Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחובר לרשת דרך בזק (תשתית) ו-012 (ספק).

בסה"כ אני מרוצה מהשילוב ואין לי בעיות כלשהן - רק המחיר שאני משלם הוא דיי יקר.

ראיתי פרסום של 012 שמספק גם תשתית וגם ספק אינטרנט.

רציתי לשמוע האם 012 מומלצים בתור תשתית (וגם בתור ספק).

תודה לעונים,

אבנר

פורסם

בטוח שהם השתית?

לאחותי יש מבצע כזה של ספק ותשתית, אבל התשתית לא באמת 012. הם פשוט מחייבים אותך על הכל, אבל זה יושב על תשתית של בזק או הוט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התשתית היא של בזק והספק הוא 012

במסגרת ההצעה שקיבלת אתה פשוט תשלם רק ל012, והם ישלמו לבזק את מה שמגיע להם.

בעצם 012 קונה מבזק תשתית ומוכרת ללקוח (לך) את הבאנדל הזה של תשתית + ספק.

מבחינת מהירות / איכות - בדיוק כמו מה שיש לך כרגע.

פורסם

Alon_A, לא בהכרח.

אני לא יודע מה רמת השירות של 012, אבל עצם זה שאתה מתקשר למוקד אחד שאחראי גם על תשתית וגם על ספק אמור לצמצם תקלות והתרוצצות בין 2 חברות שונות.

מי לא מכיר את המשחק הזה בין התשתית לספק שכל אחד מעביר אותך לשני בטענה שהבעיה אצלו.

לדוגמה בתקלות מהירות - חברת התשתית טוענת שמבחינתם תקין ומפנה לספקית, הספקית טוענת שאצלהם תקין ומפנה לחברת התשתית.

האיחוד הזה של ספק+תשתית אמור להקל על הלקוח גם בחשבונית (הכל בחשבון אחד ואתה רואה בדיוק כמה אתה משלם) וגם בהתנהלות במקרה של תקלות / שירות כללי.

ואם פות"ש מקבל על הבאנדל הזה מחיר יותר טוב, אז למה לא? זה אותו מוצר במחיר נמוך יותר.

ולסיכום, לא רואה סיבה למה לא לעבור להצעה שפות"ש קיבל.

פורסם

אם כבר, אז בזק בינלאומי עדיף, אפילו שהמחיר שלהם קצת יותר יקר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כול פעם יש מבצעים,אני על ספק ותשתית 100 מגה 3 חודשים ראשונים משלם 50 שקל,ו9 נוספים 100 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על כל החברות תמצא סיפורים מפה עד הודעה חדשה.

אני עם 012 כספק על תשתית הוט הרבה שנים. אינטרנט טס, בלי תקיעות, בלי בעיות, בלי אטיות בכלל. גר בנתניה.

אחותי גרה בנשר/חיפה, לא יודע מה שם מה, והיא עם הבאנדל של 012 כשיש לה תשתית בזק. השירות של 012 סבבה. הם נרשמו לאינטרנט 100 אבל המקסימום האפשרי הוא 40 או 60. אחרי שאחותי שמה לב התקשרה ל-012, את החודש שחייבו על 100 מגה זיכו אותה לגמרי [חודש חינם] ואת המחיר הורידו למה שצריך. בנוסף, לקחו על עצמם את עלות הטכנאי של בזק. אחלה שירות. האינטרנט לא תמיד זורם חלק, אבל סה"כ אין לה תלונות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחרי הרבה לבטים ומעט חששות עברתי לפני 3 חודשים לבנדל של 012

לא הייתי מוכן שבזק יעשוק אותי במחיר כל חודש. זה הרגיז אותי למרות שזה נראה

גרושים... כביכול.

בהתחלה היו הרבה בעיות של ניתוקים כל כמה דקות. בנוסף שהייתי מקבל פקס

האינטרנט היה מתנתק. כמה שיחות ל 012 הם שלחו לי טכנאי מבזק (הם מחויבים לעבוד בשיתוף פעולה)

שבדק את הקו ולא מצא בעיה או שכן ולא אמר. עוד כמה שיחות (מודה שזה לא נעים בכלל) בידיעה שאני

לא "נכנע" לבזק -ולבסוף הגיע הגאולה. כבר חודשיים שאין ניתוקים,גלישה חלקה,חשבונית אחת (חוץ מקו קל לבזק) והכי חשוב -חיסכון של 35 ש"ח כפול 12 = 420 ש"ח בשנה רק על אינטרנט.

פורסם

אני עברתי לבאנדל 100 מגה של 012 ספק תשתית וקו טלפון ב 100ש"ח חודשיים ראשונים 50 ש"ח (בכדי לקזז עלות תכנאי 100ש"ח )

המעבר היה חלק בלי בעיות ניתוקים ושאר ירקות, האינטרנט והקו טלפון עובדים מצוין מהיום הראשון של המעבר.

שים לב להחזיר ציוד לבזק תוך 14 יום אחרת זה קנס 200 ש"ח (הם חוגגים על זה...)

ככה הבנתי מכמה ידידים.

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

ומה עשיתם עם הנתב?

אני גם עברתי בבית לבנדל MB100 של 012.

מאחר והגדלתי מ-15 הייתי צריך גם נתב חדש שרכשתי באמצעותם בנפרד.

אני רוצה לעשות זאת גם במשרד אבל מעדיף לרכוש נתב משלי.

כיום יש לי קופסת SUPERBOX של AUDIOCODES שנותנת הכל - רשת וטלפון.

יש המלצות לנתב כזה לרכישה עצמית?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מתעלק, מסיים חוזה באנדל של בזק ובזק בינלאומי, נציגת התשתית (בזק) מציעה לי הוזלה בבאנדל ע"י מעבר לספק אקספון או טריפל סי. (100 מגה)

למישהו דעה חיובית/שלילית על כל אחת מהחברות? מבין שתיהן מה עדיף לבחור?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני משלם 100 ש"ח עבור 100MB ל-012 (ספק +תשתית).

מישהו משלם אצלהם, פחות?

אני לא צריך 100MB, אבל הם די הכריחו אותי לקחת את המהירות הנ"ל, עקב תמחור הזוי (90 שקלים ל-40MB)

• תוכן חדש...