Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסוכן ומפחיד.. לצערי נתקל בארועים הזויים לא מעט בזמן האחרון.

כמו מישהו מלפניי במהירות 120 קמ'ש החליט בכביש מהיר לדפוק בלימת חירום וכשעקפתי (מימין, יותר נכון- התחמקתי מהמשוגע) ראיתי, או יותר נכון לא ראיתי את הנהג. כי הוא התכופף להרים משהו שנפל מתחת לכסא לידו!!!!!!)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא להאמין? !

הוא מבצע פרסה כאילו הוא נמצא בחניה ליד הבית שלו.

מקווה שייתפס.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

עצוב שיש נהגים כאלו על הכבישים.

אחסוך לך את השיחה למוקד, למוקד יש להתקשר בעת שמתבצעת העבירה,

וזאת על מנת שתשלח ניידת לסריקות באזור - כעת עליך לגשת לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה.

אם יש לך אפשרות לצרוב את הסרטון לדיסק שתוכל להשאיר, זה אפילו טוב יותר.

יש סיכוי לא מועט שיותר מאדם אחד התקשר לדווח בזמן אמת כאשר המטורף הזה נסע

נגד כיוון התנועה - לא מן הנמנע שהוא נתפס או לחילופין אחד הנהגים שדיווח מסר את

פרטי הרכב (והמספר) למוקד, כך שהסרטון שלך יהיה לראיה מעולה נגד המטורף

הזה, שתקל עד מאוד לזמן אותו לחקירה ולהרשיע אותו.

פורסם

מדובר בלא פחות מרוצח על הכביש, חד משמעית! אם אני הייתי במקומך, האיש הזה לא היה מגיע למחוז חפצו, הייתי דואג לכך וגם הייתי מוכן לשלם את המחיר! יש לי 0 סובלנות לנהגים כאלה, מאחר שהם רוצחים במלוא מובן המילה!!

פורסם

חבל שלא הגיע מישהו עם פול טריילר והיה מונע מהזבל הזה להרוג מישהו מתישהו ואפשר להיות בטוחים שזה יקרה. העצוב זה שגם אם המשטרה תחליט לפעול ואיזה בוחן יטרח לגשת למצלמות הכביש ויאתרו את הנהג, במקסימום יתנו לו עבירה של נהיגה בקלות ראש או נהיגה בניגוד לכיוון התנועה וזה יגמר שאיזה קנס ואולי אפילו שלילה זמנית בזמן שאדם כזה צריך לשבת בכלא ולחשוב טוב טוב על הזילזול שלו בחיי אדם

פורסם

הנה רמבואי ספה ואבירי המקלדת התעוררו.

ומה אם אותו נהג פול טריילר היה מעיף אותו, או חתיכה מהרכב שלו על משפחה עם ילדים, או עליך (או מישהו קרוב אליך)?

או שהיית "דואג שלא יגיע למחוז חפצו", ונכנס לכלא לכל החיים (למשטרה ומערכת המשפט אין אולי מספיק משאבים להגן עליך, אבל כדי להעניש אותך יש להם די והותר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מדובר בלא פחות מרוצח על הכביש, חד משמעית! אם אני הייתי במקומך, האיש הזה לא היה מגיע למחוז חפצו, הייתי דואג לכך וגם הייתי מוכן לשלם את המחיר! יש לי 0 סובלנות לנהגים כאלה, מאחר שהם רוצחים במלוא מובן המילה!!

מוטב שלא תעשה כך. כל נזק שיגרם עלול להחשב כתוצאה ממעשיך, וזה לא מומלץ - בלשון המעטה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני ממש לא מאמין למה שאני קורא פה, הפכנו לאנשים חסרי סבלנות נקמניים וחסרי הבנה לצד האחר. במקרים כאלה לרוב מדובר בנהג מבוגר ומבולבל, נכון מקומו לא על הכביש אבל מזה להתחיל לרשום שהוא רוצח או שתפגע בו משאית זה כבר עניין אחר לגמרי.

