Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד - אומנם אני לא מוכר - אבל חברים קרובים :wink: שיחפצו ברדיו מסוג זה ישיגוהו במחיר מופחת בהרבה מהמבוקש פה!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכחת את הדבר החשוב ביותר את האות שמודיעה באיזה יום אתה לא נוסע עם הרכב-רן

סליחה אם אני מקלקל את השמחה, אבל אני חושב שרדיו תדיראן זה בהחלט משהו "שווה". אני לא יכול לומר כמה הוא שווה, אבל ללא ספק מדובר בפריט ממורביליה ישראלי אוטנטי שרק יהיה שווה יותר עם השנים. אני זרקתי כמה מכשירים כאלה בעבר, והיום אני מצטער על זה. אני לא חושב שאוטו אספנות משנות השישים-שבעים הוא מושלם ללא רדיו תדיראן, מדבקת נהג זהיר, וסוכך שמש ירקרק מפרספקס.

נמרוד

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בשוק עתיק אחרון מכרתי כזה ב 40 ש"ח.היה חדש!איזה פראיר!...

פורסם

למה..למהההה...אני לא מרגיש את עצמי פרייר בארץ התחמונים והקומבינות?

למה, כשאני מרוצה, המוכר מרוצה, אז תמיד, אבל תמיד יהיה מישהו שיחשוב שההוא מקמבן, אני פרייר, ובכלל יש כאן קומבינה מתחמלת וכו וכו. כוולו על 300 ש"ח....

אבל כל אחד חייב לאמר עד כמה הוא סוחר ולא פרייר...

אתה הבנת את זה ברוך? אני, לא....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני לא זוכר מקרה,שקניתי משהוא ולא יצאתי פרייר בעיני מישהו.

תמיד נמצאת הנשמה הטובה,שהיתה משיגה אותו דבר ,רק יותר

בזול,"באמא שלי".

פריירי העולם התאחדו-מעכשיו קונים רק ביוקר.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

רדיו תדיראן לא היה הרדיו היחיד שיוצר בארץ.גם אמקור ייצרו מכשירי רדיו לרכב,שדמו מאד לתדיראן,אולם לא זכו להצלחה גדולה,והם די מהר נעלמו מהשוק.את מכשירי הרדיו של תדיראן החליפו בהדרגה רדיו-טייפים,בעיקר מתוצרת רודסטאר,עם התגברות השימוש בקלטות.בראשית שנות ה 70,שקלטת האודיו היתה עדיין בחיתוליה,נימכרו טייפים(ללא רדיו)שהשתמשו בקלטות גדולות שעשו שימוש ב 4 ערוצים,שאני זוכר אותם מותקנים באמריקאיות בשנות ה 70.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בני חזק ואמץ.אני אתך.

אם אנשים בארץ היו קצת יותר "יוצאים פרייר",המדינה הייתה נראת הרבה הרבה יותר טוב.

אם תחשבו רגע.תוכלו למצוא את הגישה הילדותית "לא לצאת פרייר" בארץ בכל כך הרבה תחומים שמוסכמים על כולם שהם לוקים בחסר.אם זה בפוליטיקה אם זה על הכבישים וכו'.

בברכת "אהבה לרכבי אספנות" לכולם.

דוד.

דוד כץ

פורסם
בשוק עתיק אחרון מכרתי כזה ב 40 ש"ח.היה חדש!איזה פראיר!...

ברגע שקיבלת החלטה ואתה שלם איתה - לא יצאת פרייר.

הפרייר האמיתי הוא זה שמקנא על כך שרצה יותר כסף ולבסוף לא הצליח למכור, או מי שרצה לשלם פחות בכל מחיר ולבסוף נהרס לו הלב כשמישהו אחר קנה ולא הוא ("...אם הייתי מוסיף 10 ש"ח ולא מתעקש זה היה שלי...").

ובקשר לאותו נושא, רדיו תדיראן, בשוק עתיק האחרון היה לי על שולחן המוצגים שמכרתי רדיו תדיראן ישן ובמצב חיצוני לא מבריק, אך פועל. נתתי אותו למישהו ללא תמורה. הוא נצרך לו ואני הייתי מבסוט שמישהו ישתמש בו, לעומת זאת, קניתי ממוכר אחר רדיו תדיראן יפה, והתקנתי אותו ברכב שלי.

לא ! ! ! לא הרגשתי פרייר ולא ארגיש מאחר והייתי שלם עם המעשה ועשיתי בדיוק מה שרציתי, וממש לא מעניין מה חושב אדם אחר. זכותו לעשות כרצונו, אך בוודאי שלא ארגיש לא נח בגלל דעותיו.

כל אחד עושה לעצמו את החשבון וההחלטות, ואין צורך שנחשוב כל הזמן " מה יגידו עלינו".

יום טוב לכולם

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אם יש כל כך הרבה אנשים שרוצים

אז יש לי למכירה אחד כזה במצב דיי טוב אך הוא לא עובד אבל מבחינה חיצונית הוא טוב (וזה מה שחשוב גם ככה לא שומעים בהם באיכות)

אז אם מישהו רוצה שיפנה לה"פ

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

בני תתחדש ותהנה מרכישתך האחרונה.

אבל... אתה חורג מקו מחשבתך הרגיל ואני אתן דוגמא - האם אלפא אוטומטית משנות ה-70 ערכה שווה למעלה מ-100000 ש"ח (ואני מאמין שאתה יודע למה אני מתכוון)? כי - ישנם אנשים בארץ שבעבורם סכום כזה הוא באותו היחס ל-300 ש"ח בעבורך.

המקרה שלפנינו הוא זהה רק היחס שלו מעט שונה. ולדעתי אם היית עושה קצת יותר מחקר בנושא היית משיג את אותה ה"סחורה" במחיר השוק האמיתי שלה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ירון, אתה טועה ואסביר לך למה

ראשית, לאלפא (ובטח אני יודע למה אתה מתכוון...) יש מחיר בחו"ל במחירונים.

שנית, יש הבדל בין 300 ל 100 אלף שקל. אפילו אם היחס הוא אותו יחס (למרות שאני חושב שלא...).

שלישית, אם הוא ימצא קונה מרוצה ב 200K, אשמח רק בשביל שניהם.

ושוב, כוווולו על 300 ש"ח ובעצם על ההפרש בין 300 ובין 150....

ואני מת שהרדיו ההוא, שקניתי ב 300 (שלוש מאות) ש"ח, יהיה כבר במוסטנג שקניתי לפני 15 שנה ב...ב...ב???? 8000...מה זה היה..מממ..לירות? שקל ישן? דולרים? זוזים?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הרדיו הוא פריט אותנטי שהמקוריות שלו מוטלת בספק.

מצד אחד הוא אומנם ישן ומצד שני התוצר שלו הן ידיעות אקטואליות להיום...

במחשבה נוספת גם אם היה משדר חדשות מלפני 10 ו20 ו40 שנה הן היו נשמעות מוכרות ודומות למה ששומעים היום...

פורסם

ישששששששששששששששששששש

אמרתי לכם ,חבר שלי קנה לי היום כזה מכשיר מחשמלאי רכב בשפרעם ב100 ש"ח חסר לו רק את האומים אבל זה לא בעיה כבר להשיג כאלה תגידו לי פראייר לא פראייר לא ממש מענין אותי ובהיתחשב שמכרו פו כזה ב300 אז אני לא

• תוכן חדש...