Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יחסית חדש בפורומי רכב. למעשה זו הפעם הראשונה בפורום זה.

לפני כן ביקרתי בפורום של אתר NETCAR.

אבל מה שרציתי לכתוב עליו הפעם הוא תופעה שנתקלתי בפורום ההוא ואני מקווה שלא קיימת בפורום הזה.

בפורום של נטקאר/רוני אהרונוביץ כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו, ההודעות מתפרסמות מייד, אבל כעבור זמן מה הוא קורא את ההודעות ואם זה מתאים לו הוא משאיר אותן ואם לא אז הוא פשוט מוחק אותן מהפורום (כאילו לא נכתבו).

נגיד אם זה היה קורה פעם אחת, נגיד עקב העלבה, נגיד עקב השמצה, אבל לא. זה קורה כל הזמן, לי זה קרה פעמים ובשירשור שקראתי היו עוד שתי הודעת (לא שלי) שנמחקו.

חיפשתי ברשת ולא ראיתי התייחסות קודמת לנושא ולכן החלטתי לכתוב את הפוסט הזה, כדי שאנשים יידעו איך רוני אהרונוביץ מנהל את האתר שלו.

פורסם

ברוך הבא.

לכל פורום יש כללים. אנא קח לעצמך מעט זמן וקרא את כללי הפורום הזה.

זכותו של אדם להחליט על הכללים באתר שלו. אולי מותר רק לכתוב בפונט מסוים או בצבע מסוים או מותר רק דעות מסוימות.

יש לרוני אהרונוביץ' הרבה זכויות בעולם עיתונות הרכב בישראל. אפשר להסכים איתו ואפשר גם לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

גם לי נמחקו שם כמה הודעות, ולאחר מכן נחסמתי בבושת פנים.

גם פה מוחקים הודעות מדי פעם (אפילו לי מחקו כמה), אבל זה קורה רק במידה וההודעה עוברת על חוקי הפורום (הליברליים למדי יש לציין).

אהרונוביץ' מנהל את הפורום של נטקאר כמו סוג של משהו שנע בין פארודיה סאות'פארקית לדיקטטורה אינטרנטית לבין כלי להעצמת תחושת האובייקטיביות העצמית (של הבעלים כמובן, לא של הפורום חו"ח).

קצת כמו צפון קוריאה בסרט team america, ומגוחך באותה מידה.

א-ב-ל, בזכות הגישה הזאת הוא מקבל אותי כגולש בפורום לפחות פעם בכמה ימים, כדי לראות מה השטות הלוחמנית התורנית שעולה שם.

עריכה: דיסקו, לזכותו של אהרונוביץ' אפשר לזקוף לא מעט דברים באשר לעיתונות הרכב הישראלית, אבל באותה מידה יש לו לא מעט חובות (פאלטות, פאשלות, שטויות, יו ניים איט). לעיתים תכופות הוא "שופך את המים עם התינוק". אבל זה כבר אוף טופיק, מצטער.

*הכתוב לעיל הוא דעתי האישית ואינו עמדת קארזפורום, הנהלתו או מי מבעליו וכמובן לכאורה לכאורה לכאורה (על משקל חמסה חמסה), לא היו דברים מעולם והוא זכאי.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

לא חושב שזה הוגן ו/או ענייני להטיל דופי באתר אחר שבצורה כזאת או אחרת הוא גם "קונקורנציה" לאתר הזה.

בנוסף אין לנו גם את כל הפרטים, מה נמחק, כמה נמחק, למה נמחק וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

הסיפור איתו לא חדש. ספייר כתב יפה. מותר לו לכתוב שאתה אידיוט או כל העלבה אחרת. אם דעתך שונה משלו הסיכוי שלך להתמיד אצלו קלוש. האיש הכחיש במשך שנים שיש בעיות ב DSG. מי שטען זאת יצא אצלו רפה שכל. ויש לו עוד כל מני הברקות ייחודיות. הפורום אכן משעשע כניסוי חברתי. בסוף מתמידים הכותבים המאולפים.

פורסם

הבנתי שכאן הוא קיבל באן לצמיתות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין כל סיבה או רצון לנהל דיון בפורום כללי על פורום אחר. כל אחד עושה בפורום שלו בהתאם לחוקיי הפורום שלו.

לראיה...ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנחנו פורום רכב, לא פורום רכילות. זה לא בשבילנו לעסוק באופיו של זה או אחר, וזה גם לא מעניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...