Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חובה לקיים מועדון לכל מותג אפשרי ולחברים שאכן אוהבים את הרכב הישן שלהם או החדש .

למה אני אומר אומר את ?

זה יגדיל את כמות האנשים למודעות לטיפול הרכב וליחס בכבישים ויחס לרכושם של אחרים .

יותר אנשים יותר מועדונים = יותר מודעות לעולם הרכב ויחס לרכוש של האחר ,תחשבו על זה כמה יהיה כיף ללכת לקניון או כל מקום אחר ולדעת שאני חונה ליד חברי פורום / מועדון רכב וכך להיות רגוע יותר מפני נזקים כי גם חברי הפורום שומרים על רכבם פשוט וקל

חברים כל מי שאוהב את הרכב שלו לא להתבייש וכן לצרף אנשים בעלי אותה רכב גם אם זה פיאט אונו .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה תקלה מיוחדת יש ליונדאי גטס או טיוטה קורולה(חוץ הרכב של אושריקו) שמצריכה מועדון רכב?

אנחנו מדינה חופשית שיקימו מצידי מועדון רכב לדייהו רייסר.

אטם מכסה שסתומים, גומיות שסתומים, ומקימים מועדון רק בשביל לשתף תקלות?

מסכים עם הבחור מעלי.

רועי

פורסם

זה גם תקף לאקנסט.

אולי הגיוני מועדון רכב ליונדאי אבל לדגם ספציפי כמו גטס זה סתם overkill.

נכון יש מועדון רכב מאזדה אבל לא לנטיס ספציפית

פורסם

אני נוהג מדי פעם על יונדאי אקנסט להגיד שהרכב היצירה מטורית זה מוגזם,במדינה שבה אין ספורט מוטורי ואסור לשפר את הרכב במה בדיוק יעסוק מועדון גטס/אקסנט/קורולה/באלנו/אלמרה.

שיחה בין שבעלי רכב יונדאי גטס נשמעת ככה:

ב.רכב1:"נו איך הגטס שלך?

ב.רכב2:"מצויין פעם אחת בשנה במוסך לטיפול וזהו, חוץ מאטם מכסה שסתומים."

ב.רכב1:"צודק הם יצאו לא בסדר בנושא ציפית ליותר יונדאי.

תתנחם בעבודה שזה לא אלפא עם משלושים יקרים,כי פעם היה לי כזאת מכרתי אחרי שנה מסכן הבחור שקנה."

ב.רכב2:"צודק"

פורסם
אני לא יודע אם זה כדאי להגיד את זה או לא, אבל גם אני מעריץ , מעריץ של טויוטה קורולה.

למה? אמינה, ביצועים טובים , מוניטין של המון שנים.

אותו דבר כנראה יכולים להגיד על הגטס אנשים שאוהבים אותה.

יש למאזדה בארץ פורום\מועדון כבר שנים. מה שונה מאזדה 323\6\3 מאחרות בקטגורייה שאין להן פורום?

מה לעשות , כל אחד והשריטה שלו.

גבר שאוהב את הרכב שלו יאהב גם אם זה סוסיתא.8)

ברכותיי. אתה מעריץ טויוטה קורולה כמו שאני מעריץ את מכונת הכביסה שלי. גם היא אמינה, יש לה ביצועים טובים ומוניטין של המון שנים.

ואתה צודק, באמת כל אחד והשריטה שלו. צריך להיות בעל הפרעה מסוימת כדי להעריץ יונדאי גטס. דווקא לעניין של סוסיתא אני יכול להתחבר - מדובר ברכב נדיר, ישראלי, ייחודי.

אני לא מסכים איתך. תהיה בטוח שיש אנשים בעלי רכבים כמו גטס וכדו' שמבינים ואוהבים רכב יותר מלא מעט בעלי מרצדס.

תסביר לי בבקשה למה שמישהו שאוהב מכוניות יסע ביונדאי גטס? אני שואל ברצינות, אני לא מבין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ברכותיי. אתה מעריץ טויוטה קורולה כמו שאני מעריץ את מכונת הכביסה שלי. גם היא אמינה, יש לה ביצועים טובים ומוניטין של המון שנים.

.

צריך למצוא דרך להודיע לחברי פורום לא לכתוב דברים מצחיקים בזמן ששותים שתייה מול המחשב. גדול!

פורסם

ואתה צודק, באמת כל אחד והשריטה שלו. צריך להיות בעל הפרעה מסוימת כדי להעריץ יונדאי גטס. דווקא לעניין של סוסיתא אני יכול להתחבר - מדובר ברכב נדיר, ישראלי, ייחודי.

תסביר לי בבקשה למה שמישהו שאוהב מכוניות יסע ביונדאי גטס? אני שואל ברצינות, אני לא מבין.

עניין תקציבי בלבד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני נוהג מדי פעם על יונדאי אקנסט להגיד שהרכב היצירה מטורית זה מוגזם,במדינה שבה אין ספורט מוטורי ואסור לשפר את הרכב במה בדיוק יעסוק מועדון גטס/אקסנט/קורולה/באלנו/אלמרה.

