Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נכון, יש כאן שרשור שלם של מקרים של "דביליים" אבל מה שקרה לי היום על כביש 531 מכוון הוד השרון אל עבר ראש העין היה מסוג הדברים שקשה להאמין כי הם מתרחשים במציאות, לרגע חשבתי שאני חי בסרט.

כביש 531 הינו כביש מהיר שמחבר ועוקף בעצם את כביש 5 ומחבר בין ראש העין, כפר סבא והוד השרון - בנסיעה חזרה הביתה ביום שישי תאריך 5 לפברואר 2016 בערך באזור השעה 11:50 להערכתי (השעון במצלמה לצערי לא מכוון, התאריך כן) על מהירות 100 קמ"ש עם בקרת שיוט מופעלת - הדבר הבא מתרחש לנגד עיניי:

הבן אדם, במאזדה דמיו ירוקה חאקי למיטב זכרוני - משולי הכביש בצד ימין, במצב של עצירה מוחלטת - פשוט עושה סיבוב פרסה, בכביש חד-סיטרי! לתוך מכוניות נוסעות!!!

לאחר מכן הוא ממשיך לנסוע נגד התנועה וכל הכביש מאחורי נעצר בהלם מוחלט.

הרכב שעקף אותי שניה לפני כן כמעט ונגרר לתוך תאונה קטלנית והבן אדם במאזדה דמיו פשוט המשיך לנסוע לו על שול שמאל - נגד כוון התנועה, באמצע היום, על כביש 531.

לא יודע אם הוא היה שיכור או מסומם, הוא לא היה נראה לי ככה - פשוט בן אדם מבולבל שלא צריך להיות על הכביש.

בכל מקרה הבעיה היא שהוידאו צולם כאשר אני על מאה קמ"ש ולכן בקושי ניתן בכלל להבחין בלוחית הרישוי שלו ואני בספק אם ניתן יהיה לחלץ מקטע הוידאו הזה (שומר גם את המקור) את מספר לוחית הרישוי, אמנם הקטע צולם במצלמת HD ומשום מה המיקרופון היה במיוט (וגם אם לא היה כל מה שהייתם שומעים זה מוזיקה ואז בלימת חירום ואותי שופך לקסיקון של קללות).

השאלה היא - הם לדעתכם יש מצלמות על כביש 531 שיכולות לעלות על זהותו של האידיוט?

האם יש טעם למסור את הסרטון הזה למשטרת התנועה?

תודה רבה,

אדי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו. פשוט לא להאמין.

הייתי מנסה לפרסם את הסרטון בדף הפייסבוק של המשטרה, בתקווה שלא ישארו אדישים לדבר כזה.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

כמו שייעצו, שים על הוול של משטרת ישראל, זה תיעוד נדיר שלא ישארו אליו אדישים.

היה לך (ולו) מזל כמו של ההוא שזכה בלוטו בארה"ב :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמה מזל, אסון היה יכול להיגרם.

תפרסם בדף של משטרת ישראל ואולי ימצאו אותו.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

תודה חברים, ישבה לידו אישה מבוגרת שכנראה היתה באותו המצב, שניהם נראו אדישים למתרחש.

אטפל בזה בקרוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פשוט הזוי! לא יאומן כמה מזל היה לך וכמה מזל היה לנהג עצמו שעוד המשיך בנסיעה בכיוון הנגדי!

קצת מזכיר לי את המקרה המצער עם המבוגר שנסע בכיוון הנגדי בכביש החוף עד שרכב שיטור עירוני נכנס בו והוא נהרג.

אם המשטרה באמת רוצה, אני מניח שניתן לאתר בקלות את הרכב. כמה מאזדה דמיו בצבע הזה יש כבר על כבישי הארץ?

חוץ מזה, הוא הרי הגיע מאיפה שהוא לנקודה הזאת, בטוח שיש מצלמות כלשהן בקרבת מקום שקלטו אותו.

פורסם

אם לא היינו רואים - לא היינו מאמינים...

מסטולים נוהגים. לא בני אדם. פשוט לא להאמין.

מי שעושה דבר כזה - צריך לשלול את רשיונו לצמיתות.

alfa 156 2.5.

פורסם

שלחתי עכשיו הודעה למשטרת ישראל ומאוחר יותר ארים טלפון למוקד שלהם.

אנחנו תמיד ממהרים לאנשהו ובמקרה הזה הייתי לבד ברכב בדרך להוציא את הבת הבכורה מגן הילדים.

במקרה אחר הייתי צריך לדעתי לרוץ אל הרכב ולקחת ממנו את המפתחות ולהזמין ניידת.

בכל מקרה, החלטתי שזה לא יעבור בשתיקה ואעשה מאמצים לתפוס אותו דרך המשטרה.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

לפי דעתי לא מדובר בשיכור או מסומם אלא סתם מישהו אחר שאין לו מושג מה הוא עושה.

בתור מישהו שנוסע כ-30K בשנה וגר בצפון מוקף בבני מיעוטים יוצא לי לראות מקרים מאוד הזויים מדי פעם אבל מה שהבאת פה הוא בהחלט רמה אחת מעל.

אני מקווה שהמשטרה תוכל לאתר אותו. הבן אדם הזה, תהיה הסיבה אשר תהיה למה שהוא עשה, לא צריך להיות על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo

• תוכן חדש...