Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנאדם עם קאדילק SRX שמתלונן על צריכת הדלק של הרכב,

זה כמו שבן זוגה של ג'יאנה מייקלס יתלונן שהיא יותר מדי פלרטטנית עם אחרים...

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה צריכה בתחום הסביר.

קצת לחיצות, עצור וסע והופ אתה ב 5 קמ לליטר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

במכירה הבטיחו לי צריכה נמוכה יותר,

וכך גם בקטלוג המכירה

אז יש לך אסמכתאות, לך לעו"ד. אני בטוח שמי שמשלם כ"כ הרבה על אוטו (ודלק!) יכול להרשות לעצמו ייעוץ משפטי.

הוא יסביר לך מה אתה יכול לעשות משפטית.

אותנו לא תזעזע עם זה שרכב ששוקל שני טון וחצי, עם מנוע 3 ליטר V6, עם מעל 300 כ"ס שותה כל כך הרבה דלק.

זה אלמנטרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אגיד לך עוד משהו שיפתיע אותך פות"ש: מחשב הדרך שדרכו אתה מודד את הצריכה- גם הוא משקר ומראה נתונים יפים יותר ממה שנצרך במציאות.

כדי למדוד צריכה אמיתית אתה צריך לבדוק את הצריכה ידנית בתחנת הדלק.

רשמת שאתה לא נוסע הרבה עם הרכב- זאת אומרת שאתה נוסע נסיעות עירוניות קצרות?

רכב צורך יותר דלק בעיר, הוא גם צורך יותר דלק כשהמנוע קר.

נתוני הצריכה בקטלוג מצביעים בעצם על מה היא הצריכה כשהמהנדס הכי רזה במפעל נוסע במסלול מעגלי מישורי בזמן שהוא משתמש אך ורק בזרת רגל ימין כדי לתפעל את דוושת הגז.

במילים אחרות, אין סיכוי שתגיע לצריכה שמפורסמת ברוב הרכבים בנסיעה נורמלית יומיומית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נתוני הצריכה בקטלוג מצביעים בעצם על מה היא הצריכה כשהמהנדס הכי רזה במפעל נוסע במסלול מעגלי מישורי בזמן שהוא משתמש אך ורק בזרת רגל ימין כדי לתפעל את דוושת הגז.

זה לא ככה.

יש תקן לדברים האלו.

נניח שני נוסעים ברכב + טנק דלק חצי מלא + 30 קילו בתא מטען. נוסעים במסלול מוגדר במהירות מסויימת, כולל כך וכך עצירות, ך וכך רמזורים, כך וכך האצות וכו'.

כמובן שכן נוהגים במטרה לקבל צריכת דלק טובה ככל האפשר אבל זה לא נסיעה במעגל בתנאים מנותקים לגמרי מהמציאות.

זה גם לא אמור לדמות נסיעה בפקק או נסיעה עם מנוע קר למרחקים קצרים.

פורסם

איפה את גר ונוהג?

אי מניח שזה במקום הררי ולא מישורי.

בניגוד לאינטואיציה הראשונית מקום הררי זה יתרון גדול שמאפשר צריכת דלק משופרת.

פשוט תשתדל לנהוג יותר בירידות ופחות בעליות.

ועכשיו ברצינות.

יש כל כך הרבה בעיות בגישה שלך.....

ראשית, מי מאמין לאנשי מכירות לגבי צריכת דלק? מי מאמין למישהו לגבי צריכת דלק?

שנית, מי שהצריכה מטרידה אותו לא קונה כזה רכב.

שלישית, כמו שהסבירו קודם נראה לי שהמדידות שלך לא מדוייקות

רביעית, אם אתה נוהג מעט אז עוד פחות ברור לי למה אתה מוטרד מצריכת הדלק.

חמישית, אוקי אז עשית טעות. לא נורא כי אם יש לך כסף לכזה רכב אז יש לך כסף גם לדלק... תעשה חישוב מה ההפסד הכספי שלך בהשוואה לצריכת הדלק התיאורטית לה ציפית ותראה שזה כנראה סכום מזערי. בטח לעומת הוצאות אחרות כמו ביטוח, טיפולים ואובדן ערך.

