Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat ibiza cupra vs 208 gti

Acfit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שבועות שאני מתלבט בין שני הרכבים האלו

לכל רכב היתרונות והחסרונות שלו

היתרונות של הפיגו לדעתי הם ההשקעה בפנים הרכב , מרחב פנימי גדול יותר גם מקדימה וגם מאחורה , תא מטען גדול יותר , ביטוח זול יותר ואחריות ל3 שנים .

לעומת זאת היתרונות של הקופרה החדשה הם במנוע גמיש יותר בעל פוטנציאל גבוה יותר לשיפורים , עיצוב חיצוני יפה יותר לטעמי , נוחות גבוה יותר , היגוי טוב יותר , ומה שממש מפתיע שהרכב מרגיש יותר טוב בנהיגה ספורטיבית .

הייתי שמח לקבל פה את דעתם של אנשים על שני הרכבים ולעזור לי להחליט על מה ללכת

פורסם

טרם נהגתי על איביזה גוברה.

על הפיז'ו נהגתי - והתאכזבתי מההגה, ההיגוי, והאופן הלא משכנע בו הרכב הזה מוריד 208 סוסים לגלגלים הקדמיים.

קראתי איפשהו שאופל מציגים ב"תערוכת" אוטומוטור את אדם S וקורסה OPC החדשה.

בהתחשב במה שקראתי בעיתונות הזרה על OPC החדשה ובהנחה והמחיר יהיה דומה לשתיים האחרות, יש לי הרגשה שהיא תהיה עדיפה על שתיהן.

או שתפנה לאיילון מוטורס בעניין פיאסטה ST.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני לא מסכים עם התגובה למעלה, לפני יומיים קניתי 208 gti וכרגע אני נמצא בגרמניה ושוכר גולף gti. לא חושב שאני יכול לתת לזה הסבר הגיוני אבל מה208 נהנתי יותר.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

בקופרה החדשה לא נהגתי, אבל אני בספק גדול אם היא יותר מהנה מה-208.

לפי מבחני הדרכים של האיביזה, אני ממש לא חושב שיש מקום לספק- הצרפתייה טובה, מודרנית ומהנה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אני לא מסכים עם התגובה למעלה, לפני יומיים קניתי 208 gti וכרגע אני נמצא בגרמניה ושוכר גולף gti. לא חושב שאני יכול לתת לזה הסבר הגיוני אבל מה208 נהנתי יותר.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

נפסלת ב״קניתי לפני יומיים gti 208 ואני נוהג בבוגאטי ווירון עכשיו וזה חרא רכב״

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

למה נפסל? אני בטוח שהוא בדק את שתיהן גם לפני הקנייה ובחר ב208 מהסיבות שלו.

פותח שירשור, רק שתדע שאפשר לשפר את מנוע ה1.6 ליטר שיש בפיג'ו גם ל300 סוסים (ראה ערך פיג'ו RCZ בימוטה כדוגמא למה שהיצרין עשה ממנה. יש עוד כמה פרוקטים). אם כי בארץ, ואג זה יותר בטוח וקל מהבחינה הזו.

פורסם

נפסלת? טוב לדעת.

הגולף GTI אולי חזקה יותר אבל המכלול בפיג'ו הרבה יותר מרגש ובמיוחד בעל הרבה יותר אופי. זאת דעתי והיא תמשיך להיות כזאת גם כשאכתוב למישהו, "קניתי 208 GTI לפני ארבע שנים".

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

חכה לקורסה OPC, היא תוצג בתערוכה בתל אביב בסוף החודש, אסקר אותה היטב עבורכם. רק למען הסר ספק - אני לא משלם על הכרטיסים והחניה שם, אל דאגה.

פורסם

פות"ש כבר הצגת מה היתרונות בכל רכב לדעתך, ואתה רק מתקשה להכריע ביניהם?

אם זה אכן המצב, אני ממליץ שתבחר לך שניים או שלושה פרמטרים מרכזיים ולך לפיהם. תתפשר במה שפחות חשוב, אין מה לעשות.

אם אתה לא לחוץ אולי באמת כדאי לחכות לקורסה.

קח בחשבון, שסביר להניח שבכל רכב תהיינה פשרה כל שהיא.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
נפסלת בזה שעשית מגולף GTI משהו שהיא כל כך רחוקה ממנו.

בוגטי וויירון.... :)

יכול להיות שההקצנה הייתה מוגזמת :lol:

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם
חכה לקורסה OPC, היא תוצג בתערוכה בתל אביב בסוף החודש, אסקר אותה היטב עבורכם. רק למען הסר ספק - אני לא משלם על הכרטיסים והחניה שם, אל דאגה.

עכשיו כשאני לא דואג, אני יכול לישון בשקט בלילה.

פורסם
אל דאגה.

יש דאגה. חבר הציץ באקסל שלו וראה שציינת ב 31.3 שיש למה לחכות ומאז טרם מילאת את המובטח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ששששש אסור להזכיר את המילה XL.

ולעניין השרשור, אם אין לחץ של זמן, הייתי מחכה לקורסה ואז מחליט בין שלושתן.

אם יש לחץ של זמן, הייתי הולך לפי עצתו של ניקו (בהנחה וכבר נהגת בשני הרכבים. אם לא, תתחיל מזה).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

נהגתי על שני הרכבים וצינתי את ההיתרונות של כל רכב .

והייתי שמח לשמוע חוות דעת ממישהו שנהג על שני הרכבים .

לגבי הקורסה opc לפי הביקורות ממגזינים בחו״ל אין למה לצפות יותר מדי כך שאני לא רואה למכון לחכות

• תוכן חדש...