Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מתנגדי המועדון,

מה כואב לכם?

למה חובב רכב לא יכול להקים מועדון עבורו ועבור בעלי רכב כמוהו, לעשות טיולים ופיקניקים בשבתות או בשישי לשומרי שבת, וליהנות מהרכב עם ערך מוסף?

מי קובע את הסף שממנו מותר להקים מועדון?

יתרה מכך, למה אתם כחובבי רכב בעצמכם מנסים לדכא התארגנות שכזו? מה ההתנשאות הזו?

לא לכולם יש כסף לקנות או להחזיק אלפא או VW או סתם אימפרזה, ואם יש כסף לקנות לפעמים אין כסף לתחזוקה השוטפת הנדרשת, ולכן מבחירה הם החליטו על רכב "משעמם" או "בנאלי".

מותר לו לאהוב את הגטס שלו, בלי מרכאות ובלי להתנצל בפני אף אחד, ולרצות להיות בקשר עם בעלי גטס כמוהו.

שחררו. תרפו.

אותו הדבר לגבי אושריקו והקורולה שלו. זה מה שיש לו, זה מה שהוא אוהב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במסגרת הפעילות של מועדוני הרכב השונים

הקיימים ואלו שבשלבי הקמה ראשוניים,

ניתן יהיה להוסיף חינוך מוטורי בסיסי לנהגים

ובכך לשפר את תרבות הנהיגה הירודה בארצנו.

פורסם

השנקל שלי לנושא.

לאשתי הייתה 4 שנים גטס "ספורט" (עלק) 1.6 ברמת האבזור הגבוהה ביותר.

אמנם הרכב נסע ק"מ ממש מועט אבל, וזה אבל גדול...

מבחינת אבזור, לא נפל מרכבי 2016- כולל חלון בגג, ABS, חלונות חשמליים,כריות אוויר,ג'אנטים, איזופיקס וכדומה.

אפילו תא למשקפי שמש היה שם.

רק בקרת יציבות הייתה חסקה.

מבחינת כח, הוא קצת יותר חזר ממשפחתיות קונבנציונליות.

מבחינת צריכת דלק, ממוצע של 1-12 וזה עוד שרוב הנסיעות עירוניות קצרות עם רכב קר.

הפגין 100% אמינות לאורך כל התקופה, הבעיה היחידה שזכורה לי הייתה קודנית שהשתגעה עכב מצבר שהיה בשלבי גסיסה מתקדמים.

היא אהבה את הרכב יותר מכל רכב שנהגה עליו לפני, והיא נהגה המון על איביזה טורבו, STI, 206GTI וכדומה.

לקח 4 שנים עד שהחליפה את האוטו, וגם זה רק בגלל שלא הייתה לה ברירה עכב תפקיד בעבודה שדרש רכב ליסינג צמוד.

יוזמה מבורכת- ואל תתייחסו לכל המלעיזים (מי שישמע שאלפא 147 עם מנוע 1.6 יותר טובה או מרגשת...)

פורסם
אני לא מסכים איתך. תהיה בטוח שיש אנשים בעלי רכבים כמו גטס וכדו' שמבינים ואוהבים רכב יותר מלא מעט בעלי מרצדס. ההבדל ביניהם הוא לרוב בכיס. המועדון/קבוצה/מה שזה לא יהיה הוא לא רק להלל את המותג, אלא גם להעביר מידע לגבי תקלות, מציאת חלקי חילוף, לבצע מפגשים, תוספות לרכב ועוד. מצידי שלכל רכב יהיה מועדון. זה לא מיותר ובטח לא מזיק. להיפך, מי שמצטרף למועדון/קבוצה כלשהי מראה (לדעתי לפחות) על עניין מסוים ברכבים ולתחום המוטורי.

בדיוק, אני אוהב רכב אבל לא אקנה לעצמי רכב בכל הכסף שיש לי, מאחר וזהו רכוש שלא נתון רק בידי, ומחר אוכל לקבל בו מכה שבהחלט תבאס אותי.