צריכת דלק גבוהה בקאדילאק זה לא באג,

זה פיצ'ר..

חד משמעית התגובה הכי משובחת

פורסם

במבחן הזה הגיעו לתוצאות דומות לשלך - אז כנראה שזה מה יש....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם האוטו ממש חדש מהניינולונים, צפויה צריכת דלק גבוהה בכמה אלפי ק"מ הראשונים.

אני אגיד לך עוד משהו שיפתיע אותך פות"ש: מחשב הדרך שדרכו אתה מודד את הצריכה- גם הוא משקר ומראה נתונים יפים יותר ממה שנצרך במציאות.

כדי למדוד צריכה אמיתית אתה צריך לבדוק את הצריכה ידנית בתחנת הדלק..

מחשב הדרך לוקח את נתון הנסועה ולוקח את נתון הדלק במיכל ומחשב צריכת דלק.

באיזה מבין הנתונים האלה אתה חושב שהוא מזייף?

מבדיקה אישית שלי בהרבה מאוד רכבים, הנתון הזה מדוייק ביותר, העיוות היחיד בכל עניין צריכת הדלק הוא רק בנתון שהיצרן מפרסם (כולם) שבינו לבין המציאות אין ולו קשר קלוש.

השימוש היחיד שניתן לבצע בנתון הזה הוא אך ורק השוואה לרכבים אחרים (שגם הם מפרסמים את אותם מספרים מנותקי מציאות).

מי שמסתמך על נתוני היצרן בציפיה לפגישה בהם במציאות לאחר הרכישה, עלול להתאכזב בגדול!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבדיקה אישית שלי בהרבה מאוד רכבים, הנתון הזה מדוייק ביותר, העיוות היחיד בכל עניין צריכת הדלק הוא רק בנתון שהיצרן מפרסם (כולם) שבינו לבין המציאות אין ולו קשר קלוש.

השימוש היחיד שניתן לבצע בנתון הזה הוא אך ורק השוואה לרכבים אחרים (שגם הם מפרסמים את אותם מספרים מנותקי מציאות).

מי שמסתמך על נתוני היצרן בציפיה לפגישה בהם במציאות לאחר הרכישה, עלול להתאכזב בגדול!

מחשב הדרך לא מדוייק ב100% בצריכת הדלק, הדרך הנכונה היא לבדוק בתחנת הדלק ולחלק את מספר הקילומטרים שעברו במספר הליטרים.

לי אין רכב עם מחשב דרך משוכלל, אני משתמש בשיטה הידנית בלבד בכל תדלוק. חברים שמבצעים את שתי המדידות מצאו שהמדידה של מחשב הרכב אופטימית ביחס למדידה בפועל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם השיטה הידנית לא מדוייקת ב 100% כי לא כל משאבה 'קופצת' בדיוק באותה נקודה.

בכל מקרה, כמו שכתב בגירה, גם אצלי המחשב והבדיקה הידנית הראו תוצאות מאוד דומות, בעוד נתוני היצרן טובים ב- 30% ממה שאני מצליח להגיע אליו גם אחרי 30 אלף ק"מ.

פורסם

מבדיקה אישית שלי בהרבה מאוד רכבים, הנתון הזה מדוייק ביותר

לא נתון דלק במיכל אלא כמות דלק שבה השתמש המנוע בפועל.

מחשב דרך מתרגם את זמן ההזרקה לכמות דלק (יודע כמה דלק מוזרק בכל פעימה) ומחשב צריכה רגעית וממוצעת בהתאם לקילומטרז' שהרכב עובר.

זה מאוד מאוד מדוייק, אין שום זיוף. הרבה יותר מדוייק מכל בדיקה ידנית.

לא יודע למה כל הזמן אנשים רושמים שזה לא מדוייק, שזה מזייף וכו'.

יכול להיותת כמובן שיצרנים מסויימים בכוונה מכניסים פאקטור כלשהו כדי לייפות את הנתונים אבל זה בתחום תיאריות קונספירציה ואני אף פעם לא שמעתי או ראיתי הוכחות לכך.

פורסם

אני 100%בדעתך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...