Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם.

בשעה טובה התחדשתי ברכב חדש מסוג קיה פיקנטו אוטו' בצבע שחור :)

אח שלי ביקש את הרכב לאסוף את אמא שלי מהסופר, ובמהלך כל הנסיעה (רבע שעה +-) הוא נסע כאשר הרכב על מצב הילוך 2 במקום D .

כשהוא חזר וירדתי לעזור עם הקניות, אני מריח ריח שרוף, תוך כדי שהוא נוזף בי שהאוטו לא סוחב וקניתי חרא אוטו, והאוטו שלי לא עובר את ה 70 קמש עם דוושה לחוצה עד הסוף (נסע בו בכביש בין עירוני).

אני מסתכל לתוך הרכב וקולט שהוא על הילוך 2 !!!!!!!!!!

(לא, החסר אחרית הזה אפילו לא העביר לP !!!)

הרכב חדש, והיה ריח של שרוף ואפילו מעט עשן בתוך האוטו.

האם יש סיכוי שנגרם לי נזק? ? יש ממה לדאוג?

חראם העל האוטו, רק יום ראשון קיבלתי את המפתחות :cry::cry:

תודה !

עריכה אחרונה על ידי blackjeff
פורסם

לא יקרה נזק,לגבי עשן אולי זה מהבלמים במידה והוא השתעשע.

בכול מקרה,עשה לעצמך טובה,אם הוא ירצה לקחת את הרכב שלך פעם הבאה,תכיר לו את אתר אגד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם אתה בטוח שזה מהמנוע או הגיר הייתי ניגש למוסך לבדיקה ליתר בטחון, במיוחד שהמנוע בהרצה

ובאחריות. אני בעיקרון הייתי מכיר לו אתר ללימוד נהיגה לתירגול.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

זה פשוט עצוב, ומראה מה הרמה של הנהגים בארץ.

פשוט עצוב.

בן אדם שלא יודע להסתכל ולראות שהוא בשני במקום בדרייב לא צריך לנהוג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

להערכתי דווקא יש סיכוי סביר לנזק למנוע. הרכב מן הסתם בתקופת ההרצה. לא סתם הנחיית היצרן לא לעבור מעל 3000-3500 סל"ד. אם אחיך נהג 15 דקות בהילוך שני עם גז על הרצפה במהירות 70 קמ"ש הרי אימץ את המנוע עד מגבלת הסל"ד וגרם לנזק ובלאי מואץ. הריח השרוף והעשן לא באו סתם...מן הסתם המנוע קיצר ימיו במידה מסויימת. לא אתפלא אם יגלה סימני אכילת שמן מופרזים.

פורסם

בשביל הספורט - תבדוק מפלס שמן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
לא קרה כלום. לדעתי הוא נהג גם עם אנדברקס משוך.

אתה חושב?

האמת שאנ'לא אתפלא, הוא אחד המטומטמים שראיתי.

שאלתי אותו והוא טוען שלא, אבל סיכוי לא רע שהוא משקר.

להערכתי דווקא יש סיכוי סביר לנזק למנוע. הרכב מן הסתם בתקופת ההרצה. לא סתם הנחיית היצרן לא לעבור מעל 3000-3500 סל"ד. אם אחיך נהג 15 דקות בהילוך שני עם גז על הרצפה במהירות 70 קמ"ש הרי אימץ את המנוע עד מגבלת הסל"ד וגרם לנזק ובלאי מואץ. הריח השרוף והעשן לא באו סתם...מן הסתם המנוע קיצר ימיו במידה מסויימת. לא אתפלא אם יגלה סימני אכילת שמן מופרזים.

זו נסיעה באמת קצרה, אפילו פחות מ15 דקות.

אני בלחץ לא נורמלי. אוטו חדש שקרעתי ת'תחת בשביל לקנות ואני קורע ת'תחת כדי להחזיק, האידיוט הזה קיצר לו את החיים עכשיו???

מה זה אומר סימני אכילת שמן מופרזים? אני כל פעם אצטרך למלא לו עוד שמן?

בשביל הספורט - תבדוק מפלס שמן.

אם חסר שמן זה אומר שיש תקלה במנוע ?

אני אבדוק מחר על הבוקר . תודה!

פשוט מטומטם.

אתם יודעים שהמושג "הרצה" חלף מעולמנו ברגע שהתחלנו להתעסק בעיבוד שבבי בעזרת מכונות ממוחשבות (חיתוך לייזר וכו')..

