Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק משיפור חווית שימוש בית הורי (היה שרשור על מדיח לא מזמן)

המליצו לי על כיריים אינדוקציה, אין לי שמץ מה זה וקראתי קצת ברשת, שזה מחמם מהר כמו גז, לא מתחמם באופן פיזי, וצורך מעט מאוד חשמל.

למשל זה:

http://digitalelectric.konimbo.co.il/items/374012

כרגע יש לנו גז, בחודשים האחרונים אמא שלי מתלוננת שהבישול לוקח לה הרבה יותר זמן מאשר לקח פעם, משמע הגז קצת שונה כנראה.

יש לנו בלוני גז קטנים, כל החלפה של בלון עולה 160 שקל וכל בלון מספיק לחודשיים-שלוש, תלוי כמה אמא בישלה.

השאלה כמה יהיה יעיל יותר השימוש בכיריים מהסוג הזה? אשמח לכל מידע, תודה =]

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הרבה יותר יעיל מגז.

אינדוקציה ידועה ביעילות שלה, אבל זה לא קסם, כיריים אינדוקציה (תלוי במספר האלמנטים) צורכים לא מעט חשמל.

כמו כן אתה צריך כלי בישול מברזל, איך אתה יודע אם מה שיש לך מתאים?, קח מגנט, אם המגנט נמשך לכלי, הוא מתאים.

פורסם

לפני שנתיים וחצי נאלצנו להחליף כיריים מגז לחשמל (סיפור ארוך, נזק למערכת הגז בעת שיפוץ דירה).

נרכשו כיריים השראתיות מתוצרת Sauter, ואשתי מרוצה מאד.

מבחינת הבישול - מהיר ויעיל מאד.

מבחינת ניקוי - משטח זכוכית חלק וקל לניקוי. צריך לשים לב שלחצני המגע רגשים ללחות, כך שלעתים הכיריים ננעלים בעת הניקוי וצריך לשחרר את הנעילה. לא מהוה בעיה, אבל מצריך מודעות.

החסרונות:

1. מחייב נקודת חשמל תלת פאזית.

2. מחייב רכישת סט סירים חדש - אלא אם, במקרה, יש לכם סירים מתאימים במאגר. הסירים ניתנים לזיהוי על ידי ה"נקודות" על הבסיס וסמל הסליל. בכל רכישה של כלי בישול חדש יש לודא כי מתאים לאינדוקציה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

משמע כל כלי בישול שלא מתמגנט - לא יתחמם לי?

sperial - אתה יכול להעריך לי כמות חשמל חודשית לבישול על הדבר הזה?

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

הבדיקה פשוטה: ממלאים את הכלי בקצת מים, מניחים על הכיריים ומפעילים אותם. אם הכלי לא מתאים יש חיווי בלוח הבקרה וה"להבה" מפסיקה לפעול.

ברכישת כלים חדשים חפש על האריזה את סמל הסליל והכיתוב "מתאים לאינדוקציה".

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

ואינדוקציה לא חייבת נקודה תלת פאזית, רק הללו עם יותר מ-2 אלמנטים בדר"כ.

ומה הטעם בכיריים שאינך יכול לנצל באופן מלא?

איך אני יכול באופן גס לחשב את תצרוכת החשמל החודשית בשימוש בכיריים האלו?

נגיד ממוצע ביום 2 שעות בישול ובכל זמן נתון 2 פלטות פועלות.

קשה מאד, כיון שהפעולה אינה רציפה ואני גם לא בטוח שיהיה לך מידע לגבי ההספק המכסימלי של כל פלטה. בכל זאת, מבחינה אנרגטית, מדובר במכשיר יעיל מאד שכן כל האנרגיה שהוא צורך עוברת לסיר, ורק מיעוטה מתפזר (מהסיר לסביבה), בניגוד לכיריים של גז או חשמליים אחרים שמחממים את הסביבה באופן ישיר.

מכל מקום - אני עברתי מדירה עם דוד חשמל אבל כיריים גז ומזגן מיני מרכזי לדירה גדולה בהרבה, עם דוד שמש אבל כיריים אידנוקטיביים ומזגנים נפרדים, כאשר הילדים אוהבים להפעיל את המזגנים בחדרים שלהם. בקו התחתון חשבון החשמל הצטמצם (אפילו בחורף, כאשר הדוד מחומם בחשמל שעות רבות), ונחסך ממני חשבון הגז.

פורסם

מתאים לרווק, אולי לזוג צעיר. לא למשפחה.

פורסם

יש לי אינדוקציה כבר 5 שנים, אין תלונות מיוחדות פרט לחיפושים אחרי סירים מתאימים.

מה שכן, מרתיח סיר ענק מלא במים תוך דקות אחדות, הרבה יותר מהר מגז או חשמל רגיל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אנו מאד מרוצים, מהיר יותר מגז, בטוח יותר מגז, נקי יותר מגז (במקום פרוייקט ניקוי, מעבירים סמרטוט ב-15 שניות).

הגז מחמם את הרשת עליה יושב הסיר ובעיקר את האוויר מסביב. האינדוקציה מחממת רק את הסיר ושום דבר אחר.

נדמה לי שגז יקר יותר מחשמל.

החיסרון: אי אפשר לשרוף חצילים..... את זה אנו עושים בגריל גז שבמרפסת..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...