Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי גטס זה רכב מעבר שרוב המשתמשים שלו הם בעלי הכנסה ממוצעת ומטה(אנשים שאת הזמן שלהם יעדיפו להעביר בפעילות חשובה יותר מלתקן סוורילים)

יונדאי גטס זה רכב שמקבלים מהמוסך כרכב חלופי כשאלפא בתיקון.

לגטס יש גרסאות "חמות" כגון 1600 ידנית אבל פה נגמר היופי.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אושריקו, מה בדיוק אתה מנסה להראות בסרטון הזה? עוד ילד שלא מבין ועושה רייסים על מנוע קר בירידה?

הספידומטר כמובן לא מכשיר מכוייל למדידת מהירות, 100 זה בערך 95 אמיתיים והמתודולוגיה של המדידה לא נכונה (עושים את זה באותו קטע כביש, פעם אחת לצד אחד, פעם שניה לד השני וממוצע זה הזמן הנכון). 10 שניות זה ביצועים סבירים לרכב משפחתי/קטן שמראש לא נועד לביצועים. אבל זה לא ביצועים מעולים גם לפני 15 שנה כאשר הרכב היה חדש. אז ביצועים מעולים היו פחות מ8 שניות 0-100 והיום ביצועים מעולים זה פחות מ7 שניות ברכבים שהם גירסאות חמות/חזקות לרכבים הרגילים/עממיים וזה הסטנדרט לרכבי פרמיום.

אין לי ראש להגיב לך ולהתעצבן אבל כן הצלחת לעצבן אותי.

בוא נסכם את זה פה ורק אוכל לומר לך שיש הרבה רכבים חדשים שהקורולה עוקפת אותם.

גם הגטס, הגטס הידנית במיוחד ה1.6 אחלה רכב מבחינת כח.

וכן אני ילד בן 17 וחגגתי בדצמבר האחרון 23.

דיי עם הזלזול.

פורסם

אושריקו,

אני מבין שאתה אוהב את הרכב שלך וזה מעולה. אני לא מזלזל, אם תקרא שוב את מה שכתבתי, תראה שהכוונה הייתה למה שמוצג בסרטון, אי אפשר להתיחס ברצינות לצורה שהוא מדד את התאוצה ועוד הוא עשה זאת על מנוע קר. הסברתי גם למה הוא עשה את המדידה לא נכון.

ולגבי מדד לביצועים, בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה הקשר בין כמה רכב עושה ל-100 לבין הזכות להקים מועדון?

אושריקו, אתה מוזמן לפתוח מועדון רכבי EBAY בישראל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
10 שניות 0-100 זה ביצועים מעולים? במונחי היום זה לסמן את התאוצה בלוח שנה.

היופי הוא בעיני המתבונן.

אל תשכח סוזוקי באלנו

כבר יש, נקרא קהל יעד של ערוץ 9

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אין לי ראש להגיב לך ולהתעצבן אבל כן הצלחת לעצבן אותי.

בוא נסכם את זה פה ורק אוכל לומר לך שיש הרבה רכבים חדשים שהקורולה עוקפת אותם.

גם הגטס, הגטס הידנית במיוחד ה1.6 אחלה רכב מבחינת כח.

וכן אני ילד בן 17 וחגגתי בדצמבר האחרון 23.

דיי עם הזלזול.

אתה באמת רשמת שגטס זה אחלה רכב עם כוח, או שאני עדין עם בשפעה של הסחוג?

אני בעיקרון תומך במועדונים כאלו, אחלה של דבר להעברת מידע, מדריכים תיקונים וכו'.

רועי

פורסם

לדעתי כול הקטע של אין זכות קיום אלא אם אין לך רכב מעניין זה שטויות,האנשים זה מה שעושה מועדון טוב ולא משנה על מה הם נוהגים.

בהצלחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מה הבעיה אושריקו תקים מועדון לקורולות ישנות ותעשו מפגש קבוע בשכונת הרכבת בלוד.

מועדון רכב זה מפיאט בארבו ומעלה:lol:

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

אז לאלפה יש זכות קיום כי היא עדיין מסוגלת להפתיע עם תקלה שמעולם גוגל לא שמע עליה... או במילים של ג'רמי קלרקסון , יש 200K אלפות באנגליה , שלכל אחת יש תקלה אחרת...

זה לא מועדון מעריצים , אלא היכולת להחליף מידע בקלות עם אנשים עם אותם כלים...

שיהיה בהצלחה

פורסם
רעיון מוזר בעיני,

ואני אסביר מדוע,לפחות מראות עיני.

מדוע זכות הקיום של מועדון כמו מרצדס,אלפא,קורבט,פרארי ומועדוני אספנות שונים כן מצקידה כן קיומם ושל רכבים אחרים פחות?

מאחר וכל השמות שהזכרתי מקודם,הם מכוניות בעלות ערך מוסף ,אשר משקפות את אהבתו של הבעלים לעולם המוטורי,הרכבים הללו מעלות אמוצויות אצל כולנו,בין אם אנחנו חובבי רכב או לא.

להבדיל מרכבים עממים,אשר מיוצרים,ונרכשים משיקולים פרקטים ולא הרבה מעבר,ולכן אינן יכולים לייצר את עומק הרגישי שמרצדס פגודה או פרארי F12 יכולות להעביר.

עכשיו מה מטרת המעדונים הללו לרב? ,להלל את המותג,לשתף את האהבה,מידע ולהכיר אנשים טובים בדרך. אומנם אפשר גם להכיר אחלה אנשים במועדון יונדאי ולשתף מידע טכני,אבל סליחה עם כל הכבוד אבל אני לא חושב שיש אנשים עם אהבה תשוקתית ליונדאי גטס שלהם. למה? כי זה בסך הכל רכב שאמור להוביל אותך בנוחות ובטחה מA-B.

לכן לדעתי אין למותג \דגם הזה זכות קיום למועדון.

אני לא מסכים איתך. תהיה בטוח שיש אנשים בעלי רכבים כמו גטס וכדו' שמבינים ואוהבים רכב יותר מלא מעט בעלי מרצדס. ההבדל ביניהם הוא לרוב בכיס. המועדון/קבוצה/מה שזה לא יהיה הוא לא רק להלל את המותג, אלא גם להעביר מידע לגבי תקלות, מציאת חלקי חילוף, לבצע מפגשים, תוספות לרכב ועוד. מצידי שלכל רכב יהיה מועדון. זה לא מיותר ובטח לא מזיק. להיפך, מי שמצטרף למועדון/קבוצה כלשהי מראה (לדעתי לפחות) על עניין מסוים ברכבים ולתחום המוטורי.

פורסם

איזה תקלה מיוחדת יש ליונדאי גטס או טיוטה קורולה(חוץ הרכב של אושריקו) שמצריכה מועדון רכב?

אנחנו מדינה חופשית שיקימו מצידי מועדון רכב לדייהו רייסר.

• תוכן חדש...