אני לא הייתי נלחץ,

סביר להניח שזה באמת מבלם יד משוך.

לסוע על הילוך 2 במהירות גבוהה לא גורם נזק? בדוק אחי?

כי אני לא יודע אם להיות לחוץ או לא

זה פשוט עצוב, ומראה מה הרמה של הנהגים בארץ.

פשוט עצוב.

בן אדם שלא יודע להסתכל ולראות שהוא בשני במקום בדרייב לא צריך לנהוג.

זה מחריד ומכעיס בו זמנית!

תודה לכל המגיבים!

תיהיו בטוחים שברכב הזה הוא לא יגע יותר. אמרתי לו כשקניתי שלא אכפת לי שיקח ת'אוטו כל עוד הוא שומר עליו והוצאות הדלק עליו. אבל לא שווה לי הנזק שהוא עושה.

ומה עוד הוא אומר לי ?!!?!??

על הז*ן אחי! כולה אוטו! שחרר קצת!

גם אם התקלקל המנוע או הגיר אז מה? יש לך אחריות י'בונקר!

עריכה אחרונה על ידי blackjeff
פורסם

כזה זילזול ברכוש שלך? אחלה אח.

לגבי השמן,שים לב השמן לא חייב להיות על המקסימום,זה גם יכול להיות באמצע,לכן אם לא בדקת לפני אתה לא יודע אם הייתה ירידה או לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה המרחק שהוא נסע ככה?

לא ממש יודע להגיד.

לפי וויז הסופר נמצא במרחק של 7 ק"מ בערך

כזה זילזול ברכוש שלך? אחלה אח.

לגבי השמן,שים לב השמן לא חייב להיות על המקסימום,זה גם יכול להיות באמצע,לכן אם לא בדקת לפני אתה לא יודע אם הייתה ירידה או לא.

אז אין טעם לבדוק?

אם יצא עשן אז נגרם נזק. נקודה.

יתכן שהנזק אינו גדול, אבל עשן לא יוצא בלי סיבה.

מצטרף לשאר המגיבים לגבי רמת הנהיגה הירודה של אחיך. חוסר יכולת להבחין שהרכב בהילוך נמוך זה ממש מדהים.

יצא עשן בעיקר מתחת לאוטו, והיה ריח כזה של שרוף, מזכיר גומי שרוף או משו כזה

מה אתה מציע? ללכת למוסך?

עשיתי סיבוב עם הרכב, מרגיש תקין, אין שום דבר יוצא דופן, למרות שאני לא מי יודע מה מכיר ת'רכב, יש לי אותו יומיים ונסעתי אולי 4 פעמים ..

רמת הנהיגה שלו מאוווד ירודה, והוא לא מפסיק להתפאר בזה שעבר טסט ראשון.

הוא בן 27, היה נהג בצבא ועובד עכשיו בתור נהג של חברת שליחויות.

כלומר, לא תגיד הבן אדם בקושי רואה הגה, העבודה שלו זה נהיגה!

גם יצא לי לסוע איתו ברכב של החברה שלו, איזה נסיעה מעצבנת. הוא לא עוזב את הדלק, כל רגע קיק. כל הנסיעה אני מתנדנד קדימה אחורה ..

אבל הוא הבטיח שברכב שלי ינהג זהיר, למה אצלו זה "רכב חברה זה מצווה לשחוט"... יא אללה איזה תמים אני.

זה מתחיל ונגמר בהורים.

אם ההורים רואים כזה זלזול מצד אח אחד ולא אומרים כלום או שמעירים לצאת לידי חובה אבל לא מקנים לזה חשיבות, מה אתם רוצים מהאח ?

זה לא רכב של ההורים אחי, זה רכב שלי!

פורסם

ואילו אצלי אני כל הזמן מציע לאחי לקחת סיבוב על הרכב שלי והוא מסרב כי מפחד לשרוט לי אותו.

אח שלך לא מכבד את הרכוש שלך, שיתרגל לתחבורה ציבורית.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי ברכב חדש צפוי ריח שרוף אחרי נסיעה מאומצת.. סוג של breakin של האוטו..

לא מתיימר להיות מכונאי אבל גם לי יש רכב חדש ולפעמים אחרי נסיעות "קרביות" יש ריח של גומי חרוך, נאמר לי שטבעי.

לא יודע אם זה המקרה אצלך ..

עריכה אחרונה על ידי באטרף
  • תוכן חדש...