Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי ה-26.2 הגעתי לסוכנות דאצ'יה בפתח תקווה על מנת לרכוש דאצ'יה סנדרו. קיבל אותנו (אותי ואת אבי) סוכן מכירות בשם תומר שבדיעבד מסתבר שהתואר הרשמי שלו הוא "מנהל מכירות ארצי".

התיישבנו והתחלנו לשוחח על תנאי המימון ועל תוספות וכדומה. קרצה לנו בעיקר תכנית ה"שלם וסע" (לא זוכר את הניסוח המדויק) מפני שאני זקוק לרכב בדחיפות על מנת להתנייד בעבודה.

תומר הציג את זה כך שאם אנחנו רוצים את הרכב באספקה מיידית יש לבחור אך ורק מבין הצבעים שבמלאי. כמובן שהצבעים האלו היו הצבעים היקרים יותר בתוספת תשלום של כ-1,200 ש''ח.

כמו כן הוא הציג לנו את תנאי העסקה כך שאם אנחנו מעוניינים בעסקת מימון אנחנו מוכרחים לקחת את ההלוואה אך ורק בבנק הפועלים דבר שבדיעבד התברר כלא נכון וכלא משתלם.

מיד בתום סגירת התנאים והעברת המקדמה פתאום תומר מציין שאספקה מיידית = 14 ימי עסקים. דבר אשר לא עלה בכלל עד לאחר שלב החתימות ואשר אם בדיעבד היינו יודעים עליו לא היינו מבצעים את הרכישה ובוודאי לא מוסיפים כסף על צבע.

לאחר כמה ימים לקחתי חצי יום חופש על מנת ללכת לבנק להסדיר את ההלוואה. לאחר כחצי שעה של לנסות לתפוס את תומר ועובדיו בטלפון על מנת שישלחו לבנק את הטפסים הלוונטים הם הואילו בטובם לענות לנו. נשלחו מסמכים לא נכונים ולא ברורים דבר אשר גרם לעיכובים ולכמעט 3 שעות בבנק.

כמו כן תומר, פעם נוספת, שכח לציין שאת הבלון בסוף ההלוואה צריך להחזיר לבנק ולא ישירות לקרסו (אבי רכש רכב בעסקת בלון כמה פעמים וטען שמעולם לא שילם את הבלון בסוף לבנק אלא תמיד ישירות ליבואן). דבר אשר גרם לכל הזמן שישבנו בבנק להיות לא רלוונטי כי לקחנו את סוג ההלוואה הלא נכון. תגובתו של תומר הייתה: "כולם יודעים מה זה הלוואת בלון", "הפקידה אשמה", "אתם אשמים". הכל חוץ מלקחת אחריות ולהתנצל על זה שהוא הטעה אותנו ובזבז את זמננו.

טעות זו גרמה לנו בצעד נואש מפני שאנו זקוקים לרכב בדחיפות להעביר עוד סכום כסף נכבד לקרסו כמקדמה במקום הבלון בסוף.

כעת לאחר שבוע ניסינו להשיג את תומר לשאול מה מצב הרכב והאם יש צפי לקבלו. תומר ביקש שלא נפריע לו כי הוא עם לקוחות ואמר שנדבר אחרי 14 ימי עסקים. פשוט נפנף אותנו בגסות רוח.

אז נכון, יכול להיות שבמהלך הרכישה התבצעו כמה טעויות מצידנו של פזיזות, אך הייתי מצפה מנציג מכירות ובמיוחד מאחד שמוגדר כ"מנהל מכירות ארצי" לתת שירות הרבה יותר טוב, נחמד, סבלני וברור. אני בחור בן 20 וזה הרכב הראשון שאני קונה ממיטב כספי ולצערי לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שתומר נציג דאצ'יה וקרסו פשוט ניצל את העובדה הזו.

מה שבטוח זה שלקרסו אני לא אתקרב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הכל כל כך גרוע ולא כפי שהוסבר בהתחלה, למה אתם לא מבטלים עסקה???

יש מספיק רכבים הרבה יותר איכותיים ביד 2, מה הלחץ על הסנדרו?

פורסם

תסמין האישה המוכה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש כאן בפורום נציגות של דאצ׳ה, ממליץ לפנות אליהם.

בנוגע להלוואה- בכל רכישת רכב יש גוף מממן ובד״כ זה בנק. אני לא מכיר מקרה שבו יבואן נתן את המימון ישירות ולא דרך חברת מימון או בנק.

פורסם

גם אני בעוונתי הרבים קניתי סוזוקי סוויפט בעבר עם הלוואת בלון, כל ההלואה כולל סגירתה בוצעה דרך לאומי קארד שהם היו הגוף שנתן את ההלוואה.

פורסם

יש לי מעט ניסיון עם תומר, לעניות דעתי לא מדובר על העובד הכי חביב של קרסו.

אני סבור שמאלכסיי היית מקבל שירות הרבה יותר טוב לצורך העניין

בהחלט מקומם, יחד עם זאת יש לזכור שראינו רק צד אחד של המטבע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אכן. יש להם במלאי כמה רכבים עומדים ומוכנים. רק צריך לשלם (או לסדר את הנושא מול הבנק) ולעשות רישוי שזה נושא של שעתיים בערך.

הבעיה זה שלא ניתן לעשות כל שינוי ברכבים שם במקום. למי שזה מתאים אחלה, למי שלא אז לא.

פורסם

חבל שדיברת עם טיפוס הזה - פשוט חוצפה.תתלונן לבחירי הקרסו !

מצד השני לא ברוא למה לא ביטלת קניה ! למעשה לפי סיפור שלך "הוא הציג לנו את תנאי העסקה כך שאם אנחנו מעוניינים בעסקת מימון אנחנו מוכרחים לקחת את ההלוואה אך ורק בבנק הפועלים דבר שבדיעבד התברר כלא נכון וכלא משתלם.

מיד בתום סגירת התנאים והעברת המקדמה פתאום תומר מציין שאספקה מיידית = 14 ימי עסקים. דבר אשר לא עלה בכלל עד לאחר שלב החתימות ואשר אם בדיעבד היינו יודעים עליו לא היינו מבצעים את הרכישה ובוודאי לא מוסיפים כסף על צבע."

היה מעשה של שכר וגניבה וסחיטה -נציג הבחיר אלהק

כמה זה קיים חזק בארצנו וחבל שכך.

שקלת לבטל את הקניה? דרוש פיצוי על שקר ולכלוך ממש כמו בשוק ,שלמת -הייתה צריך לקבל את הרכב ובמיוחד שזה היה תנאי של עסקה.

מצוין שפתחת שירשור הזה !

עכשיו תקבל יחס חם !

פורסם

ברגע שגילית שהאספקה לא מידית, מדוע לא ביטלת עסקה.

הייתי במקביל יכול לבדוק הצעות בבנקים אחרים, אולי שם היית מקבל תנאים טובים יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כי הוא רק בן 20 :

. אני בחור בן 20 וזה הרכב הראשון שאני קונה ממיטב כספי ולצערי לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שתומר נציג דאצ'יה וקרסו פשוט ניצל את העובדה הזו.

.

פורסם

כבר לפני שסיימתי לקרוא הבנתי שלא תקבל את הרכב במקום, ברגע שהזכרת את עניין המימון הייתה צריך לדעת שהדבר לוקח זמן, לא מקבלים מימון בין רגע וחבל על כל עוגמת הנפש שנגרמה לך, אבל זה הדבר הראשון שהייתה צריך לשאול.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...