Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי פנס אחורי לרנו קליאו (נסדק בתאונה בארץ).

קניתי בEBAY

היום קיבלתי טלפון מחברה פרטית שאינני זוכר את שמה.

הנציג אמר כי היא מטפלת באישורים מול משרד התחבורה וגובה על כך כסף.

מה הסיפור?

האם אני חייב להשתמש בשירותיה?

האם אני יכול לקבל אישור משרד התחבורה לבד?

במידה ואני מתעלם - המשלוח פשוט מעוכב במכס?

תודה רבה.

פורסם

1. אין חובה להשתמש בשירותי החברה.

2. לפי הנחיות משרד התחבורה, אין צורך לקבל אישור לצורך יבוא אישי של פנס אחורי במידה ויש סימוני תקינה מוטבעים על גבי הפנס- כך שאין צורך בשירותי החברה .

http://bit.ly/1RuaBLd (ראה עמוד 6)

תפנה לחברת השילוח/ מי שמטפל בשחרור מרשות המיסים, ו"תזכיר" להם כי זהו פריט שנמצא ברשימת שחרור מהיר.

פורסם

אכן יש קשר, במידה והינך גר במרכז ובחרת במשלוח רגיל ולא אקספרס, החבילה תגיע לסניף הראשי שנמצא בת"א, זהו הסניף היחיד אליו מגיע מפקח ממשרד התחבורה על מנת לבדוק את כל החבילות המכילות חלקי חילוף ומשחרר אותן במידה והן נמצאות תחת קטגורית שחרור מהיר.

אחרת, תאלץ להוציא אישור משרד התחבורה בכל מקרה מכיוון שהמפקח לא מגיע לסניפים אחרים ולא ניתן לקבל היתר שחרור מהיר דרכו.

• תוכן חדש...