Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ישששששששששששששששששששש

אמרתי לכם ,חבר שלי קנה לי היום כזה מכשיר מחשמלאי רכב בשפרעם ב100 ש"ח חסר לו רק את האומים אבל זה לא בעיה כבר להשיג כאלה תגידו לי פראייר לא פראייר לא ממש מענין אותי ובהיתחשב שמכרו פו כזה ב300 אז אני לא

חבל שנכנסתי לפורום וראיתי את השרשור הזה רק עכשיו.

יש לי בדיוק מכשיר כזה מושלם (עם האומים) ואני מעוניין למסור אותו בחינם לכל דורש.

אופס....שי עוזיאל, נראה לי שבכל זאת יצאת פראייר...

ועכשיו ברצינות, פעם קניתי באי-ביי שעון טורים מקורי לוולוו שלי בסכום מסויים רק כדי לגלות ששבוע לאחר מכן שעון דומה נמכר בחצי מחיר, וגם שבוע לאחר מכן.

איך זה קרה? אולי לא עשיתי מחקר שוק, אולי הנחתי שזו הזדמנות נדירה, אולי פשוט מאד רציתי אותו.

פעם אחרת, מצאתי עבור חבר חלק ממנגנון גג נפתח לחיפושית ורכשתי אותו. חודש לאחר מכן נסגרו 2 עסקאות דומות באי-ביי על סכומים גבוהים פי עשר!

אספנות רכבים וכל מה שקשור בהם (אביזרים מקוריים, ספרות) אינה שונה מכל ענף אספנות אחר. מעורבים בזה פרמטרים רבים אשר משפיעים על מה שנקרא "כוחות השוק" הנורמליים, כגון אהבה ותשוקה ורצון להשיג פריט מיוחד שרק אספן יכול להבין. כוחות אלו שונים מאדם לאדם וכך גם יכולתו הפיננסית (לא בהכרח קשור) ובשורה התחתונה זה קשור לכמה הוא רוצה את הפריט וכמה שווה לו הזמן של לחכות להזדמנות הבאה - כל אחד מתמחר את הזמן הזה שונה.

האם הרכישה של בני הספל הופכת אותו לפראייר?

לדעתי - לא ולא! היא הופכת אותו לבעלים המיידי והמאושר של מכשיר הרדיו הזה!

אני יכול רק להניח שבני, כאספן לא מהיום, ידע שאם יתאמץ ויחכה וינסה, הוא ימצא רדיו דומה במחיר נמוך יותר, אבל זה לא היה שווה לו. הוא רצה אחד יפה ועכשיו ו-100 ש"ח לא יפרידו בינו לבין המכשיר שחפצה נפשו. (בני - אני מקווה שלא הגזמתי בייצוג מחשבותיך...)

אני מכיר את ההרגשה הזו!

לחלקנו פשוט אין זמן להשקיע בחיפוש ובציד וכאשר נופלת לידנו ההזדמנות אשר משלבת נוחות, נחיצות ומחיר אשר נראה הוגן - אנחנו הולכים על זה וחוסכים לעצמנו כאב ראש. גם זה שווה משהו!!!

ברכישות יקרות יותר, כגון מכוניות שלמות ולא אביזרים, כמובן שחשוב לבצע רכישה יותר מושכלת ופחות אמוציונאלית כי ההפרשים יכולים להגיע לאלפים רבים.

בברכת רכשו ואימצו

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

זה רדיו התדיראן שלי

יש לי גם רודסטאר באנגליה שלי

יש למישהו תמונה של אמקור עם הסמל הירוק

תודה מראש

רדיו.JPG

פורסם

בסוף יתברר שאם שמים את שני הפריטים בסקאלת מטבע אחת בני שילם על המוסטנג ועל הרדיו את אותו מחיר.

האזנה נעימה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

דרך אגב,אצלי ברכב יש רדיו תדיראן 6וולט

הוא נראה דומה אבל הכיתוב בחזית ללא "א"

כלאמר" תדירן".