מי שראה את הגטס שלי יודע שהיא די שמורה (וגריל יגיע במהלך השבוע :roll: )

בכל אופן, צחקתי מהאשכול הזה.

פורסם

היא אהבה את הרכב יותר מכל רכב שנהגה עליו לפני, והיא נהגה המון על איביזה טורבו, STI, 206GTI וכדומה.

יונדאי גטס יותר מהנה מ STI,עם מי התחתנת? :D

בהחלט יוזמה מבורכת,כשיש מועדון ומרכזים בו את כל הבעיות,התיקונים ומשתפים דברים זה תמיד טוב,בלי קשר לסוג הרכב,עם כל שנאתי לגטס

Miata ND2

פורסם
כשיש מועדון ומרכזים בו את כל הבעיות,התיקונים ומשתפים דברים זה תמיד טוב

נעילה מרכזית, מתלים זבל, תושבת מנוע מתפוררת, קרטר עם נזלת, וכמו בכל יונדאי - פלסטיק מתפורר.

• אחראי פורום
פורסם

יוזמה מבורכת- ואל תתייחסו לכל המלעיזים (מי שישמע שאלפא 147 עם מנוע 1.6 יותר טובה או מרגשת...)

סבבה שאתה מפרגן אבל אל תסיים עם שטות כדי לחזק. ונהגתי על גטס שנתיים.

לי אין בעיה עם מועדונים שונים, גם לרכבים סטנדרטיים.

אבל אני ממש אתפלא אם לדבר הזה תהיה המשכיות.

יותר קל לתחזק משהו עם מסורת. מסורת כלשהי, ספורט, עיצוב, שיפורים, קלאסיות.

יש המשכיות כשאנשים נאמנים למותג, קונים עוד במוו ועוד מיאטה.

לרוב בעל גטס (כדוגמא) יעבור למשהו אחר אם הוא חובב רכב, ברגע שידו תשיג יותר. הוא לא יעבור לעוד גטס או i20.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לעומת זאת I20 זה רכב שיונדאי כבר מראש הכינה לגרסה קצה לראלי WRC פה אפשר לראות מועדון רכב מתפתח.

אם נדמה לך שיש אפילו קשר קלוש בין ה-i20 שיונדאי מוכרת לך לבין גרסת ה-WRC, אתה חי בסרט בורקס. ה-i20 היא הגטס של עוד כמה שנים, זה הכל.

אלפא 147 1.6 יותר מרגשת (למעט הביצועים) מה-ר-ב-ה מאוד מכוניות. סורי, בחרת דוגמא מה זה גרועה..

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברור שעל מנת להביא i20 למצב של ראלי יעלה הון תעופות הכוונה הייתה שקו המחשבה של היצרן בתקופה של גטס היה לייצר מכונית אמינה לא מעבר לכך ועם סדרות i יונדאי החלה לשנות קו מחשבה.

פורסם
ברור שעל מנת להביא i20 למצב של ראלי יעלה הון תעופות הכוונה הייתה שקו המחשבה של היצרן בתקופה של גטס היה לייצר מכונית אמינה לא מעבר לכך ועם סדרות i יונדאי החלה לשנות קו מחשבה.

הרי ברור שהיונדאי תכננו את ה-I20 קודם כל סביב גרסת הראלי ורק אח"כ התאימו אותה לכביש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עם אתה אומר משהו בציניות תציין עם איזה אימוג'י אחרת לחלק מהאנשים קשה להבין.

אני סיימתי פה.

הלכתי לפתוח קבוצת וואטסאפ למכונת כביסת aeg שיש לי בבית, כבר שלוש רצופות בלי תקלות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הI20 WRC לא חולקת שום דבר עם הדגמים ביצור סדרתי, גם לא שלדה. חוץ מקצת עיצוב חיצוני אין שום דבר זהה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דור, עם כל הכבוד לפיאט 500 אין בה שום דבר מיוחד, כמו שתקים מועדון רק ל- 308 גם לה 1.2 טורבו.

