Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם גנב שתנפס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני במצב של חוסר ידע מוחלט וכרגע עובד עצות לגבי מקרה שקרה לחברה שלי.

חברתי עובדת בחברת אבטחה, שומרת במפעל. לפני מספר חודשים שמה לב לתנועות בחשבון שלה, משיכת מזומנים שהיא לא עשתה על סך 5000 שקלים ב4 משיכות שהיא בוודעות לא עשתה.

היא ביטלה את הכרטיס כי חשבה שזה איכשהו קשור. כמו כן מצאה שבצמוד לכרטיס בארנק שלה נמצא הקוד הסודי שהיא שכחה לזרוק בזמנו. ואז נפל לה האסימון. כל המשיכות היו בזמן שהיא היתה במשמרת. היא בדקה מי עבד איתה באותן לילות והחשד נפל על בחור ערבי שהיה איתה בכל ארבעת המשמרות. כמו כן התיק עם הכרטיס היה מונח בעמדה ולא נעול בשום לוקר. היא ביקשה מהקב"ט שיוציא לה סרטוני וידאו של המצלמה שנמצת ביציאה מהמפעל בשעות שהתבצעו המשיכות ואכן הבחור נראה בכל ארבעת הסרטונים יוצא מהמפעל ועולה על מונית שמחזירה אותו כעבור רבע שעה. במקביל הוגשה תלונה במשטרה וכל התהליך של החקירה שחברה שלי ניהלה בעצמה העובר לחוקר שמטפל בה. הבחור לבסוף הודה ואף שלח לה הודעות שהוא מצטער ובלה בלה בלה ושיחזיר לה את הכסף. הוא פוטר מהעבודה לאחר מכן בעקבות זה.

כל זה קרה לפני 3 חודשים. במשטרה לא ממהרים לשום מקום ולטענתם הוא אף פעם לא בבית כשהם באים לעצור אותו.

אתמול הוא התקשר ורצה לקבוע להיפגש להחזיר לה את הכסף. היא מייואשת כבר מכל הסיפור ושום דבר לא זז ככה שהיא מוכנה לבוא לקחת. כמובן שאסרתי עליה להיפגש איתו ועוד לקחת ממנו כסף מזומן שיכול להיות מזוייף ומה לא.

לדעתי מגיע לה לקבל פיצוי ושהגנב יקבל את העונש שמגיע לו.

מה הדבר הכי נכון לעשות בסיטואציה הזאת?

E46 330CI

פורסם

הייתי לוקח את הכסף חזרה ושוכח מהסיפור.

גנבי רכב שנתפסים בעת מעשה משוחררים לדרכם לאחר 3 שעות בתחנה.

מה כבר יעשו לגנב המדובר?!

וגם אם יעמידו אותו לדין, תמתינו לכסף עד אז? זה יכול לקחת שנים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ממש לא.

גנב שנתפס בשעת מעשה יקבל עונש מאסר.

הייתי בלא מעט משפטים.

באחרון גנב רכב קיבל 18 חודשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שכחת שהוא מקבל גם סוכריה ושווארמה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

והלקח החשוב ביותר - לא משאירים ארנק בלי השגחה. או נעול או עליך.

היתה תקופה שבה קיבלתי לפחות פאעם בשבוע צילומים ממצלמות האבטחה עם תמונות של חשודים בגניבה. אני גם יודע על לפחות 3-4 ארועים בהם נגנבו כסף וטלפונים מהמזכירות, שיושבות במשרד פתוח לקבלת קהל.

אישית כאשר אני יוצא ממשרדי אני לוקח את התיק שלי, אפילו אם זה למשרד השכן או לשרותים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ארנק ללא השגחה

ועוד קוד סודי ליד הכ''א וגם בונבון לגנב החביב,

אפשר גם את הקוד של הרכב כבונוס.

לפות''ש,

את הגנב לא תצליח לחנך אבל יש אנשים שרק בדרך הזו הם מבינים,

תיידע אותה שחב' ביטוח יכולה להתנער מאחריות במקרה של קוד צמוד לכרטיס.

פורסם

גם אם המשטרה תפעל והגנב יבוא על עונשו וישלח לכלא (ספק גדול) את הכסף שנגנב מי יחזיר?

לכן כן כדאי לקבל בחזרה את הכסף מהגנב.

והמשטרה? לא הייתי מבזבז שם הרבה אנרגיה אלא אם כן יש גיבוי ממישהו מקושר או מישהו שיכול לפרסם בתקשורת.

• תוכן חדש...