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אגב, רדיו תדירן החל כרדיו "תדיר". זאת היתה החברה שהחלה שייצור הרדיו הזה והיא אוחדה עם חברת "ראן" שיצרה בטריות עוד משנות השלושים (השם "ראן" הוא ראשי תיבות של שלושת מייסדי החברה). אז מי שיש לו רדיו "תדיר" אז אני מוכן להיות באמת פרייר....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם יש למישהו מכשירים מהסוג הזה תקינים /לא תקינים שאין לו צורך בהם אני מוכן לקבלם /לרכוש במחיר סימלי .

מחר אני מפרק את שלי ובונה בתוך האריזה המקורית רדיו am/fm סטריאו

הרעיון די פשוט ,לוקחים רדיו fmישן עם הכפתור מסתובב לכוון התחנות

מפרקים אותו ומרכיבים באריזתו של התדיראן .

יש עוד רעיונות כמו לשתול בפנים נגן mp3 עם כרטיס זיכרון ועוד...

פורסם

איך אנשים בפורום אספנות יכולים לכנות אחד את השני פראיירים?! זה אירוני.

הרי בפורום הזה אנשים קונים "גרוטאות" מחלידות בנות 30 באלפי שקלים,והבנאדם המומצע חושב שהם פרייארים,ואתם קוראים אחד לשני פראיירים זה מצחיק.

פורסם
איך אנשים בפורום אספנות יכולים לכנות אחד את השני פראיירים?! זה אירוני.

הרי בפורום הזה אנשים קונים "גרוטאות" מחלידות בנות 30 באלפי שקלים,והבנאדם המומצע חושב שהם פרייארים,ואתם קוראים אחד לשני פראיירים זה מצחיק.

אבל אנחנו פראיירים גאים וכמו שאמרתי בעבר בא לי לעמוד על השולחן ולצעוק "אני שי בן טובים פראייר גאה "
פורסם
אגב, רדיו תדירן החל כרדיו "תדיר". זאת היתה החברה שהחלה שייצור הרדיו הזה והיא אוחדה עם חברת "ראן" שיצרה בטריות עוד משנות השלושים (השם "ראן" הוא ראשי תיבות של שלושת מייסדי החברה). אז מי שיש לו רדיו "תדיר" אז אני מוכן להיות באמת פרייר....

לראן היו פנסים אדומים עם מכסה לבן שהכילו שלוש בטריות AA ונורה חשופה. אם למישהו יש כזה למכירה - אשמח לקנות (כדי להאיר בלילה את רדיו התדיראן :-D ).

לרדיו תדיראן היו גם כמה תת דגמים. לישנים יותר היו כפתורים מרכזיים מבקליט שחור כמו הלחיצים, ובדגמים המאוחרים יותר (והנפוצים יותר) הם היו מפלסטיק כסוף.

נמרוד

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רדיו כזה, רכשתי היום במטרה למכור. חשבתי להעלות אותו לEBAY, אבל אני אשמח לקבל לפני כן הצעה מאחד החברים בפורום.

להלן הרדיו, במצבו הנוכחי - אין לי אפשרות לדעת אם עובד או לא. 01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg

פורסם

אם היה מומחה לרדיו תדיראן - זה הייתי אני! ואם תרצו לדעת למה ואיך קראו כאן:

https://lulisml.wordpress.com/2012/06/19/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%A2%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%90/ ואל תפסחו על ההמשך כי צפויות בו הפתעות מרעישות.

אגב, את הטרנזיסטורים (הרכיבים האלקטרוניים הזעירים) ייצרה תדיראן בעצמה, די מפתיע אם נזכור כי מדובר בכמעט לפני שישים שנה, כשתעשיית האלקטרוניקה בארץ היתה ממש בחיתוליה.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם (נערך)

עם ברדיו עסקינן....מצאתי 3 מכשרים בבוידם של סבא נראים משנות ה 80 עם משהוא מעוניין 100 שקל לאחד .

9aea02f10242a098b0f4b656b65a4123.jpg

b051d4ff4405d8d4c785dcc721ca9275.jpg

2c20ee58886eccd66919a4cdf809e4d0.jpg

עריכה אחרונה על ידי igrinber

• תוכן חדש...