Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש יבואן, מוכר למפיצים, אין יבואן אין אצל מפיצים.

אוטוסטור ואייפקס הם מפיצים למקרה שלא הבנתם.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז לאחר בדיקות מעמיקות עושה רושם שהנוזל המרוכז

EcoSmart של החבר'ה הגייז יעשה את העבודה, מדובר על ה - Hyper Concentrated

http://www.chemicalguys.com/EcoSmart_Waterless_Car_Wash_Wax_1_Gal_p/wac_707.htm

כנראה שאזמין בקבוק קטן מאמאזון, עולה כ 22 דולר עם משלוח וניתן לדלל איתו 2 גלונים של נוזל מוכן לשימוש.

יחד עם גלון של נוזל הברקה של כימיקל Extreme Slick Synthetic Detailer יוצא 270 ש"ח. סביר.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש 2 גרסאות לנוזל הנ"ל של כימיקל, אחד מהם הוא מרוכז והשני כבר מהול.

הגלון הרגיל (מהול) מגיע מוכן לשימוש ועולה 440 ש"ח באוטוסטור ובאמזון 400 עם המשלוח, יקר מאוד.

עם בקבוק מרוכז של חצי ליטר אתה מכין 2 גלון מוכן לשימוש, נשמע לי בהחלט עדיף.

כרגע אני על 1 וחצי ליטר אחרונים של ONR, מתאר לעצמי שאזמין החודש את המוצרים הנ"ל ונראה איך זה בפועל - לפי חוות דעת ברשת אוהבים את המוצר, נראה חסכוני כמו ה ONR אז אם מדובר בהפסד של כמה שקלים לטווח הארוך אני מוכן..

Opel Adam S 2017

פורסם

Liav12 עשיתי ״מחקר״ קטן וגיליתי שמלא גלונים של כימיקל גייז שנמכרים באמאזון ארה״ב ומשלוח עם buy2usa יוצא מחירים ממש מעולים, למשל גלון סיטרוס בערך 230 שקל גלון של האקוסמרט הזה בערך 250 שקל גלון של v7 spray selant גם בערך 250 שקל.. מחירים מעולים לפי דעתי, החיסרון הוא שזה משלוח ימי.. מי שרוצה משלוח אווירי צריך להוסיף בערך עוד 100 שקל

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

כשנזמין ויגיע גם נשמור לך, אל תדאג.

מקווה שהוא מנקה כמו ה ONR או לפחות טוב יותר ממנו, הוא מכיל סוג של ווקס בפנים (אולי סינתטי)

SPORTSCAR - אני לא מבין את השיטת מדידה או שליחה שלהם שם באמזון, גלון של הדיטיילר עולה עם משלוח 160 שקל לכאן - 80 שקל מוצר ועוד 80 משלוח

גלון של סיטרוס עולה 250 עם משלוח - 80 שקל מוצא עוד 180 משלוח.

הזוי לגמרי.

לגבי המחיר של המשלוח מ BUY2 - זה סופי?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

רשום בתקנון שזה סופי אבל לך תדע.. מאיפה אתה הזמנת? ישירות מאמזון?

אני שוקל להזמין איזה 2-3 גלונים אבל זה יעבור את ה75 דולר ואז זה בלאגן, אולי אני יזמין פעם בחודש גלון וזהו. על הכוונת: butter wet wax לגלון עולה 320 שקל, v7 spray sealant

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

פורסם

את הקוויק דיטיילר כן זה מאמזון + האקו ווש המרוכז, יוצא ביחד 270 ש"ח לשניהם והקוויק דיטיילר הוא גלון!

בגלל זה מוזר לי שהמשלוח שם יוצא "זול" יחסית (זול זה כי אנחנו רגילים למחירים היקרים בארץ).

בכל אופן גם נכנסתי ל BUY2 וראיתי שבמשלוח ימי זה אכן יוצא יותר זול בעשרות שקלים, שווה.

אגב, גלון ONR יוצא 300 ש"ח במשלוח ימי משם

Opel Adam S 2017

פורסם

עשיתי מחקר מקיף.. היחיד שמשתלם להזמין זה חברת כימיקל גייז ורק בגלונים, מחירים ממש מעולים אני לא יודע איזה גלון להזמין ראשון יש גם speed wipe שזהדיטיילר מצוין במחיר של 250 בערך.

לשים לב משלוח ימי זה בין 30-40 ימי עסקים.. כלומר כמעט חודשיים לחכות

פורסם

זה הקטע, באמזון זה משלוח זריז יחסית של שבועיים +-

שים לב שהספיד וויפ ומה שאני מזמין דיי דומים, חוות דעת הולכות עם פלוסים לסינתטיק דיטיילר ולספיד וויפ - למקרה שתרצה לנסות ואתה מאיזור ראשון לציון דבר איתי אולי זה יחסוך לך הזמנה של גלון על הדרך.

יש לי גם לעשות קניה באוטוסטור בקרוב, יש שמפו מעולה של וולף שנקרא mean green והוא נועד למקרים בהם אתה לא גר בבית קרקע עם אופציה לצינור מים ומשאיר מעט מאוד סבון. עולה 110 ש"ח, אנשים משתמשים בו כתחליף ל ONR, מעניין אם אפשר לעשות ממנו דילול במרסס.

רק עכשיו אני שם לב כמה כסף אני מוציא על דיטיילינג (והצבע של הרכב לא מי יודע מה גם ככה), סעמק :p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...