Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר cyclon?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו הציע לי שמן מנוע של cyclon, הוא טוען שהיא חברת בת של קסטרול.. באינטרנט לא מצאתי שום קשר בין השניים - מישהו אולי מכיר את השמן הזה?

c7a3feed508a8dd8a6b494e3f5f7faba.jpg

פורסם

סגור תודה רבה, הבחור (שכן שלי) אמר שזו חברה בת שלא קסטרול בלה בלה בלה. יכול להיות בגלל זה המחיר היה כל כך נמוך (60 ש"ח). הבחור אמר שיביא לי קסטרול, לא משנה אבל, לא קניתי ממנו. :)

פורסם
מישהו הציע לי שמן מנוע של cyclon, הוא טוען שהיא חברת בת של קסטרול.. באינטרנט לא מצאתי שום קשר בין השניים - מישהו אולי מכיר את השמן הזה?

בירור קצר מעלה שהמוצר שהצגת עומד בתקנים באים:

API SL/CF,ACEA A3/B3/B4, DaimlerMB-Approval229.1 (SAE10W-40),meets VW501.01/505.00

נשמע מוצר רציני שאתה יכול להשתמש בו.

לאיזה רכב רצית אותו?

פורסם

השמן הזה נמצא בתחתית שרשרת המזון, לא הייתי ממלא ברכב שלי

פורסם

קניתי כמות יפה של קרטונים מהשמן הזה לשימוש תעשייתי(לא למנועים). המחיר המגוחך שלו רומז על כך, וגם התפקוד שלו בהשוואה לקודמו בתפקיד. במקרה שלי המחיר מצדיק את השימוש בו מכיוון שאינו גורם לבלאי, רק לצריכה מוגברת. לא הייתי ממלא אותו בתור שמן מנוע.

פורסם

פחות מ-30 ש"ח לגלון.

שימון/קירור להבי משאבות ואקום.

• תוכן חדש...