Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתנגד למועדון כזה, שיהיה בכיף ובהצלחה א-ב-ל:

1. קהל היעד ברובו הם אנשים שמחפשים רכב כמה שיותר זול וכמה שיותר חדש עם מינימום התעסקות, רובם הגדול לא מחפשים לעשות טיולים ביום שבת או להיפגש כמה חברה להחליף פילטר שמן.

2. כל שיפור קוסמטי, אבל כל שיפור! יכניס את הרכב לקטגוריית ערסמוביל/ טייפ ערס ויהיה על הרדאר המשטרתי.

3. כפי שצויין, לרכב אין שום מורשת ואין שום המשכיות. לפחות לקורולה יש דורות, אפשר להתייעץ על איך להוציא מהחברה ממיר קטליטי בחינם, או להיפגש בשישי אחה"צ גם עם הקולגות מאלביט , גם עם השכן בן 70 שלך מקומה 5, וגם עם הבן של החברים שהדביק עליה את כל ניקל אפשרי שהוא מצא באליאקספרס.

בהצלחה לכולם

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

2. כל שיפור קוסמטי, אבל כל שיפור! יכניס את הרכב לקטגוריית ערסמוביל/ טייפ ערס ויהיה על הרדאר המשטרתי.

המשפט הזה מסכם בצורה מעולה את תרבות הרכב בארץ. כל מי שמעיז לצאת טיפה מהמסגרת הוא ערס עבריין.

אוי ואבוי לאן היינו מגיעים עם צרות האופקים האופקים הזאת בתחומים אחרים.

אני האדם האחרון שיש לו מילה טובה לומר על גטס, שלדעתי זה רכב מסריח ומשעמם. אבל אם זה מה שיש ואוהבים אותו, אפשר להפוך אותו למשהו מיוחד וכיפי.

DSC_1065.jpg

IMG_1607.jpg

31102510223_original.jpg

ab7c4cu-960.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ההבדל הוא שבארצות אחרות ניתן לשפר מכאנית וכל מיני דברים ולא קוסמטיקה רק כמו כל "הערסים" וכו'. מן הסתם שבארץ אתה תמצא ברוב המקרים לא יותר מגטס מושחרת עם חלונות כהים ולדים.

כמובן שחבל, כן ? אבל זה החוקים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ג'אנטים יפים וליפ-ספויילר מאיביי זה לא שיפורים מכאניים. אין שום קשר לחוקים בארץ. צריך לחשוב טיפה מעבר ל42 לדים :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מקווה שהמועדון הזה יקום ואז תהיה יריבות סטייל כנופיות עם מועדון i20 ידנית ברמת גימור סופרים

:roflmao::roflmao::roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני בעד לפתוח מועדונים למה שעושה את זה לאנשים.

אלו שיש להם זכות קיום ישרדו.

אלו שלא, לא.

וזה מזכיר לי שאין מועדון לקליאו.

יש לצרפתיות בכלליות (מועדון PSI) אבל לקליאו אין.

אולי יהיה מישהו שירצה להרים את הכפפה?

אולי המנהלים של הפורום יכולים לייצר תתי-פורום שעוסקים ברכבים ספציפיים?

בלי ציניות, זה יכול להיות מעולה.

פורסם

לא יודע מה המצב של PSI כיום אבל בתור אחד ממקימיו וזה שאחראי גם לשמו (לטוב ולרע) הוא היה מיועד מלכתחילה להיות בדיוק מה שהשם מרמז:

Peugeot-Citroen Sport Israel.

לא שזה עצר אותי מלהשאר במועדון (אז) כשמכרתי את הסקסו וקניתי קליאו ספורט... :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בכל מקרה לסיכום - ליונדאי גטס אין ערך מוסף ייחודי שסביבו אפשר לפתוח מועדון. לא ביצועים, לא עיצוב, לא שיפורים ובטח שלא בטיחות ( אין ABS בהרבה מהדגמים שנמכרו ).

אם כבר, נסה לפתוח מועדון יונדאי, שם אולי כן יהיה אפשר ליצור מסה מסויימת של אנשים עם רכבים מעניינים, והגטס יחנו ביניהם...

פורסם
ההבדל הוא שבארצות אחרות ניתן לשפר מכאנית וכל מיני דברים ולא קוסמטיקה רק כמו כל "הערסים" וכו'.

גם בארץ עושים זאת (למרות החוקים), עם רכבי טורבו זה אפילו יחסית לא יקר (עד גבול מסויים) קשה מאוד לגילוי כאשר מדובר בתוכנה בלבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יונדאי גטס זה רכב שמיועד למי שרוצה רק לנסוע. ורוצה לדעת כמה שפחות על מכניקה ועל הרכב.

קבוצת טיולים לא חייבת להיות קשורה לדגם מסויים.

• תוכן חדש...