Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי פעם אחרונה החליפו אותם ?

תבדוק לפני. עצה חמה שלי מניסיון זה לא יגמר בטוב: אל תמשיך סתאם בסאגאת ההחלפות הבלתי נגמרות במיוחד ברכב שלך שמלכתחילה קונים בשביל לא להתעסק.

אם יש צורך אז תחליף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

סתם שאלתי כי היום בדקתי שמן ונשפך לי שמן מנוע עליה בטעות ועל הדרך הסתכלתי עליה וראיתי את הסיבים הקטנים האלו וגם זה נראה יבש ומתחתי אותה מיליון פעם בעבר והרצועה היא קוריאנית כזאת שעשתה הרבה ק"מ אז רציתי להיות בטוח שכן זו החלפה קלילה ומהירה למי שיש ידיים.

במקום ללכת למוסך ולשרוף יום עבודה , עדיף לחפור לכם :).

לא ידעתי שצריך להסתכל גם על הצד הפנימי. נראה איך אצלם את זה בהמשך.

פורסם

שתי הרצועות יוצרו לפני 3.5 שנים (רשום עליהן תאריך ייצור) אבל כנראה הורכבו לא מזמן ולא עברו הרבה.

ברצועה שעבדה הרבה, הדפסה תהיה דהויה עד מחוקה לגמרי. פה רואים את ההדפסה יפה מאוד.

כל רצועה כזאת אמורה לשקוע מעט כשאתה לוחץ עליה במרכז הענף הארוך ביותר. מידת השקיעה המותרת והוראות מתיחה מופיעות בספרות יצרן.

פורסם

האמת שהן עברו בערך 30 ומשהו אלף ק"מ ובערך 3 שנים.

כנראה שהן עדיין במצב סביר , אבל נאלצתי למתוח אותן בעבר לא מעט פעם (הן הוחלפו עם הטיימינג לפני כמה שנים ) והן שורקות בגשם אבל אם הן לא יבשות כמו שאתם אומרים אז אוותר. רק אבדוק מתיחה.

פורסם

בדרך כלל לא אמורים למתוח את הרצועות האלו בין ההחלפות.

לא מבין מדוע היית צריך למתוח אותן, ועד מספר פעמים. זה לא דבר תקין.

רצועה מתוחה יותר מידי מתבלה מהר וגם שוחקת את המייסבים של כל המכלולים שהיא מניעה.

יכול להיות שמתחת יותר מיד, שחרר את המתיחה ומתח לפי הוראות היצרן.

פורסם
בדרך כלל לא אמורים למתוח את הרצועות האלו בין ההחלפות.

לא מבין מדוע היית צריך למתוח אותן, ועד מספר פעמים. זה לא דבר תקין.

רצועה מתוחה יותר מידי מתבלה מהר וגם שוחקת את המייסבים של כל המכלולים שהיא מניעה.

יכול להיות שמתחת יותר מיד, שחרר את המתיחה ומתח לפי הוראות היצרן.

קודם כל זה לא תקלה ברכב. הרצועות האלו די חדישות וכנראה גם המותחנים שלהם למרות שאני לא זוכר.

בכל מקרה, מתחו לי אותה כי הרצועות הפילו לחץ וגרמו לקושי בסיבוב הגה(זה הנושא גם שממנו נפתח השרשור על הכנופייה).

ולפעמים בחורף היו שריקות ממנה משהו שמעצבן ופה ושם יש ממנה שריקות.

אני חושב שהרצועות לא ברמה גבוהה אבל הן לא סיניות. בגלל זה רציתי לשאול פה מה המצב שלהן אם שווה להחליף.

דניאל , האמת שלא נשפך הרבה שמן מנוע, פשוט כשבדקתי שמן אני עם המזל שלי קיבלתי משב רוח והשמן שעל המדיד עף בדיוק על הרצועה. נשבע שאני צוחק מעצמי כבר. ניקיתי עם מגבון בכל מקרה ועל הדרך אמרתי נפתח שרשור שתגידו לי איך היא נראית לדעתכם.

פורסם
אם שמן מנוע הגיע לרצועות אני מציע לך להחליף אותם ולא משנה איך הם נראות.

אם זה טיפטף רק על החלק החיצוני למה זאת אמורה להיות בעיה?

כמו שרשמו, תצלם את החלק הפנימי של הרצועה

פורסם

אז החלק החיצוני של הרצועה זה רק ליופי לדעתך?

השמן תוקף את הגומי של הרצועה ולכן מומלץ להחליף כל רצועה שבאה במגע עם שמן או נוזל קירור לצורך העניין.

איך נראית הרצועה מבפנים או בחוץ, בכלל לא משנה כעת.

פורסם

תודה. מחר בלי נדר אעלה כאן תמונה בתקווה שאוכל לצלם כמו שצריך. אשמח שתגיבו בהמשך.

דניאל, בכל מקרה זה היה כמה טיפות שעשו קצת כתם, אבל כן ניקיתי.

אני מודע לכך שגומי רגיש מאוד לשמן, השאלה האם הטיפות האלו מצריכות החלפה? אני לא מדבר על יובש או משהו.

פורסם

נדמה לי שהפעם אני בדעה הזו. יותר מדי מתיחות שעברתי איתה , כבר מדליק מנורה אדומה.

דרך אגב , איך אני יכול לדעת מה המידות שלה חוץ מללכת למוסך מורשה של טויוטה ולבכות על הנזק הכספי מרצועה מקורית?

יש טעם למקורי דניאל ? כמובן שאני לא מתכוון לשים שום חלק סיני , חשבתי משהו כמו באנדו או GATES וכל אלה.

בכל מקרה, אעלה לכם תמונה מחר.

• תוכן חדש...