מקווה להפורום לא ידרדר למצב שמתקיים במקומות אחרים.

פורסם

וייפר, ממתי אנשים חושבים או שוקלים לפני שהם מגיבים?

ברון הבא לעידן האינטרנט ;)

2840db42ad65139d23789134a24f57a4.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
אני ממש לא מאמין למה שאני קורא פה, הפכנו לאנשים חסרי סבלנות נקמניים וחסרי הבנה לצד האחר. במקרים כאלה לרוב מדובר בנהג מבוגר ומבולבל, נכון מקומו לא על הכביש אבל מזה להתחיל לרשום שהוא רוצח או שתפגע בו משאית זה כבר עניין אחר לגמרי.

מקווה להפורום לא ידרדר למצב שמתקיים במקומות אחרים.

מעניין...אם אותו נהג מבולבל היה מוחק משפחה שלמה (ו/או הופך אותה או חלקה לנכה) שהייתה ספונה ברכב בה נוהג נהג שלא ניחן באינסטינקטים מי יודע מה, ושלא היה מצליח לבלום ו/או לסטות, גם אז היית אומר נהג מבולבל ומבוגר? לא אכפת לי בן כמה הנהג, לא אכפת לי מה מצבו הבריאותי. הוא לא צריך להיות על הכביש, נקודה.

יש לי בעיה בדיוק עם הנהגים האלה על הכביש, אותם נהגים שיכולים לגרום למוות של אנשים, מבלי שהם כלל מודעים שגרמו לתוצאה כזו. אני רואה אותם מדי יום על הכביש. הם יכולים להתרשל בנהיגתם ועקב כך, לגרום לתוצאה חמורה ומרחיקת לכת כמה מכוניות אחריהם. והם לא יהיו מודעים בכלל, הם יגיעו הבייתה. אבל מכונית אחת, שנקלעה בעקבות אותה התרשלות מצידם, לתאונת שרשרת וספגה מכה קצת יותר מדי חזקה, אותם אנשים במכונית הזו לא יגיעו הבייתה. או שיגיעו בכיסא גלגלים.

סתם תיקח דוגמא במקרה הנ"ל, דוגמא אחת מתוך עשרה תרחישים לפחות שאני יכול לתאר: רכב סוטה מנתיבו בכדי להינצל מאותו "מבוגר מסכן ומבולבל" ובגלל שהוא נדרש להגיב במהירות שיא, הוא לא טורח להסתכל במראה ו"עולה" על רכב שנוסע במקביל אליו והורג בטעות איש ו/או משפחה שלמה. אותו מבוגר מבולבל ומסכן, כנראה שלא יעניין אותו יותר מדי שבגללו מישהו לקח חיים של מישהו אחר. יש מבין?

עכשיו תקרא לי גיבור מקלדת. אני עדיין בדעה נחרצת שאותו מבולבל מבוגר הוא רוצח. ואם אני נהג סמי שרואה שיש לי כביש פנוי, אני מוריד שלושה הילוכים ומדביק דוושה ולוקח את המבוגר הזה איתי.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם

טוב דיברתי עם מוקד משטרת ישראל - אכן, מדיניות חלם.

במקום שיקחו ממני את כל הפרטים ויעשו את העבודה אני נאלץ למצוא זמן ולגשת לתחנת משטרה והם אפילו לא מוכנים למסור לי מידע בסיסי אם יש להם דיווח על המאורע או לא. פשוט חלם.

בהזדמנות הקרובה אקפוץ לתחנת משטרה קרובה לבית ואברר אם יש להם מידע ואמסור את הסרטון.

חבל שככה דברים מתנהלים - לא יעיל, 100 שנה אחורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תעלה אותו למייל האדום של אחד מאתרי החדשות. יהיה הרבה יותר יעיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...