Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שהרקולס מפסיקים לייבא מוצרי דייטילינג, נראה לי הפתרון היחיד הוא לקנות גלונים ברכישה קבוצתית ואפשר למכור לפי ליטרים למי שירצה.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעיון טוב, יש גם כמה מוצרים טובים שהרקולס לא ייבאו אף פעם.

הבעיה שיהיה מיסוי גבוהה, ומשלוח יקר מאוד.

פורסם

משום מה גלונים של כימיקל גייז יוצאים זולים ביותר מחצי לעומת של אופטימום, המשלוח חצי מחיר - אין לי מושג מה הסיבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אז זהו שאם הפסיקו לייבא אין שוק..

חבל.. נשאר לי רק עוד 2 ליטר מהגלון שלי..

בקשר לתחליף, אישית לא ניסיתי כי עדיין לא נגמר לי הonr אבל כנראה הזמנה מחול של החומר של cg בגדול זה יוצא גלון ב200 שח פלוס משלוח, שזה אפילו יותר זול מonr)מחיר באמזון 30ומשהו דולר עם אופציה להוזלה ואז משלוח חיצוני במבצע, לדוגמא המבצע של מסטופ עכשיו 5 קג ב25דולר)

פורסם

אני משתמש ב ONR על בסיס שבועי כמעט, בתור QD ובתור סיכוך לפלסטלינה, אז עכשיו אעבור ל last touch בנוגע לסיכוך אבל שטיפה ללא מים החומר הזה עדיין מהטובים ביותר.

ערן באמאזון יצא לי עם המשלוח ישיר לישראל לא פחות מ 400 שקל לגלון ONR, במשלוחים חיצוניים התנסיתי רק עם BUY2 כשהזמנתי פלסטידיפ

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

עכשיו שאין לי מקור צינור/ברז זמין ליד הרכב, אני מגלה (לא שלא ידעתי לפני) עד כמה

השימושיות שאין צורך בהורדת ONR/סבון מעל פני הרכב - מקלה בניגוב/ניקוי הרכב מבחינת יעילות וזמן.

( 20 דקות מקסימום לרכב במצב סביר)

הקטע שלא צריך להסיר סבון עם מים זורמים/כמה דליים - זה דבר שאין כדוגמתו.

אישית לא מצאתי לו תחליף בינתיים. יש ברשותי עדיין 2 ליטר בקירוב, לא נראה לי שאוותר

על השימוש בו בתקופה הקרובה - במיוחד שאין כרגע שום תחליף הולם.

הפעם יותר מתמיד יהיה צורך בקנייה מרוכזת מאיביי וכד'. אני בעניין.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אל תוותר, תחזיק חזק. ואל תשכח מי גילה את זה לעולם :lol:

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ליאב, משלוחים עם אמאזון לארץ אף פעם לא משתלמים אבל במוצרי אלקטרוניקה הם משתלמים מאוד כי הם מקנים לך אחריות של אמאזון שתקפה לארץ.

אבל מוצר כמו חומר ניקוי שאין שום טעם לאחריות ,פשוט לא שולחים דרכם.

יש עכשיו מבצע שילוח אצל חברה שנקראת MUSTOP ,דיי ותיקה,ולדעתי יותר טובה מBUY2 רק יקרה יותר בדרך כלל.

המבצע הוא 5קג משלוח ב25 דולר, כלומר תקנה מוצרים באמזון עד 5 קג ובמחיר של 49 דולר,מאחר שבסכום זה יש משלוח חינם באמזון לכל ארהב.

ותוך מקסימום עשרה ימים מהיום שהזמנת מאמאזון זה עם שליח DHL אצלך בבית.

היתרון זה שהרבה מאוד מוצרים של CG במבצעים תמידיים ובעלי קופונים ככה שהמחירים של מגבות/חומרים/אפליקטורים יוצאים מאוד מאוד זול ביחס לארץ, רק יש לעמוד בעניין המשקל.

אם אתה צריך עזרה בנושא תגיד לי בכיף.

אני מסכים עם יוסי בכל מילה!,הבעיה היא שכל מי שהבין עד כמה החומר טוב פשוט קנה גלון וזה מחזיק למלא זמן.

אני מקווה שעד שיגמר ה2 ליטר שנשאר לי באמת יהיה פתרון לנושא

פורסם

אולי אני מפספס כאן משהו אבל אשאל בכל זאת:

באוטוסטור מוכרים ONR באריזות של ליטר. למה אתם מדברים על הזמנות מחו"ל וכו' אם יש לכם את זה כאן בחנות שאתם כבר לקוחות שלה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ערן המבצע של 5 קג ב 25$ הוא רק דרך אמאזון? אם לא, עדיף להזמין ישירות מהאתר של CG.

וד"א מכיוון שבמיסים מחשבים דווקא לפי המחיר מוצר ולא כולל משלוח, אני חושב שאפשר להזמין ישירות מCG עד 75$, כי המשלוח לא כלול בחישוב המיסים.

פורסם

המבצע הוא מכל חנות בארהב,אם אני לא טועה עד ה30.4

בקשר למיסים עד 75$ אין מיסים ביכלל בלי קשר לסכום המשלוח אחרי 75$ מחיר המשלוח נכלל במיסים.

אני לא יודע אם המחירים בCG יותר טובים וכמה המשלוח שלהם בתוך ארהב אבל אם אתה אומר שיותר טוב אז שווה לבדוק.

וכמובן להזמין הכל בהזמנה אחת כי כל איחוד חבילות זה עוד כסף.

פורסם

מעל 50$ באתר של CG המשלוח חינם לארה"ב, יש גלון של סבון MAXI SUDS II המעולה ב12$, ככל הנראה בגללך אני הולך להוציא איזה 100$, שברת אותי :evil:

פורסם
אולי אני מפספס כאן משהו אבל אשאל בכל זאת:

באוטוסטור מוכרים ONR באריזות של ליטר. למה אתם מדברים על הזמנות מחו"ל וכו' אם יש לכם את זה כאן בחנות שאתם כבר לקוחות שלה?

כי ממיטב הבנתי הם סה"כ מפיצים, ומה שיש לו זה בטח מה שנשאר בסטוק.

כשייגמר מאיפה נביא עוד? :(

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...