Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

לפני כמה זמן, נשרף לי פיוז ברכב, לא בקופסת פיוזים הפנימית אלא בקופסא שמתחת למכסה מנוע.

הפיוז אחראי על אספקת חשמל לפנסים הקדמיים, האחוריים ועל אורות הלוח מחוונים...בקיצור כל מה שנדלק שמסובבים את הצ'ופצ'יק ליד ההגה..

פעם קודמת היה יום שישי, הלכתי ביום שבת לאיזה חשמלאי שפתוח בשבת, הוא אמר שזה מסובך לשאני יבוא אליו באמצע השבוע, שיש לי איפהשהו קצר והוא צריך לחפש אותו..

בקיצור, ביום ראשון כבר הלכתי למוסך שלי, שם החשמלאי החליף פיוז כאילו כלום...אמרתי אולי אני דפוק ואני לא יודע לחליף פיוז? לא משנה, העיקר עובד..

היום אני נוסע, פתאום נכבים לי כל האורות באוטו, עוצר בצד, פותח מכסה מנוע, פותח קופסת פיוזים, והופה! אותו פיוז שרוף..מכניס אחד אחר שהיה לי במקום, והופה! גם הוא נשרף..בקיצור היה לי רק אחד..

השאלה שלי היא איפה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם?

רצוי לציין שבדיוק התחיל לרדת גשם, אבל לא מכמסתי לשום שלולית עמוקה או משהו, סתם טיפטף..

אשמח לקבל עזרה.

תודה מראש,

אלון.

פורסם

ברור שיש לך קצר שלפעמים חולף ונעלם ולכן נשרף לך הנתיך. (ימח שמו תמיד נשרף בשבת).

כאשר הקצר קבוע וקיים אז יותר קל לאתרו.

גש שוב לחשמלאי הפתוח בשבת (נדמה לי שאני הפניתיך אליו) ואלי הפעם הוא יאתר מהר הקצר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מה דעתך לבדוק את הצופציק של האורות אולי הוא מקצר או שיש לך קצר באחד

מהפנסים לפעמים חוט נמס בפנס ראשי קידמי יכול לשגע פילים

פורסם
ברור שיש לך קצר שלפעמים חולף ונעלם ולכן נשרף לך הנתיך. (ימח שמו תמיד נשרף בשבת).

כאשר הקצר קבוע וקיים אז יותר קל לאתרו.

גש שוב לחשמלאי הפתוח בשבת (נדמה לי שאני הפניתיך אליו) ואלי הפעם הוא יאתר מהר הקצר.

בברכה - רפי לין :-)

אכן לנתיך הספציפי יש בעיות מצפון אז הוא שומר שבת כנראה,

בכל מקרה אני יקפוץ מחר למוסך שהפניתי אותי לפני 3 שבועות שיבדוק מה הבעיה

שי, בקשר למה שכתבת, פעם קודמת שהוא נשרף לי, בדקתי טוב טוב את החוטים בפנסים הראשיים ואת הגומיה של הפנס ושניהם היו תקינים...אני יבדוק שוב מחר

תודה חבר'ה,

אלון

• תוכן חדש...