(לצורך העניין אני לא מתנגד להקמת מועדונים לשני הרכבים)

היא הרבה יותר ייחודית מרכב ליסינג כמו גטס. גם מבחינת התנהגות היא הרבה יותר כיפית מגטס. (אפשר להגיד שאני משוחד, אבל הייתה לי גטס אז אני יודע בדיוק מה הרכב שווה)

איזו ייחודיות יש ליונדאי גטס?! רכב שנמכרו בארץ כ-50 אלף יחידות ממנו תוך 7 שנים. מאמין שהרוב הגדול עדיין נע על כבישי ישראל. הרכב הזה מסוגל לשרוד שואה גרעינית. פיאט 500 נמכרו בשנה שעברה עם מבצע בסביבות 1500-1700 מכוניות! (מכל הדגמים, כולל אבראת'ים, דגמי ספורט וכו'), הרכב נמכר בארץ החל מ2007, כך שלא נמכרו יותר מ13-14 אלף מכוניות וגם זה לדעתי לא. מאמין שעל כבישי ישראל לא נעות יותר מ10 אלף מכוניות כאלו.

חוץ מזה ל500 יש פוטנציאל ל"שיפורי מראה", ג'אנטים מוסיפים, צמיגים במידה גדולה יותר מוסיפים, חלונות שחורים מאחור אפילו. לא צריך להגיע לרמה של ניקלים בכל פינה או דמוי קסנון אבל יש מה לעשות. עובדה שכמעט כל מה שחיפשתי באיביי מצאתי לרכב. אפשר לעשות לזה מפגשים מעניינים בכבישים כיפיים, גם יהיו כל מיני תוספות מבחינת מראה וגם נהנה כי ההתנהגות נחמדה.

(אני רק נוטה להאמין שהמועדון הזה יכלול הרבה נשים עם פיאט 500 וריסים :shock: וכנראה שאני אהיה בין הגברים היחידים שם)

להקים מועדון ל308? לא נראה לי שיילך כי זה רכב משפחתי, חלק מהיחידות שלו גם הולכות לליסינג, לא רואה את זה קורה. כן רואה את זה קורה ברכבי שטח או ברכבי פנאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יונדאי גטס יותר מהנה מ STI,עם מי התחתנת? :D

בהחלט יוזמה מבורכת,כשיש מועדון ומרכזים בו את כל הבעיות,התיקונים ומשתפים דברים זה תמיד טוב,בלי קשר לסוג הרכב,עם כל שנאתי לגטס

עובדה, והיא מאוד אוהבת לנהוג.

גם שכל הרכבים מתחת לבית היא תמיד לקחה את המפתחות של הגטס.

אם נדמה לך שיש אפילו קשר קלוש בין ה-i20 שיונדאי מוכרת לך לבין גרסת ה-WRC, אתה חי בסרט בורקס. ה-i20 היא הגטס של עוד כמה שנים, זה הכל.

אלפא 147 1.6 יותר מרגשת (למעט הביצועים) מה-ר-ב-ה מאוד מכוניות. סורי, בחרת דוגמא מה זה גרועה..

רוני, הייתה לי 147 1.6 לתקופה קצרה, ועבדתי באלפא כמעט שנה- אוהב אלפא, ומקווה בקוצר רוח לג'וליה...

אבל 147 1.6 מרגשת רק כשהיא מתקלקלת ואתה מחכה לשמוע את עלות החלפים והתיקון.

פורסם

אהההההה, לא.

עובדה, והיא מאוד אוהבת לנהוג.

גם שכל הרכבים מתחת לבית היא תמיד לקחה את המפתחות של הגטס.

רוני, הייתה לי 147 1.6 לתקופה קצרה, ועבדתי באלפא כמעט שנה- אוהב אלפא, ומקווה בקוצר רוח לג'וליה...

אבל 147 1.6 מרגשת רק כשהיא מתקלקלת ואתה מחכה לשמוע את עלות החלפים והתיקון.

תסלח לי, אבל היא קצת טרללה אם ככה, וגם אתה קצת טרללה אם אתה לא מוצא שום ריגוש ב-147 (מעבר לקלקולים, שעם זה אני מסכים איתך לגמרי :-P )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...