Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת כשאני דיברתי עם משה נאמר לי אין ולא יהיה לגבי עוד מוצרים של וולף, כנראה מפסיקים לייבא גם את המותג הזה ? מעצבן, עד שיש משהו טוב בשוק הישראלי דופקים אותו...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך לברר עם אפקס (או אייפקס?), לגבי הפסקת הייבוא.

בכל מקרה אפשר להזמין מוצרים של וולף מהרשת דיי בשפע, ולגבי הרשע הירוק, כל עוד יש onr במלאים, אין טוב מזה.

"יאללה בירי".

פורסם

דווקא רציתי להזמין וולף לפני שבועיים לניסיון -חבל שלא הזמנתי.

בקצב הזה נצטרך לעשות את כל ההזמנות שלנו מעבר לים. (די חבל)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני כנראה יזמין מאמזון Ecosmart Hyper concentrated זאת גרסה לא מוכנה לשימוש, הסיבה שאני יזמין אותה על פני הגרסה המוכנה לשימוש זה מן הסתם כסף.. בקבוק של 16OZ שזה מה שאני יזמין מייצר 2 גלונים מוכנים לשימוש במחיר של 165 שקל כולל משלוח. לשם השוואה גלון של ECOSMART מוכן לשימוש עולה יותר וזה רק גלון אחד..

אם מישהו מעוניין לקנות ממני חצי שזה 8OZ שיספיק לגלון מוכן לשימוש שיגיד לי

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

מתי אתה מזמין? אני גם שוקל להזמין את המרוכז הנ"ל כתבתי לפני כמה עמודים נראה לי.

אם אתה עושה הזמנה ומאיזור ראשל"צ דבר איתי, אני מצטרף.

אם אני לא טועה גלון אחד מוכן פה באוטוסטור עולה כמעט 400 ש"ח.

אגב לפי אמזון אם מזמינים 2 בקבוקים כאלו המחיר יוצא 276 ש"ח שזה גם שווה ל 4 גלון.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...