוד כמה חודשים וזה מבאס להיות תקוע בלי רכב... בכל מקרה מחר אני עושה נסיעת מבחן ונקבל החלטה:) דרך אגב יש צבע שאתם ממליצים עליו? אני חשבתי על לבן פנינה או אפור עכבר מה אתם אומרים?

הבאלנו מכוער... לגבי הצבע: כסף מטאלי.

פורסם
דרך אגב יש צבע שאתם ממליצים עליו? אני חשבתי על לבן פנינה או אפור עכבר מה אתם אומרים?

מה שיש במלאי (כמובן, בתלות בכמה אתה לחוץ לקבל את הרכב).

אישית מעדיף לבן, יותר בולט בכביש. שלי ירוקה מטאלית - החלטה של רגע של האשה - ואין לי תלונות. אבל למעשה מעט מאד צבעים מפריעים לי, בעקר שחור ואפור שמוסווים בכביש (זה נכון גם לגוונים מסויימים של ירוק) ואדום שנוטה לדהות מהר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...