Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יונדאי גטס זה רכב שמיועד למי שרוצה רק לנסוע. ורוצה לדעת כמה שפחות על מכניקה ועל הרכב.

קבוצת טיולים לא חייבת להיות קשורה לדגם מסויים.

חחחחח אתה מדבק מלא שטויות בן אדם

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יונדאי גטס זה רכב שמיועד למי שרוצה רק לנסוע. ורוצה לדעת כמה שפחות על מכניקה ועל הרכב.

קבוצת טיולים לא חייבת להיות קשורה לדגם מסויים.

הכללה גרועה לגמרי,

גטס קונים מכמה סיבות עיקריות , הראשית היא עלות תחזוקה נמוכה מאוד תחת שימוש בחלקים מקוריים (אם אתה מבצע תחזוקה עם חליפים - המחירים ממש ברמת זנות) , עלות הרכב זולה , עושה את העבודה שלו , ואמין מאוד.

שאני קניתי את הגטס , זו היתה בחירה מסיבה מאוד פשוטה, לאחר עבר עם 2 איטלקיות וצרפתיה אחת שעשו לי מרור וטרור מבחינה כלכלית בשל תחזוקתם, חיפשתי רכב מכני נטו , כמו של פעם , היות שקיבלתי וטו מהאישה לא לקנות רכב שנת 80 (חלום חיי) קניתי רכב פשוט עם מודל חדש יותר, מכניקה נטו , בלי אלקטרוניקה בלי כאבי ראש.

להגיד שאני רוצה לדעת כמה שפחות על מכניקה ? ממש לא. דווקא הנסיון שלי עם הקודמות לה , למדתי טו מאצ על המכניקה ולא בדרך נעימה.

גם שהיתה בחירה , בינה לבית פג'ו 206 יד ראשונה , והיה צריך למכור רכב אחד , מכרנו את ה206 ונשארתי עם הGETZ, שאני נוסע לאנשהו, אני צריך לרכב לסמוך עליו שיעבוד ולא ייתקע.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)
הכללה גרועה לגמרי,

גטס קונים מכמה סיבות עיקריות , הראשית היא עלות תחזוקה נמוכה מאוד תחת שימוש בחלקים מקוריים (אם אתה מבצע תחזוקה עם חליפים - המחירים ממש ברמת זנות) , עלות הרכב זולה , עושה את העבודה שלו , ואמין מאוד.

שאני קניתי את הגטס , זו היתה בחירה מסיבה מאוד פשוטה, לאחר עבר עם 2 איטלקיות וצרפתיה אחת שעשו לי מרור וטרור מבחינה כלכלית בשל תחזוקתם, חיפשתי רכב מכני נטו , כמו של פעם , היות שקיבלתי וטו מהאישה לא לקנות רכב שנת 80 (חלום חיי) קניתי רכב פשוט עם מודל חדש יותר, מכניקה נטו , בלי אלקטרוניקה בלי כאבי ראש.

להגיד שאני רוצה לדעת כמה שפחות על מכניקה ? ממש לא. דווקא הנסיון שלי עם הקודמות לה , למדתי טו מאצ על המכניקה ולא בדרך נעימה.

גם שהיתה בחירה , בינה לבית פג'ו 206 יד ראשונה , והיה צריך למכור רכב אחד , מכרנו את ה206 ונשארתי עם הGETZ, שאני נוסע לאנשהו, אני צריך לרכב לסמוך עליו שיעבוד ולא ייתקע.

מכניקה נטו? איך בדיוק הגטס היא מכניקה נטו? אין שם מחשב? הזרקת דלק אלקטרונית? חיישנים? כרית אוויר?

גם ברכבים משנות ה90 היה מחשב אז בטח שיש בגטס.

רצית פשוט רכב שלא מתקלקל.

לגבי נושא השרשור. הייתה לי במשך שלוש שנים סקסו 1.4 ידנית ורגילה. הייתי פשוט מאוהב ברכב הזה לא משנה כמה צרות הוא עשה לי, ואם מישהו היה אומר לי שהוא פותח מועדון לא הייתי צוחק אלה הייתי מצטרף.

מה שכן לסקסו יש איזשהו קסם ואפשר להצביע על איכויות מסויימות, אצל הגטס חוץ מלהתפאר שלא ביקרתי במוסך מהטיפול האחרון אי אפשר להצביע על כלום, גם תצרוכת הדלק היא זוועה במונחים של הקטגוריה. זה למה קשה לי לחשוב על מועדון לרכב עם קסם אישי של נעל בית(לא קיפי, לקיפי יש קסם).

אולי יש אנשים שמוצאים קסם בגטס...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש את אותו ה"קסם" בגטס כמו שיש בקורולה של אושריקו נניח, רכב פשוט שמניע כל בוקר, ולהרבה מאוד אנשים זה מספיק.

יש מי שרוצה רכב דינאמי, יש כאלה שרוצים חזק, יש רוצים שטח ויש שרוצים רכב שאפשר לסמוך עליו שפשוט יעבוד בבוקר ובערב בלי בלבולי מוח מיותרים. זה הגטס. סה טו.

ואם יש מספיק אנשים שהקסם הזה קוסם להם - למה שלא יקימו מועדון בעצם? למי זה מפריע?

שישבו על כוס קפה מצידי וידברו על כמה שהרכבים של השכנים מתפגרים בזמן שהגטס שלהם עובד כמו חמור, גם זה נושא לשיחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז החלטנו להפגש היום חברי הקבוצה, והגענו חמישה ובת זוג.

שמעו, מרגיש מיוחד לנסוע בשיירה, יש לנו המון על מה לדבר וכיף חבל על הזמן.

עשינו על האש והעברנו את היום בהיכרות אישית אחד עם השני, היה מעולה.

הרכבים שהגיעו היו:

גטס 3 דלתות GLS דור ראשון

גטס GLI דור שני

גטס GLF דור שני

ועוד 2 גטס GLF דור ראשון

בקרוב אצרף סרטון בו רואים את כל הרכבים (מלבד שלי, המצלם)

אשתף בתמונות בנתיים

נ.ב. אף אחד מאיתנו לא עונה על הסטריאוטיפים שיש על גטס, כל אחד שונה ומגוון :)

m.jpg

m2.jpg

m3.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

יפה מאוד,ככה מתחילים.

מי זה ההרקולס מימין?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יפה מאוד,ככה מתחילים.

מי זה ההרקולס מימין?

כנראה אני, עם החום.

מצרף 2 תמונות שצילמתי מהסרטון

אין תיעוד כל כך בשיירה לגטס היפה של עומרי (הכסופה עם הצבע בפנס האיתות), מלבד התמונה שהצלחתי לעקוץ, משום שהוא נסע מאחוריי.

gets.jpg

gets2.jpg

getz3.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הכבוד.

תשקיעו ברכבים שיהיו מיוחדים משאר הגטסים ברחוב ושיראו שאתם מועדון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...