שיחה בין שבעלי רכב יונדאי גטס נשמעת ככה:

ב.רכב1:"נו איך הגטס שלך?

ב.רכב2:"מצויין פעם אחת בשנה במוסך לטיפול וזהו, חוץ מאטם מכסה שסתומים."

ב.רכב1:"צודק הם יצאו לא בסדר בנושא ציפית ליותר יונדאי.

תתנחם בעבודה שזה לא אלפא עם משלושים יקרים,כי פעם היה לי כזאת מכרתי אחרי שנה מסכן הבחור שקנה."

ב.רכב2:"צודק"

לא, אבל אפשר לשתף איפה קונים את החלפים, איזה חלפים, איפה מטפלים, איך לטפל.

באיזשהו שלב זה ימאס אבל לפחות יהיה ניסיון למשהו, אבל בניסיון הזה לכמה שיותר אנשים תיהיה מודעות.

גם דרך מועדונים אנשים מכירים אחד את השני ,מתידדים זה לא רק כל הזמן דיבור על יונדאי. (לצורך העניין)

יוליאן, בתקציב של הגטס אפשר לקנות דברים הרבה יותר נורמאליים (לפחות לדעתי).

רועי

פורסם

למה אתם אנטי לכל דבר?

למה בחו"ל אין מועדון לדהייטסו שרייד? פורד פיאסטה? סוזוקי סוויפט טויוטה קורולה ?

זה בדיוק למה אין תרבות מוטורית בארץ,כי אתם אנטי לכל דבר!

זה חייב להיות רכב ספורט בשביל שיהיה לו מועדון? לא.

זה צריך להיות רכב נפוץ,עם שני רכבים אי אפשר לפתוח מועדון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עניין תקציבי בלבד.

חובב רכב שאין לו תקציב לא נוהג ביונדאי גטס אלא במכונית פחות משעממת. ואם הוא נוהג ביונדאי גטס, הוא בטח לא מדבר על זה עם אנשים אחרים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני דווקא חושב כמו חן שאם יהיו אחד או שניים משוגעים לדבר, הם יצליחו להקים מועדון שיהיו בו כמה עשרות חברים מתוך אלפי בעלי הגטס בארץ.

החברים לא חייבים להיות חובבי רכב באופן כללי - מספיק שהם אוהבים את הגטס שלהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למה אתם אנטי לכל דבר?

למה בחו"ל אין מועדון לדהייטסו שרייד? פורד פיאסטה? סוזוקי סוויפט טויוטה קורולה ?

זה בדיוק למה אין תרבות מוטורית בארץ,כי אתם אנטי לכל דבר!

זה חייב להיות רכב ספורט בשביל שיהיה לו מועדון? לא.

זה צריך להיות רכב נפוץ,עם שני רכבים אי אפשר לפתוח מועדון.

אני לא אנטי אבל זה לא איזה רכב ייחודי שלדעתי מצדיק מועדון. (ואני בעלים של גטס לשעבר)

זה סתם רכב משעמם שמביא מA לB. זה לא שאתה יכול לעשות איתו מועדון ויהיו טיולים או כל מיני דברים שיש במועדונים לרכבים מיוחדים.

זה לא מיני, זה לא אבראת', זה לא רכב ספורטיבי, זה לא 500, זה לא רכב ייחודי/מיוחד/לא נדוש/ספורטיבי!

ואני בספק אם יש מועדון דייהטסו שרייד בחו"ל. פיאסטה אני מאמין שיש משהו לגרסאות הספורט שלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אוהב מכוניות לא פחות מהרבה מאוד משתתפים בשרשור הזה, הייתה לי גטס במשך שנה וקצת

זה היה בתקופה קצת יותר לחוצה כלכלית בחיים ורציתי רכב (יחסית) חדש וזול שיביא אותי מנקודה A לנקודה B בלי שבין הנקודות אני אצטרך להגיע למוסך.

הגטס עשתה את זה על הצד הטוב ביותר, לא סתם ממליצים עליה בלי סוף בשרשורי ייעוץ של ₪20K ~

למי שלא יכול להרשות לעצמו יונדאי i20 Supreme יש גרסה קצת פחות פרווה 1.6 ידנית GLS, יש אפילו חבר פורום שהצליח להניח את ידו על כזאת :wink:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חובב רכב שאין לו תקציב לא נוהג ביונדאי גטס אלא במכונית פחות משעממת. ואם הוא נוהג ביונדאי גטס, הוא בטח לא מדבר על זה עם אנשים אחרים...

לא מסכים,איתך,אני אוהבים רכבים,אבל מעדיף לקנות רכבים עם אחזקה זולה ואמינות טובה על חשבון פחות FUN,מי שקונה גטס יכול להיות חובב רכב,אבל מעדיף או יותר נכון נאלץ מבחינה כלכלית לרכוש רכב אמין מאשר רכב מהנה אבל שיעלה לו בכיס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...