Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - וולוו S60 T4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממה שאני שמעתי מחברים, ה S80 T6 למשל של תחילת שנות ה 2000 היו בעיתיות מאוד.

ואת זה שמעתי ממישהו שמעל 40 שנה מחליף רק וולוו בוולו.

נכון.

ה S80 החליפה את ה 940 שהתבססה על מיכללים שפותחו באמצע שנות ה 40' (!), היתה נטולת אלקטרוניקה ונהנתה מאיכות ייצור מצויינת.

כמוכנית, ה S80 היתה בליגה אחרת לגמרי, אך סבלה מאלטרוניקה בעייתית ואיכות גימור נמוכה בהרבה.

וזו גם הסיבה להדרדרות המכירות של וולוו בארץ; רוכשים רבים שניכוו מה S80 לא שבו עוד לקנות וולוו, וזה לא פשוט להחזיר אמון במכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב החליפו את התיבה הבעייתית?

החליפו את התיבה - הקודמת לא היתה בעייתית מעולם. היא הוחלפה כחלק מחיסול התלות של וולוו במכללים של פורד.

אה ועוד משהו , שכחת לציין לגבי המערכות הבטיחות שיש בה

זהו שבגירסה הבסיסית למעט מערכת ה-City Safety (בלימה אוטומטית מ-50 קמ"ש ומטה) אין מערכות בטיחות מעבר לסטנדרט המקובל. מערכות הבטיחות המתקדמות שמורות לרמות הגימור הגבוהות גם ב-T4 וגם ב-T5.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

^^^

בדיוק, הקדמת אותי.

לא ראיתי מקום לציין זאת במבחן מכיוון שזו מערכת שכבר לא נחשבת למשהו יוצא דופן.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קרמבו תודה על המבחן.

הs60 t5 מעניינת אותי לדוגמא באופן אישי מאוד כמחליפה לs60 הקודמת שלנו.

ההתרשמות של מנסיעת המבחן בs60 על שלל דגמיה היא שגרסת הקינקט היא דווקא זאת המציעה את החבילה השלמה מכולן ואילו גרסאת הR מעייפת ומוחצנת מדי.

האם ייתכן שהt4 מתומחרת גבוה במחירון ולמעשה הגיעה על מנת לנסות להיכנס לשוק הליסינג?

פורסם

אתר וולו מעודכן סוף-סוף ושם אפשר לראות שההבדל בין T4 ל T5 למעט מנוע-גיר הוא מושבי עור.

אם אכן זה נכון, אז ברור מה הגירסא העדיפה.

פורסם

חיישני חניה מקוריים משולבים במלטימדיה מורכבים בארץ עולים כ-4000 ש"ח, גנריים עולים כאלף ש"ח ולא כוללים מסך כלשהו (ציפצופים בלבד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הסיקור מגניב, תודה.

דבר אחד מפריע לי ברכב הזה, הוא פשוט זקן. זקן ברמה שגם אם אדם בן 60 ינהג אז הוא יתלונן שהרכב זקן מדי עבורו. זה רכב שאני מדמיין אותו נוסע נגד כיוון התנועה באיילון. לא יודע למה, אבל ככה זה מרגיש לי.

הנתונים דווקא נראים לא רע בכלל, וסה"כ סיקור ל-T4 זו אחלה פרסומת ל-T5.

נעלבתי באופן אישי [emoji6].

אני מאוד אוהב את העיצוב והיא ממש לא רכב לזקנים (גם אם היא לא המהנה ביותר בכביש המפותל). אתה מוזמן לסיבוב להסרת הסטיגמה ועד אז תגיד לי מה זקן ברכב שלי? aff9ee88cad6ca8cb8e86a51d31d6902.jpg

פורסם

אני נסעתי בשתיהן במסגרת העבודה שלי, אבל לא יכול להמליץ לך אובייקטיבית כי אני עובד ב״מאיר״.

לדעתי הסובייקטיבית, הוולוו יותר טובה מהפאסאט.

פורסם

תודה,

בהנחה שניתן לקבל הנחה על ה T4, היא מעניינת.

האם ההנחה נכונה? :-) (המחירון 193)

ולמה רק שנתיים אחריות? זה מאוד פוגע בתחושת הביטחון בנוגע לאמינות.

פורסם

אני דווקא חושב שה-t5 נותנת תמורה יותר טובה לכסף.

בעולם הרכב יש הנחות, אבל זה ממש לא נכון מה שהחברים כאן כתבו כאן וההנחה לרכב היא של כמה אלפי ש״ח (לא יודע את הסכום המדויק).

האחריות לשנתיים כי זה מה שהיצרן מעניק. אפשר לרכוש בתשלום אחריות לשנה נוספת.

פורסם

חודשיים אחרי ההגעה שלה - עכשיו ראיתי שמציעים את ה-T4 ב-24,000 שקלים הנחה דרך מסלול 0 קילומטר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...